Onderzoeksgraden in Finance en Management

Aanwezigheidsmodus: Fulltime of parttime

Afgestudeerde studenten in de Ph.D. programma van de School of Finance and Management studie naar de Universiteit van Londen Ph.D.

Om in aanmerking te komen voor de Ph.D. programma in financiën of management studenten moeten al een goede Masters diploma hebben behaald in een relevante discipline en hebben hoge cijfers behaald. Ze moeten ook een eerste onderzoeksvoorstel indienen dat een geschiktheid voor academisch onderzoek aantoont.

De voltijd Ph.D. programma vereist normaal drie jaar studie in Londen.

Structuur

Studenten in de Ph.D. programmeer cursussen voor gevorderden en voer onderzoek uit voor hun proefschrift. Ze werken nauw samen met hun supervisor van de School of Finance and Management en ook met andere docenten en Ph.D. studenten.

Jaar een

Het eerste jaar van het programma omvat onderzoekstraining seminars en geavanceerde cursussen. Tegelijkertijd werken de studenten samen met hun supervisor om een ​​gedetailleerd onderzoeksvoorstel te ontwikkelen, de eerste onderzoeksfasen uit te voeren en een aantal ontwerpsecties te schrijven om de belangrijkste argumenten van het proefschrift te schetsen.

Onderzoekstraining bij SOAS

SOAS is toegewijd aan het ondersteunen van onderzoeksstudenten. Alle voltijds eerstejaars studenten volgen een cursus onderzoeksmethoden en een andere cursus op masterniveau, die op de campus, op afstand-lessen of, uitzonderlijk en onder voorbehoud van toestemming, van elders in SOAS of andere scholen van de universiteit van Londen kan zijn. Van de studenten wordt normaal gesproken verwacht dat ze de opdrachten voor deze vakken afronden, waarbij de beoordeling door de begeleidingscommissie zal worden overwogen wanneer ze doorgaan naar de Ph.D. status wordt overwogen.

Extra cursussen kunnen worden gevolgd in het eerste jaar of later, zoals geadviseerd door de supervisor, inclusief korte cursussen aangeboden door de Doctoral School. U kunt kiezen uit een reeks overdraagbare opties voor onderzoeksvaardigheden: schrijven en presenteren van onderzoek, generieke methoden en technieken voor het verzamelen en analyseren van gegevens, taalondersteuning, onderzoeksintegriteit en academisch onderwijs. SOAS maakt ook deel uit van het Bloomsbury Postgraduate Skills Network, waarbij trainingsmogelijkheden worden gedeeld met UCL, het Institute of Education en LSE. SOAS studenten kunnen een aanvraag indienen voor onderzoeksfinanciering om conferenties en speciale cursussen bij te wonen.

Studenten moeten hun werk presenteren en deelnemen aan de Ph.D. Seminarprogramma gedurende het hele jaar. In aanvulling op studentenpresentaties, de Ph.D. seminar omvat ook "Key Contributions to Management and Finance", een forum waar afdelingspersoneel een grensartikel herpakt dat essentiële inzichten biedt in verschillende geavanceerde onderzoeksgebieden.

Ph.D. Van studenten wordt ook verwacht dat zij afdelingsonderzoeksseminars bijwonen.

Na ongeveer acht maanden voltijdstudie wordt de voortgang van de student beoordeeld door een upgradecommissie en succesvolle studenten gaan door naar het tweede jaar.

Jaar twee

In hun tweede jaar voltijds studenten verrichten gedetailleerd onderzoek dat meestal het verzamelen en verwerken van gegevens omvat. Sommige onderzoeken voor dit doel kunnen, indien nodig, in het buitenland worden uitgevoerd. Gedurende het jaar schrijven de studenten de concepthoofdstukken van hun proefschrift en bespreken ze deze met hun supervisor.

Het derde jaar

Voltijdstudenten voor de Ph.D. zou hun onderzoek voltooien en een definitieve schets of bijna-definitieve versie van het proefschrift schrijven.

Jaar vier

Alle werkzaamheden in dit stadium zijn normaal gesproken het herschrijven van hoofdstukken van het proefschrift om de normen voor publicaties te bereiken. Het examen moet normaliter in dit jaar worden afgerond. Het examen is door beoordeling van het proefschrift en een mondeling examen (viva voce) betreffende de scriptie en het onderzoek waarop het is gebaseerd.

Wijzen van studie

De ingangsopties voor januari en april zijn bij uitzondering beschikbaar, onder voorbehoud van goedkeuring. De upgrade-regelingen zijn vergelijkbaar in die voltijd student die op deze data binnenkomt zal worden overwogen voor een upgrade naar Ph.D. status na negen maanden.

Studenten die een deeltijdstudie willen volgen, zijn welkom om toe te passen, maar moeten aantonen dat ze over de nodige middelen en middelen beschikken om hun studies voort te zetten gedurende het langere tijdskader dat deze modus vereist.

Een gedeeltelijk huidige optie is ook beschikbaar, waarbij studenten die in dienst zijn bij werkplekken die een ondersteunende omgeving bieden, de laatste twee jaar van het voltijdprogramma door afstandsonderwijs kunnen volgen. Deze modus wordt in 2013-14 voor een klein aantal studenten getest en verdere informatie zal hier later worden geplaatst.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 19 andere vakken van SOAS University of London »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
4,271 GBP
Voltijdse UK / EU-kosten: £ 4.271; Voltijdskosten buitenland: £ 16.950 per academisch jaar
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
apr 1, 2023
Aanmeldingslimiet
Einddatum
sep 1, 2022
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
sep 1, 2022
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
apr 1, 2023
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum