Onderzoeksgraden (MPhil / PhD) in ontwikkelingseconomie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Aanwezigheidsmodus: voltijds of deeltijds


De PhD in Development Economics is een onderzoeksdiploma aangeboden door het Department of Economics, en maakt ook deel uit van de PhD Pathway , 'International Development', binnen het Bloomsbury Doctoral Training Partnership. Dit laatste is een van de weinige centra die door de UK's Economic and Social Research Council (ESRC) worden erkend en daardoor financiële steun, en met name individuele beurzen, ontvangen voor MSc- en PhD-studenten. Dit PhD- Pathway staat open voor aanvragers die al dan niet in aanmerking komen voor of in aanmerking komen voor ESRC-financiering, waarbij studenten die door ESRC worden gefinancierd naar verwachting een kleine minderheid zullen vormen. Succesvolle aanvragers van de MPhil / PhD in ontwikkelingseconomie zullen normaal gesproken een goede mastergraad hebben in een relevant onderwerp als ze rechtstreeks deelnemen aan de MPhil / PhD- Pathway hoewel elke aanvrager wordt beoordeeld op verdiensten, inclusief werk en andere ervaring.

Het eerste opleidingsjaar omvat deelname aan cursussen en / of seminars, maar meestal geen formele schriftelijke examens. Studenten zijn geregistreerd voor een MPhil in hun eerste (voltijds equivalent) jaar, maar worden meestal omgezet in een doctoraat na hun upgrade viva in plaats van door te gaan naar de MPhil-kwalificatie.

Een essentieel kenmerk van het MPhil- en PhD-proces is de nauwe werkrelatie tussen onderzoeksstudenten en supervisors. Supervisors en studenten komen regelmatig bijeen en overleggen nauwgezet. Alle onderzoekstudenten hebben een begeleidingscommissie om theoretisch, empirisch en regionaal specifiek toezicht te dekken, indien van toepassing. Er zijn Research Student Tutors met eindverantwoordelijkheid voor onderzoeksstudenten, die beschikbaar zijn voor bespreking van algemene problemen. En het Departmental Empirical Support Committee (DESC) biedt gedetailleerde en individuele adviezen aan studenten over veldwerk en empirische analyse, waar van toepassing. Indien nodig zal DESC op verzoek individuele behoeften van de student onderzoeken en een of meer personeelsleden (niet noodzakelijk de supervisor) adviseren om te adviseren.

Studenten moeten deelnemen aan een workshop / seminar waarin onderzoeksthema's en -resultaten worden gepresenteerd en besproken door personeel en studenten. Daarnaast is er een regulier afdelingsseminarie waaraan leden van de afdeling en bezoekende sprekers papers presenteren. Er is een sterke interdisciplinaire basis voor onderzoek en onderwijs in politieke economie, ontwikkelingseconomie en gebieds- of specifieke landstudies. Londen biedt studenten bovendien een ongeëvenaarde mogelijkheid om kranten te horen lezen door toonaangevende autoriteiten in Afrikaanse en Aziatische studies, maar ook in economie en ontwikkeling in het algemeen.

Veel SOAS onderzoekstudenten brengen wat tijd door met veldwerk in de regio's van hun onderzoek. De Faculteit der Rechtsgeleerdheid en Sociale Wetenschappen en de School als geheel, via hun verschillende contacten met individuen en instituten in de universiteiten en overheden van Azië en Afrika, kunnen dit meestal faciliteren met persoonlijk contact en introducties.

Zie het tabblad 'Structuur' op deze pagina voor meer informatie over het departementale programma.

Structuur

De onderzoeksdiploma belichaamt een kern van opleiding in onderzoeksmethoden in combinatie met een duidelijke voortgangsstructuur daarna. De trainingsonderdelen worden hieronder uitgelegd. De duur en structuur van de onderzoeksgraad is als volgt:

Full-Time Research Degree: 3 jaar plus 1 jaar schrijfwerk.

  • Jaar 1: onderzoekstraining : onderzoekstudenten volgen de cursus 'Onderzoeksmethoden voor ontwikkelingseconomie' op de afdeling Economie.
  • Jaar 1: Upgrade : van studenten wordt normaal gesproken verwacht dat ze binnen 9 maanden na aanvang van de opleiding een upgrade van MPhil naar de PhD-status halen.
  • Jaar 2-3: Onderzoek : Kernonderzoek uitgevoerd; primaire en secundaire gegevensverzameling waar van toepassing, scriptiehoofdstukken afgerond.
  • Jaar 4: Opschrijven : Indien nodig kan een vierde jaar worden gevolgd om de scriptie te schrijven. Het onderzoek van het proefschrift vindt plaats na indiening binnen het 4e jaar.

Deeltijds onderzoek: 6 jaar plus 1 jaar schrijfwerk. De onderzoeksgraad kan over een periode van 6 jaar worden uitgevoerd:

  • De cursus Onderzoeksmethoden moet de eerste twee jaar worden gevolgd.
  • Upgrade: zal plaatsvinden binnen de 21 maanden na de eerste registratie.
  • Tentamen: dit vindt plaats na indiening binnen het opmaakjaar (jaar 7).

Belangrijke mededeling

De informatie op de programmapagina weerspiegelt de beoogde programmastructuur tegen de gegeven academische sessie.

Onderzoeksopnames en -toepassingen

We verwelkomen aanvragen van gekwalificeerde studenten die in het bezit zijn van een goed masterniveau (of een equivalent in het buitenland) in een relevant onderwerp voor onderzoeksgraden bij SOAS . Aanvragen moeten online worden ingediend.

Het is belangrijk om ruim voor het begin van het academiejaar waarin je je wilt inschrijven een aanvraag in te dienen om ons de tijd te geven om je aanvraag te verwerken. Als u een beurs aanvraagt, kunnen eerdere deadlines van toepassing zijn.

Het SOAS PhD-programma is competitief en aanvragers moeten een track record hebben van hoge academische prestaties en een haalbaar voorstel dat zal bijdragen aan de onderzoeksbelangen van de afdeling. Let op: we raden puur speculatieve toepassingen af. Aanvragen voor interdisciplinair onderzoek zijn welkom, maar er kan slechts één aanvraag bij één afdeling worden ingediend.

Toelatingseisen

Toelating en scriptievereisten. Een goede Masters-graad in Economie is meestal vereist voor registratie voor de MPhil- en PhD-onderzoeksgraden. Studenten worden normaal gesproken in eerste instantie geregistreerd voor de MPhil-graad. Nadat de goedkeuring van de begeleidingscommissie van de student is ontvangen, wordt de registratie van de student opgewaardeerd naar de PhD-status (en gedateerd naar het begin van de MPhil-registratie), meestal aan het einde van het eerste studiejaar. De normale studieperiode voor een doctoraat is niet minder dan drie jaar voltijdstudie. Studenten die een voltijdbaan hebben of met andere belangrijke verplichtingen zich kunnen aanmelden voor een deeltijdstudie, waarvoor de minimale registratieperiode het dubbele is van een voltijdstudie. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij een scriptie van maximaal 55.000 woorden voor de MPhil presenteert, terwijl voor de promotie de maximale lengte 100.000 woorden is.

Onvoorwaardelijke toelatingseisen voor de Engelse taal

Aanvragers die een Tier 4-visum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten een UKVI IELTS Academic-certificaat van een door UKVI goedgekeurd testcentrum overleggen.

Internationale aanvragers die een Tier-4-visum nodig hebben om in het VK te studeren

Test Onvoorwaardelijke toegang Onvoorwaardelijke invoer met ondersteuning tijdens de sessie
IELTS (Academisch) 7.0 algemeen of hoger, met 7.0 in subscores. 7.0 algemeen of hoger, met minimaal 6,5 in subscores

EER- en EU-aanvragers

Test Onvoorwaardelijke toegang Onvoorwaardelijke invoer met ondersteuning tijdens de sessie
IELTS (Academisch) 7.0 algemeen of hoger, met 7.0 in elke subscore. 7.0 algemeen of hoger, met ten minste 6,5 in subscores.
TOEFL IBT 105 algemeen of hoger, met een minimum van 25 sub-scores. 105 algemeen met een minimum van 22 in subscores.
OF
100 algemeen met een minimum van 25 schriftelijk en 22 in andere subscores.
Pearson Test of English (Academisch) 75 algemeen of hoger, met een minimum van 70 in subscores. 70 algemeen of hoger, met een minimum van 65 in subscores.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Lees Minder
Londen , Singapore + 1 Meer Minder