Ph.D. in Applied Physics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Welkom bij het Applied Physics-programma

Het Applied Physics Programme is een nieuw interdisciplinair programma bij KAUST dat in het najaar van 2019 zal starten. Cursussen in het programma Applied Physics zijn geselecteerd en ontworpen om studenten de kennisbasis en intellectuele basis te bieden die nodig zijn om wetenschappelijk onderzoek en technische oplossingen te bevorderen. toegepaste fysica.

Het Applied Physics-programma voor zowel MS als Ph.D. studenten beoogt een grondige kennis te verschaffen van de basiswetenschap om de fysica op nanoschaal te begrijpen, en hulpmiddelen om deze kennis toe te passen om technologische en wetenschappelijke doorbraken in de toegepaste natuurkunde te voeden. Het programma richt zich op apparaatfysica, fotonica en kwantumelektronica. Studenten in dit programma krijgen een brede opleiding in fundamentele wetenschappelijke concepten in de fysica van de gecondenseerde materie, elektrodynamica en statistische fysica. Studenten nemen deel aan wetenschappelijke onderzoeksactiviteiten die laboratoriumstudies en computationele modellering kunnen omvatten. Ph.D. kandidaten richten zich op origineel onderzoek om de grenzen van kennis te verleggen. Employability van afgestudeerden in de toegepaste fysica varieert van academische onderzoeksinstellingen tot onderzoeks- en ontwikkelingsposities in hightech industriële of ondernemende omgevingen.

Ph.D. Mate

De Doctor of Philosophy (Ph.D.) -graad is bedoeld om studenten voor te bereiden op een onderzoeksloopbaan in de academische wereld en de industrie. Het wordt uitsluitend aangeboden als een full-time programma.

Er is een minimum verblijfsvereiste bij KAUST van 3,5 jaar voor studenten die binnenkomen met een BS diploma en 2,5 jaar voor studenten die met een MS diploma beginnen. Een minimum GPA van 3,0 moet worden bereikt voor alle Doctoral Cursussen. Individuele cursussen vereisen een minimum van een B- om cursusgeld te verdienen.

De Ph.D. mate omvat de volgende stappen:

  • Het beveiligen van een proefschriftadviseur
  • Succesvolle voltooiing van programma-cursussen
  • Het kwalificeren van het examen
  • Doorgeven van het proefschrift Voorstel Verdediging om de status van kandidaatstelling te verkrijgen
  • Voorbereiden, indienen en met succes verdedigen van een proefschrift
Laatst bijgewerkt op Juni 2019

Over de school

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Lees meer

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Lees Minder