Officieel doctoraat in de architectuur en stedenbouw

Algemeen

Beschrijving van opleiding

boog

Introductie

Het officiële programma Doctoraat in de "Architectuur en Stedenbouw" Het wordt georganiseerd door de Universiteit van A Coruña. Als alleenstaande graad in het Universitaire Systeem van Galicië is bedoeld om onderzoek in deze disciplines in de autonome regio Galicië verzamelen, maar zonder het opgeven van zijn expansie in binnen- en buitenland.

Het programma is gericht op artsen in verschillende disciplines van de Architectuur en Stedenbouw te trainen. Als het is om te reageren op vragen zeer verschillende gebieden, het programma heeft zeven lijnen van het onderzoek dat de gebieden van de eigen architectuur en stedenbouw kennis aan te pakken en te vormen kennis van de student en master's degree. Deze zijn:

 • Space and Architecture Project
 • Structuren in Architectuur
 • Genesis, Taal en Representation Architecture
 • Wiskunde toegepast op Mechanics Continuum
 • Heritage Theorie en geschiedenis van de architectuur
 • Plannen en projecten. Planning van het landschap en de Stad
 • Revalidatie, nieuwe bouwsystemen en Duurzaamheid in Architectuur

Het doel van deze veelheid aan lijnen van het onderzoek is om alle mogelijkheden van een proefschrift op het gebied van architectuur en stedenbouw verzamelen, gericht hetzij gebieden van eigen kennis, zodat de mogelijkheid van het onderzoek elke architect.

Waarom studeren de mate

Het doel van dit programma is om studenten die ervoor kiezen om de nodige vaardigheden te bereiken voor een proefschrift mogelijk te maken. Dit omvat zowel methodologische aspecten en specifieke technieken die het mogelijk maken de ontwikkeling van het oorspronkelijke onderzoek en de voldoende niveau te worden gepresenteerd en verdedigd.

De belangrijkste doelstelling van de architectuur is en waarschijnlijk zal altijd de creatie van een werk dat blijft in de eerste plaats om hun artistieke waarden. Architectuur is een van de Schone Kunsten en derhalve het scheppen en het creatieve proces van essentieel belang zijn. Maar terwijl de architectuur niet een immateriële techniek, maar moet worden ondersteund door een aantal elementen materiaal met zeer specifieke eigenschappen die onvermijdelijk invloed op het ontwerpproces. Daarom is in grote lijnen onderzoek is een proces dat alle architectonische feit. En het is noodzakelijk de vormen, functies, materialen, werkwijzen, bouw, structureel inrichtingen of systemen, basiswetenschappen, enz onderzoeken Ook in de aspecten van de geschiedenis van de architectuur, zowel naar kennis en mogelijke interventies te begeleiden.

Bovendien is de architectuur onontkoombaar gekoppeld aan de bouw van de belangrijkste economische sector van het land activiteit. Daarom is het onderzoek, ontwikkeling en innovatie op dit gebied is van groot belang en vormt een uitdaging en een carrière kans voor onze afgestudeerden.

Wat je leert

In principe leer je een proefschrift te maken. Maar de realisatie ervan vereist dat de promovendus niet langer een louter ontvanger van informatie aan een generator van het uitgegroeid zijn. Dat wil student onderzoeker transformeren. Dit zal in de toekomst om de uitdagingen van de innovatie in architectonische of stedelijk gebied, waarbij het uiteindelijke doel van de doctoraatsopleiding zijn aan te pakken.

onderzoekslijnen

Dit zijn de lijnen van het onderzoek van dit doctoraal programma:

 • Space and Architecture Project.
 • Structures in Architecture.
 • Genesis, Taal en Vertegenwoordiging van de Architectuur.
 • Wiskunde Toegepast op Mechanics Continuum.
 • Heritage Theorie en geschiedenis van de architectuur.
 • Plannen en projecten. Planning van het landschap en de Stad
 • Revalidatie, nieuwe bouwsystemen en Duurzaamheid in Architectuur

Specifieke opleiding supplementen

Indien de doctorandus niet over de volledige voorafgaande training vereist door het programma, zal toelating tot de opleiding afhankelijk van het overwinnen van specifieke opleiding supplementen die onderwerpen of modules en masteropleidingen kan zijn. Ins toegewezen aan dezelfde doctoraal student mag niet meer dan 15 studiepunten en kan gemaakt voorafgaand aan of gelijktijdige inschrijving in de academische begeleiding in het programma vorm.

In geval van gelijktijdige uitvoering studenten moeten registreren voor deze supplementen op het moment van inschrijving in de academische toezicht programma, dat moet worden overwonnen binnen een periode van drie opeenvolgende semesters maximum. Als dit niet gebeurt, zullen de studenten in het programma worden verwijderd.

complementen

 • Technologisch Onderzoek technieken in de architectuur.
 • Technisch Onderzoek en Documentatie Architectuur
 • Theorie en Methode Algemene en Urban Planning.
 • Inspectie van structuren.
 • Tiltechnieken Graph herstel en restauratie.

Training Activiteiten Programma

Sinds het doctoraatsprogramma de student, onder begeleiding van zijn mentor en / of supervisor zal aanmoedigen, voert training activiteiten die gericht zijn op het voltooien van hun opleiding, in het bijzonder:

 1. Het bijwonen van congressen en wetenschappelijke bijeenkomsten.
 2. Het schrijven van wetenschappelijke papers in Architectuur en Stedenbouw.
 3. Verblijven aan andere onderzoekscentra.

professionele en academische uitgangen

Het huidige programma vervangt vorige programma's die zijn gekoppeld aan de School of Architecture, met een langere termijn en stellen ons in staat om concrete gegevens te verkrijgen. Tot dusver heeft de ETSA heeft gevormd door middel van verschillende programma's tot meer dan 50 artsen. Velen van hen zijn opgenomen in het universitair onderwijs, zoals vereist door deze eis. Maar velen van hen hebben hun activiteiten buiten de universiteit werken ontwikkeld in posities van grote verantwoordelijkheid bij vooraanstaande internationale bedrijven.

Aanbevolen profiel

Mensen met de mate van Architect (titel extinctie) studeerde Architectuur (titel beëindiging), of Graduate Studies in Architecture en Master in Architecture.

In uitzonderlijke gevallen zal promovendi met andere verwante kwalificaties worden toegelaten tot de architectuur, volgens de Academische Commissie. Daartoe het academisch curriculum en onderzoek aanvragers worden beschouwd in elk geval.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Lees meer

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Lees Minder
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Meer Minder