Internationale Max Planck onderzoeksschool voor neurale circuits | Frankfurt am Main, Duitsland

Bestudeer de hersenen in het hart van Europa

121919_IMPRS-big.jpg

De oproep voor aanvragers opent op 1 oktober en de deadline van toepassing is 1 december 2019.

De International Max Planck Research School (IMPRS) voor neurale circuits is opgericht in 2011 en biedt elk jaar ongeveer tien volledig gefinancierde doctoraatsbeurzen aan voor getalenteerde studenten met een relevante master- of bachelordiploma als hun hoogste graad. Het programma wordt gegeven in het Engels.

We bieden een multidisciplinair programma aan uitstekende studenten met achtergronden in neurowetenschappen, wiskunde, natuurkunde, engineering, informatica, (bio) chemie, biologie en geneeskunde, evenals onderzoekservaring in de deelnemende instellingen van de Frankfurt Neuroscience-gemeenschap. Studenten zullen deelnemen aan een op maat gemaakt educatief programma, inclusief onderzoekrotaties en neurowetenschappelijke cursussen, aangevuld met training over overdraagbare vaardigheden, evenals wetenschappelijke retraites en lezingenreeksen. Een speciale fast track-optie wordt aangeboden aan uitstekende studenten met een bachelor als hoogste graad.

De gemeenschappelijke focus van de International Max Planck Research School (IMPRS) voor neurale circuits is het begrijpen van neurale circuits (van eenvoudig tot groot en complex), op alle schalen die nodig zijn om dit begrip te bereiken. Dit ambitieuze doel vereist analyses op moleculair, cellulair, multi-cellulair, netwerk- en gedragsniveau, met het volle begrip dat macroscopische fenomenen (ruimtelijke patronen, dynamica) schaalafhankelijk kunnen zijn en dat reductionisme niet altijd voldoende is als methode.

Onderzoeksgebieden zijn perceptie, connectomics, theoretische en computationele neurowetenschappen, synaptische plasticiteit, moleculaire systemen, hersendynamica, neurale circuits, gedrag en systeemneurowetenschappen. De IMPRS-faculteit bestaat uit 22 in Frankfurt gevestigde neurowetenschappers aan het Max Planck Institute for Brain Research , Goethe University, het Ernst Strüngmann Institute for Neuroscience en het Frankfurt Institute for Advanced Studies.

Bekijk onze video over 2016 om een indruk te krijgen van de IMPRS voor neurale circuits en neurowetenschappen in Frankfurt am Main.

Voor meer informatie en om te solliciteren, bezoek www.imprs.brain.mpg.de .

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Max Planck Institute for Brain Research
Laatst bijgewerkt op Oktober 4, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
Prijs
- Neem contact op met school
Deadline
dec 1, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Einddatum
Contact school
Aanmeldingslimiet
dec 1, 2019

sep 2020

Location
Aanmeldingslimiet
dec 1, 2019
Einddatum
Contact school