MPhil / PhD in internationale ontwikkeling

Duur: 3 jaar fulltime of 6 jaar parttime

Studenten kunnen het PhD- Pathway in internationale ontwikkeling volgen door zich te baseren op SOAS , LSHTM of IoE. Alle promovendi op de International Development Pathway zullen een geavanceerd onderzoekstraining seminar bijgewoond door LIDC bijwonen. De serie biedt studenten op de International Development Pathway van het ESRC Doctoral Training Centre een breed begrip van interdisciplinaire benaderingen van ontwikkeling en een gedetailleerd begrip van geselecteerde interessegebieden.

Alle MPhil / PhD in International Development-onderzoekstudenten zullen deelnemen aan de verplichte cursussen en seminars voor onderzoekstudenten bijwonen in de hogeschool en op de afdeling waar ze zijn ingeschreven voor de MPhil / PhD. Bij SOAS de afdelingen Economie en Ontwikkelingsstudies seminarreeksen en van studenten wordt verwacht dat zij zich bezighouden met het werk van de relevante onderzoeksclusters.

Admissions Process

Er zijn drie toelatingsroutes naar de MPhil en PhD in International Development:

  • De 1 3-structuur: na succesvolle afronding van de MSc Research for International Development bij SOAS . ESRC 1 3 studentenscholen zijn beschikbaar om deze route te financieren.
  • De 3-structuur: door directe aanvragen voor MPhil / PhD in International Development toelating. ESRC 1 3 studentenscholen zijn beschikbaar om de route te financieren.
  • De 4-structuur: momenteel niet beschikbaar bij SOAS .
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 19 andere vakken van SOAS University of London »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
4,271 GBP
Voltijdse UK / EU-kosten: £ 4.271; Voltijdskosten buitenland: £ 16.950 per academisch jaar
Op locaties
Op datum
Einddatum
sep 1, 2021
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
sep 1, 2021
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum