PhD Degree in Politics and International Studies

Aanwezigheidsmodus: Fulltime of parttime

De afdeling Politiek en Internationale Studies aanvaardt studenten voor onderzoekswerk dat leidt tot een doctoraat. Het primaire doel van het PhD-programma is om studenten te trainen in het ontwerpen, onderzoeken en schrijven van een succesvol proefschrift. Degenen die het doctoraat hebben afgerond, zijn vertrouwd met de conceptuele en methodologische aspecten van politiek onderzoek en zijn gekwalificeerd als experts op hun gebied.

Om in aanmerking te komen voor deelname aan het PhD-programma, moeten aanvragers beschikken over een vergevorderde graad in Politiek die qua niveau en inhoud overeenkomt met de MSc van de faculteit, hoewel aanvragen van personen met verwante graden in verwante disciplines ook zullen worden overwogen. Richtlijnen voor onderzoeksvoorstellen zijn hier te vinden.

Toelating vindt op voortschrijdende basis plaats. De sollicitatiecyclus opent in november en sluit op 30 juni voor deelname in oktober. Aanvragers die ook in aanmerking wensen te komen voor een SOAS beurs of een ESRC-studentschap, moeten verwijzen naar de Scholarship-informatie voor de deadlines.

De primaire bouwsteen van het PhD-programma is de relatie tussen student en begeleider. Studenten worden toegelaten op basis van de uitdrukkelijke bereidheid van ten minste één personeelslid om als hoofdbegeleider van het project van de student te fungeren. Zo neemt de supervisor, vanaf de opname van de student in het programma, de primaire verantwoordelijkheid op zich voor het monitoren en ondersteunen van de voortgang van de student in de richting van de voltooiing van de graad. Elke onderzoekstudent heeft ook een associate supervisor, een andere medewerker met een grote interesse in de regio van de student en / of het subveld van de discipline. De onderzoekstherapeut van het departement houdt toezicht op het PhD-programma en is beschikbaar voor het bespreken van algemene problemen.

Verder zijn onderzoekstudenten ingebed in een gestructureerd trainingsprogramma tijdens hun eerste jaar, en volgen ze cursussen die te maken hebben met onderzoeksontwerp, theorie en methoden. Daarnaast kunnen ze een MSc-opleiding volgen die relevant is voor hun onderzoek. Onderzoeksstudenten worden ook aangemoedigd om deel te nemen aan de afdelingsseminars, waar uitgenodigde wetenschappers van andere instellingen presentaties geven en toegang hebben tot vele andere seminars en lezingen die in SOAS gehouden. De taaltrainingsfaciliteiten van de school zijn ook beschikbaar voor studenten om voor onderzoek relevante taalvaardigheden te ontwikkelen of te verbeteren. Sinds 2012 hebben onderzoekstudenten exclusieve toegang tot de faciliteiten en diensten aangeboden door SOAS 'Doctoral School.

De meeste promovendi brengen wat tijd door met veldwerk in de regio's van hun onderzoek. Het Departement en de School faciliteren dit werk via hun verschillende contacten met individuen en instellingen in de universiteiten en overheden van Azië, Afrika en het Midden-Oosten met persoonlijke contacten en inleidingen, evenals met (beperkte) financiering.

De afdeling heeft meestal op elk moment ongeveer 60 onderzoekstudenten (MPhil en PhD-niveau).

Structuur

Het PhD-programma bij SOAS volgt een driejarig model, met de mogelijkheid om door te gaan naar het vierde jaar. Het programma bestaat uit onderzoeksopleidingen en cursussen in het eerste jaar, waarna studenten een upgrade van MPhil naar PhD-status moeten doorstaan. Dit wordt gevolgd door primair onderzoek / veldwerk in het tweede jaar en het schrijven (up) van hun proefschrift in het daaropvolgende jaar. Studenten moeten proberen klaar te zijn om ingeleverd te worden aan het einde van het derde jaar en moeten uiterlijk aan het einde van het vierde jaar indienen.

Onderzoekstraining Jaar 1

Verwacht wordt dat studenten binnen een termijn van 12 maanden na hun inschrijving upgraden van MPhil naar een PhD-student. Vooruitgang vereist succesvolle afronding van het trainingsprogramma van de afdeling, bestaande uit een cursus Inleiding tot onderzoek (termijn één en twee), Onderzoeksproject Seminar (termijn twee) en de conferentie Onderzoeksprojecten (termijn drie). Studenten hebben ook de mogelijkheid om een ​​cursus in kwantitatieve methoden te volgen. Het belangrijkste is dat studenten een opgewaardeerd papier produceren dat de basis vormt voor een viva, die studenten moeten doorgeven om de status van doctoraatstudent te behalen.

Veldwerk Procedure

Studenten die veldwerk doen, doen dat over het algemeen in hun tweede jaar. Een veldwerk van maximaal drie termen is meestal toegestaan ​​in een voltijds PhD-programma. Veldwerk van langer dan 12 maanden moet worden goedgekeurd door de Associate Dean for Research.

Opleiding na jaar 1

Gedurende het hele proces van onderzoeksontwerp, veldwerk en schrijven wordt van de studenten verwacht dat zij regelmatig contact onderhouden met hun leidinggevenden. Het schrijven van het proefschrift is het werk van de student alleen, ondersteund door regelmatige ontmoetingen met de begeleider (s) en deelname aan een write-up seminar voor gevorderde promovendi. Het departement moedigt studenten ten stelligste aan deel te nemen aan workshops die buiten SOAS aangeboden en om aanwezig te zijn bij en aanwezig te zijn op conferenties die worden georganiseerd door de belangrijkste onderzoeksorganisaties in het veld (beperkte beschikbare financiering).

Lesgeven is een belangrijk onderdeel van de doctoraatsopleiding voor promovendi die een academische carrière overwegen. Het departement heeft tot doel geavanceerde onderzoekstudenten de mogelijkheid te bieden om als een Graduate Teaching Assistant (GTA) te werken aan een van de cursussen die op het departement worden aangeboden voor een maximum van twee jaar. Verplichtingen omvatten seminaronderwijs, kantooruren houden en markeren. Onderzoeksstudenten die een GTA-post aannemen, zullen naar verwachting een GTA-trainingsmodule hebben voltooid die wordt aangeboden door de Academic Development Directorate (ADD), die meestal in september wordt aangeboden. Zie ook het GTA-handboek van de afdeling.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 19 andere vakken van SOAS University of London »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
4,271 GBP
Voltijdse UK / EU-kosten: £ 4.271; Voltijdskosten buitenland: £ 16.950 per academisch jaar
Op locaties
Op datum
Einddatum
sep 1, 2021
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
sep 1, 2021
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum