Ph.D. in economie en management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ph.D. in economie en management

Het hoogste niveau van universitair onderwijs biedt diepgaande en systematische kennis van micro-economie, de methodologie van wetenschappelijk werk, kwantitatieve en statistische methoden die empirische gegevens verwerken en het voorziet de studenten in de eerste plaats van deskundigheidskennis in bedrijfskunde en management, dat zich richt op gedrag en management van ondernemingen in een mondiale omgeving op het gebied van innovatie en nieuwe instrumenten voor bedrijfsfinanciering. De afgestudeerden krijgen een voorwaarde om te slagen in economische en managementfuncties op het hoogste niveau van het management van bedrijven en andere instellingen. Verder zijn de afgestudeerden inzetbaar bij universiteiten, wetenschappen en onderzoeksinstellingen.

Voor meer informatie zie: http://www.ef.tul.cz/myuniversity
117780_promotionabroad3.jpg

Škoda Auto PhD-programma

Promovendi van de TUL komen in aanmerking voor deelname aan het Škoda Auto PhD-programma of ze kunnen hun scriptie schrijven over een onderwerp dat door het bedrijf wordt aangeboden.
Voor geselecteerde promovendi vormt het Škoda Auto PhD-programma een unieke kans om aan hun proefschrift te werken in samenwerking met ŠKODA AUTO-professionals.
Het opnameproces kent verschillende fasen. Eerst zal u het onderwerp van uw proefschrift presenteren en bespreken met uw docent op uw universiteit en met een vertegenwoordiger van ŠKODA AUTO. Een succesvol interview wordt gevolgd door deelname aan het Assessment Center en als dat lukt, wacht een vrijblijvend arbeidscontract op u.
Als u niet bent geselecteerd in het Assessment Center, kunt u uw proefschrift ook aanvullen met ŠKODA AUTO in de vorm van een stage.

117787_graduationceremony.jpg

Belangrijkste feiten

 • FACULTEIT: Faculteit der Economische Wetenschappen
 • TAAL VAN INSTRUCTIE: Engels
 • aanmerking te komen:
  • Erkend tertiair onderwijs (masterdiploma) zoals voorgeschreven door wet nr. 49/2009, Coll. (niet nodig voor aanvragers uit Slowakije, Polen, Hongarije en Slovenië).
  • Het voorstel voor het onderwerp van het toekomstige proefschrift (5-10 pagina's) en een lijst van gepubliceerde artikelen wordt aanbevolen om vóór aanmelding naar: admissions.ef@tul.cz te sturen.
  • Een kort motivatiegesprek via Skype.
  • Engelse vaardigheden - B2-niveau, geen officieel certificaat vereist.
 • DUUR: 4 jaar
 • FEE / ACADEMIC YEAR: USD 1200
 • ANDERE KOSTEN:
 • Aanvraagkosten: CZK 2000 / USD 100
 • Erkenning van vooropleidingstarief: 3000 CZK / 120 USD
 • APPLICATIE DEADLINE:
  1e ronde: 12 juni 2020
  2e ronde: 14 augustus 2020
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven ... Lees meer

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven faculties and one specialized institute. Lees Minder
Liberec , Wrocław , Zittau + 2 Meer Minder