Organisatie En Leiderschap (Ed.D.)

University of San Francisco - School of Education

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Organisatie En Leiderschap (Ed.D.)

University of San Francisco - School of Education


Voorbereiden van leiders die scholen, gemeenschap en maatschappelijke organisaties, overheid en non-profit instellingen dienen in een regionale en internationale wereld. De Doctoraat van Onderwijs (Ed.D.) in organisatie en leiderschap is een uniek programma voor werkende professionals die zichzelf zien als educatieve leiders transformeren hun organisaties door middel van een leren perspectief.

Programma Details

De Organisatie en Leiderschap (O & L) Doctoral programma bestaat uit 60 studiepunten van de studie buiten de master's degree en culmineert in de voltooiing van een proefschrift.

Levering van programma's

Om aan de behoeften van werkende professionals te ontmoeten, het programma volgt een overzicht van de alternatieve weekend klassen die negen keer per semester (vrijdagavond en de hele dag zaterdag) bijeen te roepen.

"De omvang en structuur van het programma werden aantrekkelijk voor mij, een werkende professional en ouder, en ik was geïntrigeerd door de mogelijkheden die bestond om sterke banden te vormen en werken nauw samen met mijn collega's en instructeurs. Ik kan gerust zeggen dat mijn grootste verwachtingen waren vervuld. Ik had de kans om naar het buitenland te reizen, deel te nemen aan ervaringsleren, een nauwe relaties, en werken met toegewijde en fenomenaal getalenteerde professoren en ongelooflijk gemotiveerd geleerden. "- Demerris R. Brooks-Immel, O & L Ed.D. alumna

Leerresultaten

De Organisatie en Leadership Programma Learning Outcomes:

 • Het programma brengt voordat studenten een continuüm van nieuwe kennis en het inzicht dat de huidige theorieën, onderzoek en innovatieve praktijken weerspiegelt.
 • Het programma leidt studenten op de principes van leiderschap theorie toe te passen in een breed scala van instellingen om effectief te leiden personen en organisaties tot succes.
 • Het programma leidt studenten op non-profit instellingen te selecteren, implementeren en beheren van de juiste leiderschap methodologieën om individu, groep, en organisatorische behoeften in K-12 door middel van het hoger onderwijs, for-profit, en.
 • Het programma leidt studenten om gebruik te maken en onderzoek te evalueren en verbeteren van organisatorische processen.
 • Maak leiders die in staat zijn om kritisch te onderzoeken organisaties om billijke resultaten te bevorderen.
 • Foster pleidooi voor sociale rechtvaardigheid met een bewustzijn rond de ervaringen en uitdagingen historisch ondervertegenwoordigde groepen.
 • Begrijpen en onderzoek toe te passen om de problemen van de praktijk.
 • Ontwikkelen van leiders die zichzelf een afspiegeling is van hun praktijk en de gevolgen voor de sociale rechtvaardigheid en gelijkheid.

De Organisatorische en Leadership Program Student Learning Outcomes:

 • Afgestudeerden zullen de kennis, inzicht, gereedschappen en vaardigheden die nodig zijn om leidinggevende functies in organisaties gaan ervan op lokaal, staat, nationaal en internationaal niveau hebben verworven.
 • Afgestudeerden zullen een goed begrip van onderzoeksmethoden hebben en demonstreren competenties te nemen aan strenge beurs.
 • Afgestudeerden zullen in staat zijn om de theorie betrekking hebben om te oefenen en tonen de synthese van geavanceerde kennis door het verbeteren van organisaties.
 • Afgestudeerden zullen gewoonten van persoonlijke en wetenschappelijke reflecties die de beroepspraktijk te onderzoeken en leiden tot systemische vernieuwing hebben aangenomen.

Carrière

Afgestudeerden van de doctoraatsopleiding O & L zijn opvoeders die in leiderschap, management, onderzoek werken, en alle niveaus van het onderwijs op het gebied van onderwijs, bedrijfsleven, gezondheidszorg, overheid, consulting, en profit en non-profit instellingen.

Voorbeelden van carrièremogelijkheden zijn onder meer:

 • Hoger Onderwijs Administration
 • Universiteitshoogleraar
 • Management Consultant
 • Applied Onderzoeker
 • Hoofd-
 • Opzichter

Financiele Middelen

Federale steun, staat, en middelen financiële universiteit zijn beschikbaar als middelen om nieuw opgenomen en de huidige USF School of Education studenten.

Om de kosten van graduate onderwijs collegegeld te compenseren, veel School of Education cursussen worden aangeboden in de late namiddag en 's avonds, en / of op wisselstroom weekend. De meeste studenten vinden ze kunnen een full-time baan te behouden, terwijl het verdienen van hun geloofsbrieven, master of doctor. Echter, als je het programma vereist dat u tijd doorbrengen in een klaslokaal (dwz student onderwijs) of om een ​​veldwerk of stage-ervaring te voltooien, zal dergelijke verbintenissen interfereren met een normale werkdag.

Bezoek onze website voor meer informatie over de financiële middelen te leren voor dit programma

Bezoek onze website hier om meer over dit programma te leren

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
1,270 USD
Locations
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per eenheid.