Read the Official Description

De Ph.D. programma in BioRobotics is gericht op het opleiden van zeer competente onderzoekers met het potentieel om leiders op dit gebied zijn. De studenten worden opgeleid in een stimulerende en multidisciplinaire omgeving, zowel door middel van hoog niveau cursussen en door middel van een veeleisende, creatief en origineel onderzoek. Promotieonderzoek projecten op in zeer goed uitgeruste, state-of-the-art laboratoria worden uitgevoerd (op terreinen als bio-robotica, micro- en nano-technologie, biomimetics, prothesen) en door middel van persoonlijke en team werk verricht onder toezicht van een betrokken full-time faculteit.

De studenten zullen onderzoeken hoe biologische systemen werken vanuit een technisch oogpunt bekeken, en zal gebruik maken van deze kennis te maken met uitdagende onderzoeksprojecten gericht op het modelleren, ontwerpen en bouwen van nieuwe componenten en systemen voor biomedische toepassingen, zoals chirurgie en revalidatie na te streven. De prestaties van de studenten worden beoordeeld door het aantal artikelen gepubliceerd in peer reviewed internationale tijdschriften en door het aantal octrooien.

Aan het einde van de Ph.D. programma zullen de studenten solide wetenschappelijke en technische vaardigheden, het vermogen om te bedenken en uit te voeren originele onderzoeksprojecten, en een autonome ondernemerschap geest.

Studenten worden toegelaten tot Ph.D. in BioRobotics verder tot een succesvol toelatingsexamen. In aanmerking komende aanvragers moeten een Master of Science (M.Sc.) of gelijkwaardig diploma titel te houden. Undergraduate studenten kunnen ook van toepassing wanneer ze afstuderen voor het begin van de cursus.

De Ph.D. Programma in BioRobotics is een driejarig programma van geavanceerde studies en gecontroleerde onderzoek; na het einde van het programma, het Diploma di Perfezionamento wordt aan studenten die de didactische eis hebben voldaan en een afsluitend examen met thesis proefschrift verleend; het Diploma di Perfezionamento is het equivalent van een Ph.D graad.

Program taught in:
Engels

See 6 more programs offered by Scuola Superiore Sant'Anna »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum