Lees de Officiële Beschrijving

In aanvulling op de beurzen in de oproep voor de toelating, BV TECH SpA financiert een driejarig fellowship in het kader van de Ph.D. in de politiek, mensenrechten en duurzaamheid - Onderzoeksgebied: International Law, Agrarisch Recht. De kandidaat dient zijn / haar project focussen op het onderwerp van "Nationale Veiligheid, Defensie en Cyber ​​Warfare:. Kritieke infrastructuur Bescherming tegen cyberdreigingen in Italië en zijn brede strategische en politieke implicaties in de internationale arena"

Het onderzoek moet het thema van de cyberspace als vijfde dimensie van het conflict in de strategische dynamiek van de internationale betrekkingen, met bijzondere aandacht voor de Italiaanse nationale defensie en veiligheid strategieën aan te pakken. Door rekening te zijner gehouden met de initiatieven van andere leden van de internationale gemeenschap op het gebied van cyberveiligheid, moet het onderzoek van de strategische implicaties gegenereerd door de door Italië vastgestelde beleid en de maatregelen om te voorkomen, te beschermen en te reageren op cyberaanvallen te onderzoeken tegen de nationale kritieke infrastructuur. De studie moet ook onderzoeken de rol, of die kunnen worden gespeeld, door de particuliere sector om het tegengaan van cyberdreigingen. Het onderzoek moet leiden tot de definitie van een reeks aanbevelingen gericht op het ontwerpen en bouwen van een geïntegreerde en coherente Italiaanse nationale cyber defensie en veiligheid model.

Cursus Beschrijving

De Ph.D. Programma in "Politiek, mensenrechten en duurzaamheid" is een driejarig residentieel programma gekenmerkt door een interdisciplinaire benadering van het onderwerp en door de nadruk gelegd op de huidige problemen definiëren van de bescherming en bevordering van de mensenrechten.

De Programma bestaat uit de volgende curricula (Research Areas):

  • International Law, Agrarisch Recht
  • Internationaal, Europees, en Sub-nationale politieke economie
  • Politieke Filosofie, Politicologie (Internationale Betrekkingen)

In het kader van de Ph.D. programma verplicht bijwonen van lezingen, onderzoek, mogelijkheden voor zomercursussen en periodes in het buitenland "naast elkaar" in een geharmoniseerde en evenwichtige manier. Bovendien, door de gevestigde interbibliothecair leenverkeer dienst initiatief, studenten, als ze eenmaal hun supervisoràs handtekening, kunnen alle artikelen en boeken die ze nodig hebben voor hun onderzoek te bestellen - voor het geval dat ze niet beschikbaar zijn op de universiteit 's bibliotheek. De Scuola Superiore Sant'Anna biedt drie beurzen voor niet-EU-burgers en vier beurzen voor Italiaanse en EU degenen. Daarnaast hebben de studenten alle maaltijden bij de kantine van de universiteit.

Niet-EU-kandidaten kunnen aanvragen indienen in het Italiaans of Engels. In het geval dat hun moedertaal niet het Engels moeten ze bepaalde taal certificaten verstrekken, maar een taal ontheffing zou kunnen worden overwogen in geval vullen ze een substantieel deel van hun studie in het Engels. De aspirant-studenten moeten op zijn minst een MSc of een gelijkwaardig document.

Het onderzoeksvoorstel, dat deel uitmaakt van de aanvraag pakket is zeer belangrijk. Het geselecteerde onderwerp moet binnen de vier algemene gebieden die hierboven zijn genoemd vallen. De structuur van het voorstel bestaat uit: titel van het onderzoek, waarom het belangrijk is om dit onderzoek, kort overzicht van de stand van de techniek van deze kwestie, wetenschappelijk terrein, onderzoek doelstellingen, methoden die worden gebruikt, kort tijdschema van de activiteiten ondernemen die wordt verricht tijdens deze driejarige opleiding en bibliografie. Er zijn geen pagina grenzen, maar in het algemeen de onderzoeksvoorstellen zijn gemaakt van ongeveer 3.000 woorden.

Laatste, in het geval u niet Italiaans, hier is onze vriendelijke advies "als je eenmaal ontvangt de toelating letter beginnen studeren Italiaanse intensief. Hoewel uw onderzoeksactiviteiten zullen in het Engels zijn, zullen er vele lessen en trainingen in het Italiaans.

Opleiding te volgen in:
Engels
Italiaans

Zie 6 andere vakken van Scuola Superiore Sant'Anna »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum