Lees de Officiële Beschrijving

Vide melding No: VTU / ACA / 2006-07 / 2538 gedateerd 12 juli 2006, IFIM Business School), is toegestaan ​​door de Visvesvaraya Technological University (VTU), Belgaum een ​​Ph.D programma in Management bieden. Zo IFIM Business School heeft de unieke onderscheid van het zijn onder de weinige zelfstandige instituten in het land moet worden toegekend deze erkenning door een universiteit.

TOEPASSING VOOR Ph.D

  • Vul het aanvraagformulier (contact met ons op voor meer informatie).
  • Na het invullen van de persoonlijke gegevens, de kandidaat moet omlaag naar IFIM zich in Fase I Elektronische stad voor discussie met de faculteit-gids komen.
  • Samen met de aanvraag van de kandidaat om precies te beschrijven in een write-up over hun onderzoeksonderwerp en meenemen voor discussie met de gids.
  • Zorg ervoor dat u voldoet aan de basiseisen te registreren voor Ph.D met VTU. Men moet de VTU Ph.D proeve van bekwaamheid te ondergaan na het indienen van de aanvraag door de IFIM (Test wordt aangeboden 2 keer in een jaar).
  • Een regionaal VTU centrum op de hogeschool RV Teachers 'in Jayanagar contact kan worden opgenomen voor nadere informatie over aanvraagformulieren of proeven.
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juli 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum