Welkom bij Graduate History op Boston College

Boston College graduate programma's van Boston College in de geschiedenis trekken getalenteerde studenten uit de hele wereld aan. Wij bieden MA en Ph.D. programma's met opleiding in een aantal regionale en thematische specialiteiten; De Britse, middeleeuwse, Amerikaanse en moderne Europese geschiedenis zijn lange tijd sterke punten van de afdeling geweest. Opkomende gebieden van facultaire expertise en de interesse van afgestudeerden zijn de Zuid-Aziatische, Oost-Aziatische en Latijns-Amerikaanse geschiedenis. Bovendien traint de afdeling in een reeks van vergelijkende en transnationale gebieden, met een bijzondere interesse in de geschiedenis van religie, rijken en legaten, de Atlantische wereld, stedelijke geschiedenis en transnationale geschiedenis.

Het Department of History verwelkomt elk jaar in september een kleine klas nieuwe afgestudeerde studenten; de omvang van ons programma zorgt voor geïndividualiseerde aandacht en grote flexibiliteit bij het ontwerpen van je studieplan. All Ph.D. studenten zijn gegarandeerd gefinancierd door hun vijfde jaar in het programma, ervan uitgaande dat met succes is voldaan aan de eisen. Afgestudeerde studenten doen ervaring op met lesgeven in de kernhistorie van het semester, eerst als onderwijsassistent en later als onderwijzers die verantwoordelijk zijn voor hun eigen lessen. Facultaire en afgestudeerde studenten komen regelmatig samen voor een gesprek over het ambacht van de onderwijshistorie.

Historici van Boston College profiteren van onze locatie in een van 's werelds grootste centra van academisch leven. Een reeks naburige universiteiten, bibliotheken en culturele instellingen verrijken ons werk. Vooral lopende samenwerkingen met graduate-programma's aan de Universiteit van Boston, Brandeis University en Tufts University laten onze afgestudeerde studenten toe om een opmerkelijk netwerk van wetenschappers van wereldklasse aan te boren. Verschillende studenten en faculteiten nemen ook deel aan het Centre for European Studies, het Fairbank Centre for East Asian Research, het Reischauer Institute of Japanese Studies en het South Asia Initiative aan Harvard, evenals het Graduate Consortium in Women's Studies aan het MIT. Lopende seminars en lezingenseries in de Massachusetts Historical Society, de Boston Public Library en het Museum of Fine Arts brengen levendige gemeenschappen van wetenschappers samen die geïnteresseerd zijn in een aantal deelgebieden en andere disciplines. In totaal biedt Boston College een ongeëvenaarde site voor het nastreven van geavanceerde studie in de geschiedenis. We hopen dat u zult overwegen lid te worden van onze bloeiende intellectuele gemeenschap.

Afstuderen

De MA en Ph.D. van het Boston College History Department programma's trekken getalenteerde studenten uit de Verenigde Staten en de rest van de wereld. Het MA-programma bereidt studenten voor op een breed scala van loopbanen in de openbare geschiedenis, onderwijs, uitgeverijen en elders. Het doel van de Ph.D. programma is om historici te produceren die zowel vooraanstaande geleerden als vooraanstaande leraren zijn. Terwijl de meeste afgestudeerden van de doctoraatsopleiding academische historici worden, zet de afdeling zich in om studenten bij te staan die geïnteresseerd zijn in posities in universiteitsbestuur, musea, archieven en onderzoeksinstituten.

De afdeling heeft al lang sterke punten in de geschiedenis van Europa en de VS, maar opkomende gebieden van facultaire expertise en de interesse van afgestudeerde studenten omvatten Zuid- en Oost-Azië, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. De afdeling biedt opleidingen op verschillende vergelijkende en mondiale gebieden, met een bijzondere interesse in de geschiedenis van religie, wereldwijde en internationale geschiedenis, de Middellandse Zee, de Indische Oceaan en de Atlantische wereld.

De afdeling Geschiedenis laat elk september een kleine groep meesters en doctoraatsstudenten studeren, en de kleine omvang van het programma zorgt voor geïndividualiseerde aandacht en flexibiliteit in het studieplan. All Ph.D. studenten worden gegarandeerd gefinancierd door het vijfde jaar van het programma, ervan uitgaande dat er voldoende vooruitgang is geboekt in de richting van het diploma. Promovendi krijgen eerst onderwijservaring als onderwijsassistenten in de kerngeschiedenis van de universiteit en leren later hun eigen kerncursussen en lessen op hun vakgebied.

Historici van Boston College profiteren van onze locatie in een van 's werelds grootste centra van academisch leven. Een reeks naburige universiteiten, bibliotheken en culturele instellingen verrijken al ons werk. Door voortdurende samenwerking met Brandeis, Tufts en Boston Universities kunnen onze studenten een opmerkelijk netwerk van wetenschappers van wereldklasse aanboren. Verschillende studenten en faculteit nemen ook deel aan seminars en conferenties in het Centrum voor Europese Studies, het Fairbank Centrum voor Oost-Aziatische Onderzoek, het Reischauer Instituut voor Japanse Studies en het Zuid-Azië Centre aan Harvard, evenals het Graduate Consortium in Women's Studies op MIT

Seminaries en lezingen in de Massachusetts Historical Society, de Boston Public Library en het Museum of Fine Arts brengen levendige gemeenschappen van wetenschappers samen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en aangrenzende disciplines. Historici aan het Boston College hebben toegang tot de collecties van het Boston Library Consortium, een netwerk van 19 academische en onderzoeksbibliotheken in New England. Kortom, Boston is ongeëvenaard voor het nastreven van geavanceerde studie in de geschiedenis.

Leerresultaten

Na voltooiing van de Ph.D. afgestudeerden moeten in staat zijn om:

 • Ontwikkel hun eigen historische vragen en hypothesen en voer een historisch onderzoeksproject uit.
 • Schrijf wetenschappelijke artikelen en recensies op wetenschappelijk niveau in geïnformeerd, begrijpelijk proza.
 • Publiceer hun onderzoek in peer-reviewed tijdschriften en presentaties op congressen.
 • Beschikken over onderzoekscompetentie in twee talen (drie in het geval van mediëvisten).
 • Leer effectief cursussen in geschiedenis, zowel op het inleidende als gevorderde niveau, in de gemeenschapsuniversiteit, 4-jarige universiteit of universitaire instelling.
 • Houd u aan de professionele en ethische normen van de discipline.

Na afronding van de MA moeten afgestudeerden in staat zijn om:

 • Beschikken over een brede kennis van theorie en onderzoek over twee concentraties of subvelden.
 • Demonstreer diepere kennis van één belangrijke historische concentratie of subveld.
 • Communiceer onderzoeksresultaten effectief in presentaties in geschreven en gesproken vorm.
 • Beschikken over onderzoekscompetentie in één taal.
 • Handhaven van professionele en ethische normen in de discipline.

Ph.D. Programma

De Ph.D. graad in de geschiedenis wordt aangeboden met concentraties in de Middeleeuwse geschiedenis, de vroegmoderne Europese geschiedenis, de moderne Europese geschiedenis, de Amerikaanse geschiedenis en de Latijns-Amerikaanse geschiedenis. De afdeling biedt ook cursussen in de geschiedenis van het Midden-Oosten en de Aziatische geschiedenis.

Tijdens het eerste semester van een voltijdstudie kiezen doctoraatsstudenten een facultaire adviseur, die toeziet op de voortgang van de student bij het voorbereiden van uitgebreide examens en bij het ontwikkelen van een proefschriftonderwerp.

De Ph.D. is een onderzoeksdiploma en vereist speciale inzet en vaardigheden. Hoewel het diploma niet wordt verleend voor de routinematige naleving van bepaalde voorschriften of de succesvolle afronding van een bepaald aantal cursussen, zijn er bepaalde basisvereisten.

Financiele assistentie

Afdelingsfinanciering

Promovendi worden over het algemeen toegelaten met financiële hulp in de vorm van onderzoeksassistentschappen. Deze prijzen omvatten een competitief stipendium en een volledige collegegeldbeurs voor alle cursussen met betrekking tot het programma. Promovendi dienen over het algemeen als het onderwijzen van fellows na het eerste jaar. Financiering kan maximaal vijf jaar worden verlengd afhankelijk van een bevredigende voortgang naar de voltooiing van de opleiding.

Ph.D. Van kandidaten wordt verwacht dat ze het diploma voltijds volgen en dat ze een bevredigende voortgang boeken in de richting van de voltooiing van diplomavereisten.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Boston College »

Laatst bijgewerkt op February 6, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
Prijs
- Volledig gefinancierd door studievergoeding en stipendia