Lees de Officiële Beschrijving

Ph.D in de klinische psychologie (Rosemead School of Psychology)


Normaal gesproken, vier jaar van ingezetenschap zijn verplicht, tenzij de overdracht van het krediet wordt gebracht en geavanceerde status toegekend. Terwijl het doctoraat is niet alleen toegekend en de voltooiing van de vermelde werk natuurlijk, zijn er basiseenheid eisen voor de graad (133 semester uur). Elke student heeft een faculteit adviseur die helpt bij de planning van elk semester schema van cursussen en houdt toezicht op de voortgang van de student in het programma.


Psychologie: Psy.D. studenten moeten een minimum van 76 uur semester van de psychologie te voltooien. Deze 76 eenheden moeten omvatten 46 vereiste psychologie eenheden, 18 eenheden van practicum en 12 eenheden van electieve psychologie cursussen. Studenten kunnen van toepassing tot 6 eenheden van de graduate cursussen van de School van de Interculturele Studies in de richting van het totale psychologie uren eis.


Psychotherapie Laboratory: Studenten in de Psy.D. baan moet voltooien 21 eenheden, gekozen uit de psychotherapie lab cursussen. Deze worden genomen in het tweede, derde en vierde jaar.


Theologie: Alle studenten moeten een minor in de theologie, die een minimum van 17 eenheden semester omvat voltooien.


Integratie Seminars: Alle studenten deelnemen aan een reeks seminars (14 eenheden) gewijd aan de integratie van een groot aantal theologische en psychologische concepten in onderzoek, theorie en praktijk.


Onderzoek: Studenten in Rosemead's Psy.D. programma kan de 5-eenheid onderzoek onderdeel van het programma te voldoen, hetzij door het schrijven van een proefschrift of door het succesvol afronden van een onderzoek sequentie die een jaar lang promotieonderzoek seminar, een doctoraal papier, bestaande uit een kritische beoordeling van het onderzoek literatuur over een klinisch onderwerp omvat, en een vaardigheid examen op klinisch onderzoek.


Tweede jaar Evaluatie (Preliminary Oral Interview)


Alle studenten hebben een mondeling gesprek met een faculteit commissie om hun vooruitgang en de mogelijkheden voor een succesvolle afronding van de doctoraatsopleiding te evalueren. Dit interview is gepland na de voltooiing van drie semesters in residence, waaronder ten minste een practicum opdracht. De resultaten van dit interview worden gerapporteerd aan de faculteit, die stemt (1) zodat de student te blijven, (2) zodat de student te gaan met de voorwaarden, of (3) niet toe te staan ​​de student te blijven in de doctoraatsopleiding.


Uitgebreide Examens


Psychologisch onderzoek, interventie, beroepsethiek, en integratie: Alle studenten moeten een set van doctoraal-niveau uitgebreide onderzoeken op de volgende gebieden passeren. Deze examens worden twee keer gegeven tijdens de zomer en dienen als het belangrijkste middel van de evaluatie van een student geschiktheid voor studies in de richting van het doctoraat voort te zetten. De examens kunnen worden genomen na afronding van 75% (100 eenheden) van de cursus werk en moeten met succes worden afgerond voorafgaand aan de Professional Qualifying Examination. Slechts één herkansing van het examen is toegestaan. De data van de Comprehensive Examens zijn vastgelegd in de academische kalender.


Toelating tot Kandidatuur


Officiële kandidatuur voor de promotie betekent een vergevorderd stadium in de vooruitgang van de student. Om te worden toegelaten tot de student kandidatuur moet hebben:

  •     Met succes de eerste mondeling Interview
  •     Geslaagd voor de Uitgebreid onderzoek
  •     Goedkeuring ontvangen van het proefschrift voorstel van de promotiecommissie of voltooide de twee-semester, vijf credit Doctoral Research Seminar en uitgebreid onderzoek vaardigheid examen.
  •     Afgeronde opleiding therapie
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Biola University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
969 USD
per eenheid
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019