De International Max Planck Research School (IMPRS) voor Neural Circuits werd opgericht in 2011 en biedt jaarlijks ongeveer tien volledig betaalde functies voor getalenteerde studenten met een relevante Masters of Bachelors als hoogste graad om onderzoek uit te voeren dat resulteert in een doctoraat. Het programma wordt in het Engels gegeven.

Wij bieden een multidisciplinair programma aan uitstekende doctoraatsstudenten met achtergronden in neurowetenschap, wiskunde, natuurkunde, informatica, (bio) chemie, biologie en geneeskunde, alsmede onderzoekservaring in de deelnemende instellingen van de Frankfurt Neuroscience-gemeenschap. Studenten zullen deelnemen aan een op maat gemaakt educatief programma met onderzoek rotaties en neurowetenschappelijke cursussen, maar ook in opleiding in overdraagbare vaardigheden, evenals retraites, conferenties en zomerscholen en lezingenseries. Een speciale fast-track optie wordt aangeboden aan studenten met een bachelor als hun hoogste graad.

De gemeenschappelijke focus van de International Max Planck Research School (IMPRS) voor neurale circuits zal bestaan ​​uit het begrijpen van neurale circuits (van eenvoudig tot groot en complex), op alle schalen die nodig zijn om dit inzicht te bereiken. Deze ambitieuze doelstelling vereist analyses op moleculair, cellulair, multi-cellulair, netwerk- en gedragsniveaus, met dien verstande dat macroscopische verschijnselen (ruimtelijke patronen, dynamica) schaalafhankelijk kunnen zijn en dat reductionisme niet altijd voldoende is als methode .

Onderzoeksgebieden zijn perceptie, connectomics, theoretische neurowetenschappen, synaptische plasticiteit, moleculair systeem, hersendynamica, neurale circuits, gedrag en neurowetenschappelijke systemen. IMPRS Faculty is 20 Frankfurtse neurowetenschappers van Max Planck Institute for Brain Research , Goethe University, Ernst Strüngmann Institute for Neuroscience en Frankfurt Institute for Advanced Studies.

De oproep tot het indienen van aanvragen voor de negende ronde (deadline 1 december 2018) is nu geopend.

Opleiding te volgen in:
Engels
Max Planck Institute for Brain Research
Laatst bijgewerkt op October 8, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 1, 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
- Neem contact op met school
Deadline
Contact school
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 1, 2019
Einddatum
Contact school
Aanmeldingslimiet
Contact school
Begindatum
okt 1, 2019
Einddatum
Contact school
Aanmeldingslimiet
Contact school

okt 1, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Contact school
Einddatum
Contact school
Aanmeldingslimiet
Contact school
Einddatum
Contact school