Onderzoeksgraden in religies en filosofieën

Aanwezigheidsmodus: Fulltime of parttime

De SOAS Religions and Philosophies Department biedt een levendige, stimulerende en interdisciplinaire onderzoeksomgeving. We bieden individuele onderzoekstoezicht in een breed scala aan religieuze tradities en vergelijkende en interdisciplinaire onderwerpen. Supervisors zijn experts op hun vakgebied en goed bekend met de religies, culturen, talen en geografische gebieden waarin ze zich specialiseren.

Naast individueel toezicht biedt de afdeling onderzoekstrainingen op verschillende niveaus: een verplichte workshop voor het schrijven van onderzoek die jaarstudenten van 1 MPhil voorbereidt op hun upgrade naar het doctoraatsniveau; een wekelijkse seminar voor promovendi in de jaren 2 en 3 om werk in uitvoering te bespreken en feedback te ontvangen voordat ze hun proefschrift indienen; een afdelingsonderzoeksseminar waarin zowel medewerkers als studenten papers presenteren over hun onderzoeksprojecten en deze bespreken in een interdisciplinaire setting. Studenten hebben ook de mogelijkheid om seminars, lezingen en conferenties bij te wonen die worden aangeboden door de verschillende gespecialiseerde centra met betrekking tot hun specifieke vakgebieden. Deze centra organiseren regelmatig lezingenreeksen, workshops en conferenties met gastsprekers van andere universiteiten in Groot-Brittannië, Europa en wereldwijd.

Als u erover nadenkt om met ons te beginnen, nodigen wij u uit om contact op te nemen met een potentiële supervisor in uw interessegebied, bij voorkeur met de eerste versie van uw projectvoorstel. Deze medewerker zal u dan adviseren over uw project en over eventuele vragen die u heeft voordat u uw aanvraag indient.

Structuur

Een SOAS PhD-graad moet binnen maximaal vier jaar worden afgerond. Een versie van de scriptie moet aan het eind van jaar 3 klaar zijn; tijdens jaar 4 is de student bezig met een vervolgstatus, ook wel een 'verlenging van het schrijven' genoemd; de afgeronde scriptie moet worden ingediend tot 15 september van jaar 4 van registratie.

Alle eerstejaarsstudenten worden geregistreerd voor de MPhil-status. De uitkomst van een mini-viva aan het einde van termijn 3, uitgevoerd door de drie leden van de begeleidingscommissie van de student, bepaalt of ze (a) een upgrade krijgen naar de status van promovendus, (b) doorgaan als MPhil-kandidaten, (c) moeten zijn of haar voorstel herzien, of (d) de registratie moet beëindigen.

In het eerste jaar ontwikkelen studenten hun specifieke onderzoeksprojecten en plannen in overleg met de drie leden van hun begeleidingscommissie. Individuele supervisies, de verplichte studiedag voor schrijven voor afdelingsonderzoek en generieke cursussen voor kernschrijven helpen studenten bij het voorbereiden van het materiaal voor de upgrade-inzending dat moet worden ingeleverd voor de deadline voor indiening in mei.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 19 andere vakken van SOAS University of London »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
4,271 GBP
Voltijdse UK / EU-kosten: £ 4.271; Voltijdskosten buitenland: £ 16.950 per academisch jaar
Op locaties
Op datum
Einddatum
sep 1, 2022
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
sep 1, 2022
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum