Mphil / Phd Ontwikkelingseconomie

SOAS University of London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mphil / Phd Ontwikkelingseconomie

SOAS University of London

MPhil / PhD Ontwikkelingseconomie

Duur : 3 jaar voltijd of 6 jaar deeltijd

Toelatingseisen : Toelatings- en proefschriftvereisten. Een goede masteropleiding in de economie is meestal vereist voor registratie voor de MPhil en PhD onderzoeksgraden. Studenten zijn in de eerste plaats normaal gesproken voor de MPhil-graad ingeschreven. Zodra de goedkeuring van het Studiecomité is goedgekeurd, wordt de registratie van de student opgewaardeerd naar de PhD-status (en teruggedragen aan de aanvang van de MPhil-registratie), meestal aan het einde van het eerste studiejaar. De normale studietijd voor een doctoraat is minimaal drie jaar voltijdsstudie. Studenten als voltijds werk of met andere belangrijke verbintenissen kunnen inschrijven voor deeltijdstudie, waarvoor de minimum registratieperiode dubbel is dan de voltijdse studie. Van de kandidaten wordt verwacht dat een proefschrift van maximaal 55.000 woorden voor de MPhil wordt aangeboden, terwijl voor de promotie de maximale lengte 100.000 woorden bedraagt.

Aanwezigheidsmodus : Voltijd of Deltijd

Het doctoraat in ontwikkelingseconomie is een onderzoeksgraad aangeboden door de afdeling economie en maakt deel uit van het PhD-traject, 'International Development', binnen het Bloomsbury Doctoral Training Partnership. De laatste vormt een van de weinige centra die door de Economische en Sociale Onderzoeksraad van het Verenigd Koninkrijk (ESRC) erkend worden, waardoor financiële steun, en met name individuele subsidies, voor MSc en PhD studenten wordt ontvangen. Deze promotiebaan is toegankelijk voor aanvragers, al dan niet in aanmerking komen voor of ontvangen van ESRC-financiering, waarbij ESRC-gefinancierde studenten naar verwachting een kleine minderheid vormen. Succesvolle kandidaten voor de MPhil / PhD in Ontwikkelingseconomie zullen normaal gesproken een goede masteropleiding hebben in een relevant vak indien zij direct in de MPhil / PhD-weg gaan, hoewel elke kandidaat op merites wordt beoordeeld, waaronder werk en andere ervaring.

Het eerste jaar van de opleiding betreft het bijwonen van cursussen en / of seminars, maar meestal geen formele schriftelijke examens. Studenten zijn ingeschreven voor een MPhil in hun eerste (voltijds equivalent) jaar, maar meestal omzetten naar een PhD na hun upgrade viva, in plaats van verder te gaan met de MPhil-kwalificatie.

Een essentieel onderdeel van het MPhil- en PhD-proces is de nauwe relatie tussen onderzoekstudenten en supervisors. Supervisors en studenten ontmoeten regelmatig en raadplegen nauwgezet. Alle onderzoekstudenten hebben een toezichtcomité om theoretisch, empirisch en regionaal specifiek toezicht te dekken. Er zijn onderzoekstudent Tutors met de algemene verantwoordelijkheid voor onderzoeksstudenten die beschikbaar zijn voor algemene problemen. En het departementele empirische ondersteuningscommissie (DESC) biedt gedetailleerd en individueel advies aan studenten over veldwerk en empirische analyse, indien van toepassing. Desgevraagd zal DESC de individuele studentenbehoeften overwegen en een of meer personeelsleden toewijzen (niet noodzakelijkerwijs de leidinggevende) om te adviseren.

Studenten moeten deelnemen aan een workshop / seminar waarin onderzoeksonderwerpen en resultaten worden gepresenteerd en besproken door medewerkers en studenten. Daarnaast is er een regulier departementaal seminarie waaraan de leden van de afdeling en de bezoekende sprekers papieren presenteren. Er is een sterke interdisciplinaire basis voor onderzoek en onderwijs in de politieke economie, ontwikkelingseconomie en gebied of specifieke landstudies. Londen biedt bovendien een ongeëvenaarde kans voor studenten om documenten te lezen die door leidende autoriteiten in Afrikaanse en Aziatische studies worden gelezen, evenals in de economie en ontwikkeling in het algemeen.

Veel SOAS-onderzoekstudenten besteden enige tijd veldwerk in de regio's van hun onderzoek. De Faculteit der Rechtsgeleerdheid en Sociale Wetenschappen en de School als geheel, door hun verschillende contacten met individuen en instellingen in de universiteiten en regeringen van Azië en Afrika, kunnen dit gewoonlijk vergemakkelijken met persoonlijk contact en introducties.

Structuur

De onderzoeksgraad belichaamt een kern van training in onderzoeksmethoden, gecombineerd met een duidelijke opbouw van de progressie daarna. De trainingscomponenten worden hieronder toegelicht. De duur en de structuur van de onderzoeksgraad zijn als volgt:

Full-time Research Degree: 3 jaar plus 1 jaar opschrijven.

  • JAAR 1: Onderzoekstraining: onderzoeksstudenten nemen de cursus 'Onderzoeksmethoden voor Ontwikkelingseconomie' in de afdeling Economie.
  • JAAR 1: Upgrade: Studenten zullen normaal gesproken binnen een termijn van 9 maanden na de aanvang van de opleiding een upgrade van MPhil naar PhD-status doorstaan.
  • JAAR 2-3: Onderzoek: Kernonderzoek ondernomen; primaire en secundaire gegevensverzameling, indien van toepassing, hoofdstukken van de afstudeeropgave.
  • JAAR 4: Opschrijven: Indien nodig kan een vierde jaar worden ingezet om de afstudeeropdracht te schrijven. Examen van het proefschrift zal plaatsvinden na indiening binnen het 4de jaar.

Deltijd Onderzoeksgraad: 6 jaar plus 1 jaar opschrijven. De onderzoeksgraad kan over 6 jaar worden uitgevoerd:

  • Onderzoeksmethoden moeten over de eerste twee jaar worden gevolgd.
  • Upgrade: zal plaatsvinden bij de 21 maanden na de eerste registratie.
  • Examen: dit vindt plaats na het indienen binnen het opschriftjaar (jaar 7).
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 20, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates