Ph.D. programma in agrobiosciences

Scuola Superiore Sant'Anna

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ph.D. programma in agrobiosciences

Scuola Superiore Sant'Anna

De Ph.D. Programma in "Agrobiosciences" is een driejarig programma gekenmerkt door een interdisciplinaire connotatie en is ontworpen voor hoog gekwalificeerde en gemotiveerde studenten die willen het onderzoek en de analytische vaardigheden van de internationale wetenschappelijke gemeenschap te verwerven en om de vaardigheden van professionele academisch onderzoek te verwerven om te werken in de overheid, financiële instellingen , internationale organisaties, particuliere bedrijven in de economie.

De Ph.D. Programma in "Agrobiosciences" bestaat uit de volgende leerplannen:

Genomica en Crop Science (Plant Biotechnology; Plant Genetics; Plantenfysiologie; Plant Genomics, Crop Sciences; Geavanceerde technologieën in Tuinbouw; Teelt en kwaliteit) Landbouw, Milieu en Landschap (Multifunctionele en duurzame landbouw, biologische en geïntegreerde landbouw, Teelt en kwaliteit ; landbouwecosysteem management en functionele biodiversiteit, landschap Agronomy; Multi-criteria analyse van food en non-food teeltsystemen; Agro-environemntal vergelijking van teeltsystemen; Landbouw-grondgebied-landschap) Studenten worden toegelaten tot de drie jaar Ph.D. in Agrobiosciences verder tot een succesvol toelatingsexamen. In aanmerking komende aanvragers moeten een Master of Science (M.Sc.) of gelijkwaardig diploma titel te houden.

Zoals vermeld in het Reglement van de school, de Ph.D. Programma in "Agrobiosciences" is een driejarig programma van geavanceerde studies en gecontroleerde onderzoek; na het einde van het programma, het Diploma di Perfezionamento wordt aan studenten die de didactische eis hebben voldaan en een afsluitend examen met thesis proefschrift verleend; het Diploma di Perfezionamento is het equivalent van een Ph.D graad.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Italiƫ - Pisa, Toscane
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Italiƫ - Pisa, Toscane
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan