Ph.D. in machines en uitrusting, machine- en apparatenontwerp

De doctoraatsopleiding Machine and Equipment Design is gericht op onafhankelijke wetenschappelijke en onderzoeksprojecten op het gebied van ontwerp van machines en apparatuur. Het doel is om hoogopgeleide en creatieve afgestudeerden te produceren die kunnen deelnemen aan wetenschappelijke, onderzoeks- en professionele activiteiten. De Ph.D. Kandidaten breiden hun kennis van wiskunde, natuurkunde en toegepaste wetenschappen verder uit en verfijnen deze in de theoretische basis van de studiediscipline om te kunnen slagen in oplossingen van taken op het gebied van ontwikkeling en ontwerp, modellering en simulaties van operaties en ontwerp en uitvoering van experimenten .

De afgestudeerden zijn in staat om zelfstandig de gemasterde vaardigheden en het hoge niveau van theoretische kennis aangeboden in lezingen en verworven door middel van moderne leermethoden, bijvoorbeeld berekeningen en experimenten, voor het oplossen van specifieke problemen in de geselecteerde gebieden van het ontwerp van onderdelen en mechanismen van machines, wieltransport, handlingmachines, werk- en assemblagemachines, zuigerverbrandingsmotoren, glasmachines en robotica, textielmachines en machines voor de productie van nanovezels, apparatuur voor thermische technologieën en voor technische diagnostiek, enz. Bovendien zijn ze bekend met het onderzoek methoden op het gebied van het ontwerp van machines en apparatuur en die in staat zijn tot kritische analyse, evaluatie en synthese, zodat zij de resultaten van hun onderzoeken kunnen bespreken en de som van de huidige kennis op een professionele manier kunnen uitbreiden met publiceren en delen met andere leden van de professionele gemeenschap, zowel in hun land als in het buitenland.

Na het afronden van de opleiding slagen de afgestudeerden in posities van leden van het onderzoeksteam in zowel theoretische als toegepaste onderzoeksgebieden of als experts in de teams van industriële ontwikkelingscentra en grote onderzoeksinstellingen die zich op een bepaald gebied richten. Door hun diepgaande kennis en professionele aanpak slagen ze er ook in om in een bredere context te slagen als docenten van de instellingen voor hoger onderwijs.

Škoda Auto Ph.D. Programma

Ph.D. Kandidaten van de TUL komen in aanmerking voor deelname aan de Škoda Auto Ph.D. programma of ze kunnen hun scriptie schrijven over een onderwerp dat door het bedrijf wordt aangeboden.

Belangrijkste feiten

 • FACULTEIT: Faculteit Werktuigbouwkunde
 • TAAL VAN INSTRUCTIE: Engels
 • aanmerking te komen:
  • Erkend tertiair onderwijs (Master degree) zoals voorgeschreven door Wet nr. 49/2009, Coll. (niet noodzakelijk voor aanvragers uit Slowakije, Polen, Hongarije, Duitsland en Slovenië).
  • Toelatingsexamen
 • DUUR: 4 jaar
 • FEE / ACADEMIC YEAR: USD 2000
 • AANVRAAG INSCHRIJVING: CZK 500 / USD 25
 • APPLICATION DEADLINE: 31 januari, 31 augustus
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van Technical University of Liberec »

Laatst bijgewerkt op September 8, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
2,000 USD
FEE / ACADEMIC YEAR
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum