Een bericht van de Biology Faculty aan het Boston College

Welkom bij de afdeling Biologie, waar onderzoek de kern vormt van de Ph.D. ervaring. We streven ernaar onze afgestudeerden de technische en intellectuele training te bieden die nodig is voor toekomstig succes in een breed scala aan loopbanen.

Onze afdeling is goed uitgerust voor modern moleculair, cellulair, genomisch, proteomisch, biochemisch, imaging en bio-informatica onderzoek. We hebben kernfaciliteiten met state-of-the-art instrumentatie voor genomics-onderzoek, fluorescentie en hoge-resolutie live-cell imaging en flowcytometrie, uitstekende dierenfaciliteiten en aanzienlijke computationele bronnen. We blijven onze faculteit uitbreiden met nieuwe medewerkers die onze kerngebieden van studie verder versterken: onderzoek naar fundamentele problemen in cel- en ontwikkelingsbiologie, microbiologie en infectie, en bio-informatica.

Het departement Biologie bestaat uit een hechte groep afgestudeerde studenten, docenten, postdocs en onderzoekers die samenwerken om een sfeer van aangenaam leren en ontdekken te creëren. Ons robuuste afdelingsleven vergemakkelijkt de toegang van afgestudeerden tot deze gemeenschap van wetenschappers. De afdeling organiseert vele activiteiten die een sterke intellectuele gemeenschap tot stand brengen, een boodschap van de biologie faculteit aan het Boston College en gevoel voor collegialiteit bij onze studenten en faculteiten, waaronder een jaarlijkse bijeenkomst van afdelingen van de afdeling Biologie, Data Club, Cell Biology Group en vergaderingen van de Microbiology Group.

Ons programma streeft naar een grondige training van onze studenten. Inkomende Ph.D. studenten beginnen hun onderzoek door drie, zeven wekelijkse rotaties uit te voeren in laboratoria van hun keuze. Om de communicatievaardigheden van studenten te verbeteren, wordt elke rotatie afgesloten met studenten die het onderzoek van hun rotatieprojecten presenteren aan de afdeling. Na voltooiing van drie rotaties gaan de studenten de laboratoria binnen waar ze hun afstudeerprojecten zullen voltooien.

Naast onderzoek willen we ook de communicatieve vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor het nastreven van een verscheidenheid aan potentiële loopbanen. De meeste studenten krijgen praktijk in mentorschap door samen te werken met niet-gegradueerde onderzoeksassistenten. Vaardigheden in de formele presentatie van wetenschappelijke gegevens worden aangescherpt in de Data Club van de afdeling. Onze studenten zijn geïntegreerd in de wetenschappelijke gemeenschap door een aantal mechanismen. Op de campus hebben studenten de mogelijkheid om te lunchen met vooraanstaande wetenschappers die hun werk presenteren in onze departementale seminarreeks. Ons programma wordt verder uitgebreid door de mogelijkheden om deel te nemen aan de actuele onderzoekvergaderingen en seminars in Greater Boston. Daarnaast verstrekt het Department of Biology financiering voor studenten om hun onderzoek bij te wonen en te presenteren op lokale, nationale en internationale bijeenkomsten.

De stad Boston heeft een levendige onderzoekscommunity voor biomedische wetenschappen, die onze studenten veel kansen biedt voor samenwerking en toekomstige werkgelegenheid in zowel de academische wereld als de industrie.

Slagings programma

Graduate Overzicht

Onderzoek vormt de kern van de graduate experience aan het Boston College . Afgestudeerde studenten werken rechtstreeks met de faculteit in hun labs terwijl ze hun opleiding voortzetten. Huidige gebieden van facultaire beurzen en expertise omvatten cel- en ontwikkelingsbiologie, microbiologie en infectieziekten, en computationele biologie en bioinformatica. Binnen deze studiegebieden biedt de afdeling een studieprogramma dat leidt tot een Ph.D. Bezoek de Research-pagina voor meer informatie over facultair onderzoek. De afdeling Biologie biedt ook state-of-the-art onderzoekslaboratoria en ondersteunende faciliteiten voor kernonderzoek, waaronder confocale microscopie, flowcytometrie en FACS-faciliteiten.

Een masterdiploma wordt alleen aangeboden via een 5-jarig BS / MS-programma voor huidige niet-gegradueerde studenten.

Leerresultaten

Leerresultaten voor studenten die een Ph.D. in de biologie zijn onder meer: kunnen:

 • Voer origineel, publiceerbaar onderzoek uit op een gebied van de biologie.
 • Formuleer een nieuwe onderzoeksvraag en ontwerp de experimenten die nodig zijn om vooruitgang te boeken op dit gebied.
 • Demonstreer een brede kennis van theorie en onderzoek op verschillende gebieden van de biologie en een grondige kennis van een specifiek expertisegebied.
 • Toon een goed begrip van de ethische richtlijnen voor biologisch onderzoek en volg dergelijke richtlijnen.
 • Communiceer de resultaten van hun onderzoek, zowel mondeling als schriftelijk, aan professionals en aan een publiek.

Ph.D. Programma

Onze Ph.D. programma biedt een grondige trainingservaring. Het kerncursuswerk wordt verstrekt in celbiologie, biochemie, moleculaire biologie, genetica, bioinformatica en wetenschappelijk schrijven. Geavanceerde keuzevakken zijn beschikbaar in alle facetten van facultaire expertise. Seminarcursussen bieden studenten permanente training in kritisch denken en mondelinge presentatie van wetenschappelijke gegevens. Onderzoekservaring wordt geboden door nauw samen te werken met docenten, postdoctorale fellows en ouderejaarsstudenten in een collaboratieve, ondersteunende omgeving.

Focus op onderzoek

Onderzoek vormt de kern van de biologie-ervaring aan het Boston College . De afdeling biedt een breed scala aan mogelijkheden voor wetenschappelijk onderzoek op het gebied van:

 • Microbiologie en infectie
 • Cel- en ontwikkelingsbiologie
 • Bio-informatica

Onderzoek

De afdeling heeft zich gecommitteerd om volledig uitgeruste laboratoria aan te bieden die een breed scala aan onderzoek ondersteunen. Wetenschappers van de biologieafdeling hebben toegang tot de meest geavanceerde Core Laboratories met instrumentatie voor beeldvormingsfaciliteiten, flowcytometrie, diervoorzieningen en rekenhulpmiddelen.

Onderzoek Specialiteiten
 • Cel
 • Computationele biologie
 • Microbiologie

Financiele assistentie

Afdelingsfinanciering

Promovendi worden over het algemeen toegelaten met financiële hulp in de vorm van onderzoeksassistentschappen en collegegeldbeurzen. Deze prijzen omvatten een competitief stipendium en een volledige collegegeldbeurs voor alle cursussen met betrekking tot het programma. Promovendi dienen over het algemeen als het onderwijzen van fellows na het eerste jaar. Financiering kan maximaal vijf jaar worden verlengd afhankelijk van een bevredigende voortgang naar de voltooiing van de opleiding.

Ph.D. Van kandidaten wordt verwacht dat ze het diploma voltijds volgen en dat ze een bevredigende voortgang boeken in de richting van de voltooiing van diplomavereisten.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Boston College »

Laatst bijgewerkt op February 6, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
Prijs
Free
Volledig gefinancierd door studievergoeding en stipendia