Plant and Microbial Biology Graduate Programme

Het afstudeerprogramma Plant and Microbial Biology is een programma van het College of Biological Sciences en het College of Food, Agricultural and Natural Resource Sciences.

Impactvol, interdisciplinair onderzoek

Studenten in PMB verkennen elk aspect van het planten- en microbiële leven, van moleculaire biologie tot genomica tot ecosysteemwetenschap. Door expertise van vooraanstaande faculteit over verschillende afdelingen te integreren, creëert PMB een opmerkelijk interdisciplinaire educatieve en rijk samenwerkende onderzoeksomgeving die studenten in staat stelt baanbrekend origineel onderzoek uit te voeren en echte innovators te worden in de voorhoede van de moderne biologie.

Relevante training en netwerken

PMB bereidt studenten voor op een loopbaan in de academische wereld, de industrie, overheids- en niet-gouvernementele organisaties. Met behulp van de ongelooflijke faciliteiten en bronnen van de Universiteit van Minnesota, verwerven studenten niet alleen de technische expertise die nodig is voor impactvol onderzoek, maar ook de intellectuele vaardigheden en netwerkverbindingen die nodig zijn voor professioneel succes en om deel te nemen aan vitaal wetenschappelijk discours.

Locatie Twin Cities

De PMB-ervaring integreert naadloos rigoureuze academici en innovatief onderzoek in een bloeiende wetenschappelijke gemeenschap die te vinden is in een economisch en cultureel bruisend grootstedelijk gebied. Beroemd om hun hoge kwaliteit van leven, betaalbaarheid en welvarende economieën, bieden Minneapolis, St. Paul en de omliggende buurten een rijk spectrum aan culturen, keukens, evenementen en activiteiten in de nacht, enz., Niet te vergeten onze geliefde parken, paden , meren, rivieren, bossen en prairies.

Aankomende studenten

PMB biedt een wereldberoemde educatieve ervaring in het hart van een bloeiend metropoolgebied. Een typisch PMB-cohort bestaat uit zeven tot tien studenten. Op elk willekeurig moment zijn er ongeveer 45 studenten in het programma uit de hele Verenigde Staten en de rest van de wereld.

Degree-opties

Doctor in de filosofie

De graad Doctor of Philosophy (Ph.D.) is de hoeksteen van het PMB-programma. Meest Ph.D. studenten behalen hun diploma in vijf jaar door:

 • het voltooien van cursussen in de jaren een en twee;
 • het uitvoeren van origineel onderzoek in de jaren twee tot en met vijf;
 • het houden van ten minste één onderwijsassistentschap;
 • deelnemen aan professionele ontwikkelingskansen; en
 • het bijwonen van lopende seminars en colloquia.

Studenten met een goede academische status worden doorgaans financieel ondersteund voor maximaal vijf jaar:

 • Alle eerstejaarsstudenten ontvangen ofwel een onderzoeks- of een onderwijsassistentschap ($ 25.760 / jaar vanaf najaar 2018).
 • Alle inkomende studenten krijgen toegang tot een professioneel ontwikkelingsfonds om deelname aan professionele conferenties, workshops of andere professionele ontwikkelingskansen te ondersteunen.
 • Voor de resterende jaren kunnen studenten ontvangen:
  • onderzoeksassistentschappen van faculteitsadviseurs
  • opleidingsbeurzen
  • fellowship-stipendia

Master of Science

PMB biedt ook een Master of Science (MS) -graad, waarbij twee jaar cursussen (30 studiepunten) en origineel onderzoek zijn betrokken. (Let op: studenten worden alleen toegelaten in het MS-programma op afspraak met een facultaire adviseur.)

Faculteit

PMB graduate programma docenten leden hebben afspraken in een verscheidenheid van afdelingen binnen het College of Biological Sciences (CBS), College of Food, Landbouw en Natuurwetenschappen (CFANS), en het Amerikaanse ministerie van Landbouw. Dit creëert een unieke interdisciplinaire en meeslepende ervaring. Studenten zijn bevoegd om met de grondbeginselen van planten- en schimmelbiologie worstelen door een breed spectrum van zich steeds verder ontwikkelende onderzoekbenaderingen en -technieken.

Facultaire onderzoeksinteresses omvatten:

 • Population Genetics
 • Fabriek
 • systematiek
 • genomics
 • Regulatie van genexpressie
 • biochemische
 • Fysiologische processen
 • ecofysiologie
leerplan

De PMB-ervaring begint met een vierdaagse oriëntatie aan de Universiteit van Minnesota Itasca Biological Station and Laboratories.

Met de primaire literatuur centraal in het curriculum, bevordert PMB voortdurend alle vaardigheden die essentieel zijn voor het wetenschappelijke discours. Studenten gebruiken kritische lees- en denkvaardigheden om een uitgebreid en groeiend aantal gepubliceerde werk te evalueren. Ze ontwikkelen competentie in het presenteren van niet alleen het werk van anderen, maar ook hun eigen ideeën en onderzoeksresultaten, zowel in geschreven als mondelinge vorm.

PMB-studenten genieten van de rijke mogelijkheid om baanbrekende onderzoeksvragen te stellen. Door te werken met de faculteit in de voorhoede van hun vakgebied, door gebruik te maken van de state-of-the-art faciliteiten van de universiteit en door deel te nemen aan doorlopende seminars en colloquia, leveren studenten een indrukwekkende bijdrage aan de internationale fabriek en een microbiële wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap.

Gemeenschap

Phytograds

De PMB-studentenvereniging, ook bekend als "Phytograds", is een hechte groep studenten van over de hele wereld. Sluit je aan bij een bloeiend netwerk van internationale wetenschappers, leer je collega's kennen en vermaak je terwijl je bezig bent.

Jaarlijkse retraite

De Phytograds plannen en organiseren een jaarlijkse eendaagse retraite voor het PMB-graduate-programma. De hele PMB-community wordt uitgenodigd om deel te nemen:

 • afstudeer- en post-doctorale onderzoekbesprekingen
 • presentaties van docenten en beheerders
 • postersessie
 • leuke activiteiten
PMB Mentorprogramma

PMB koppelt elke inkomende student met een mentor-student in het programma. Mentoren helpen eerstejaarsstudenten met bewegen en acclimatiseren naar de Twin Cities, samen met eventuele andere uitdagingen die zich tijdens het eerste studiejaar voordoen.

seminars

PMB-colloquium

Om studenten en docenten te helpen gelijke tred te houden met de snelle accumulatie van nieuwe kennis en technieken in modern biologisch onderzoek, wordt elk semester een seminarreeks gehouden op dinsdag, van 15:30 - 16:30 uur in 105 Cargill Building. Twee studenten zijn lid van het PMB-colloquiumcomité, dat luidsprekers kiest, uitnodigt en host. Alle studenten worden aangemoedigd om gastwetenschappers te ontmoeten.

Studentenseminars

Eerste- en vijfde-semester PMB-studenten presenteren ten minste één formeel seminar over hun eigen onderzoeksplannen. Studenten van het eerste semester nemen dit op als een cursus voor studiepunten. Alle faculteit en studenten worden aangemoedigd om het seminar van elke week bij te wonen en zo verantwoordelijkheid te creëren voor scriptieonderzoek voor de gehele academische gemeenschap.

Journal Clubs

Wekelijkse journalistieke clubs bieden kritische diepgaande verkenningen van recente wetenschappelijke literatuur voor zowel docenten als studenten. Van alle studenten wordt verwacht dat ze regelmatig deelnemen aan ten minste één journalclub.

PMB-opnames

Deadline van de aanvraag

De deadline voor het aanvragen van een val is 1 december. De meeste studenten starten het programma in het najaar.

Toelatingseisen

Aankomende studenten moeten een BS, BA of gelijkwaardig undergraduate-diploma hebben behaald aan een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs. De vereiste academische voorbereiding omvat cursussen in de biologie (planten en dieren), genetica, chemie (organisch en anorganisch), calculus (differentieel en integraal) en fysica. Voor studenten met aangetoonde academische vaardigheden, cursussen tekortkomingen kunnen worden gevuld tijdens het eerste jaar van graduate studie.

Concurrerende toepassingen hebben GPA's van 3,0 of hoger (op een schaal van 4,0), GRE-scores en voor internationale studenten TOEFL-scores van ten minste 79, met ten minste 21 bij schrijven en 19 bij lezen. Studenten met MS-graden of eerdere onderzoekservaring worden sterker in overweging genomen.

Benodigde materialen

Aanvragen kunnen niet worden beoordeeld totdat alle volgende vereiste materialen met succes online zijn ingediend:

 • Online app
 • Aanvraagkosten (kan niet worden afgeweken)
 • Persoonlijke verklaring
 • Transcripties (officieel of niet-officieel geaccepteerd)
 • Drie aanbevelingsbrieven
 • Graduate Record Examination (GRE) algemene scores (Subject GRE-test is niet verplicht)
 • Test van scores voor Engels als vreemde taal (TOEFL) (alleen internationale studenten)
Aanmeldingsprocedure

Upload alle applicatiematerialen rechtstreeks in het applicatiesysteem. Stuur GEEN papieren documenten naar de Graduate School Admissions Office of naar PMB.

Raadpleeg de controlelijst van de toepassing om ervoor te zorgen dat u uw aanvraag correct en volledig afrondt. Zorg ervoor dat alle materialen zijn opgenomen voordat je ze indient. Nadat u hebt ingestuurd, kunt u GEEN materialen toevoegen of wijzigen. Als u materialen bent vergeten, stuurt u een e-mail naar pmb@umn.edu voor assistentie.

Toepassing Tijdlijn
 • 1 december: deadline voor aanmelding
 • Half december: aanvragen beoordeeld
 • Eind december tot begin januari: uitnodigingen voor interview op de campus verzonden
 • Midden tot eind februari: interview op de campus
 • Begin maart: opnames gemaakt
Toelatingsbesluit

Een beslissing over uw aanvraag zal naar u worden gemaild nadat uw aanvraag zorgvuldig is beoordeeld door de toelatingscommissie. Typische toelatingsbesluiten worden begin maart gemaakt.

Financiële steun

Het afstudeerprogramma Plant and Microbial Biology aan de Universiteit van Minnesota heeft tot doel studenten met verschillende achtergronden te ondersteunen bij het streven naar onderzoek en academische excellentie.

Studenten met een goede academische status worden doorgaans financieel ondersteund voor maximaal vijf jaar:

 • Alle eerstejaarsstudenten ontvangen ofwel een onderzoeks- of een onderwijsassistentschap ($ 25.760 / jaar vanaf najaar 2018).
 • Alle inkomende studenten krijgen toegang tot een fonds voor loopbaanontwikkeling om deelname aan professionele conferenties, workshops of andere professionele ontwikkelingskansen te ondersteunen.
 • Voor de resterende jaren kunnen studenten ontvangen:
  • Onderzoeksassistentschappen van faculteitsadviseurs
  • Trainingssubsidies
  • Fellowship-stipendia

Let op: terwijl je assistentschap of fellowship je studiegeld en betaling voor ziektekostenpremies dekt, ben je verantwoordelijk voor het betalen van studiegelden en eventuele vereiste cursus- of laboratoriumkosten. Cursus- en laboratoriumkosten zijn zeer zeldzaam.

PMB-beurzen en onderscheidingen

Bernard and Jean Phinney Graduate Fellowship in Plant Molecular Biology

De Phinney Fellowship wordt periodiek toegekend, omdat er geld beschikbaar is. De beurs omvat een toelage op het niveau van de afgestudeerde assistentschap voor het semester, plus collegegeld en ziektekostenverzekering dekking.

Plant and Microbial Biology Travel Awards

PMB-reisfinanciering is beschikbaar voor huidige PMB-studenten die geen toegewijd carrièreontwikkelingsfonds hebben. Deze fondsen zijn bedoeld om reizen naar professionele vergaderingen (om een lezing of een poster te presenteren) of workshops / trainingen te ondersteunen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen of nieuwe technieken te leren.

CBS (College of Biological Sciences) Financieringskansen

 • Philip C. Hamm Memorial Scholarship Program
 • microbiële

Universele financieringsmogelijkheden

 • Graduate School Fellowship Office-vermeldingen
  • van bijzondere opmerking:
   • Alexander
   • Carolyn M. Crosby Fellowship
   • Doctoral Dissertation Fellowship
   • Interdisciplinaire doctorale fellowship
 • Interdisciplinair centrum voor de studie van Global Change-beurzen
 • RUG-subsidies (loopbaanontwikkeling en congresreizen)
Externe financieringsbronnen
 • Amerikaanse vereniging van universiteitsvrouwen
 • Vereniging voor vrouwen in de wetenschap
 • American Indian Graduate Center
 • Amerikaans natuurhistorisch museum
 • The American Society for Microbiology (ASM)
 • American Society for Photogrammetry and Remote Sensing
 • American Society of Plant Biologists
 • American Society of Plant Taxonomists (ASPT)
 • Afdeling Energie / Computation Science Graduate Fellowship
 • Afdeling Energy Office of Science Graduate Student Research (SCGSR) -programma
 • Environmental Leadership Program
 • Fulbright-programma
 • Ford Foundation pre-doctoral beurzen
 • Toekomstleiders voor voedsel- en landbouwbeurzen
 • Gamma Sigma Delta
 • Gates Millennium Scholars
 • Garden Club of America-beurzen
 • Glenn / AFAR-beurzen voor onderzoek in de biologie van het verouderingsprogramma
 • Graduate Assistance in Areas of National Need (GAANN)
 • Howard Hughes Predoctorale beurzen in biologische wetenschappen
 • Jack Kent Cook Foundation fellowships
 • Jacob K. Javits fellowships
 • Juran Fellowship-programma
 • Internationale stichting voor ethisch onderzoek
 • Los Alamos National Laboratory (LANL) en Dept of Energy (DOE)
 • Link Foundation fellowships
 • NASA-beurzen en beurzen
 • Nationaal Consortium voor Graduate Graden voor minderheden in Engineering and Science (GEM)
 • National Defence Science and Engineering Graduate Fellowship
 • National Science Foundation Graduate Research Fellowship
 • National Facility Facility Award voor wetenschappers en ingenieurs met een handicap
 • National Science Foundation Oost-Azië en Pacific Summer Institutes voor Amerikaanse Graduate Students
 • Paul en Daisy Soros Fellowships voor New Americans
 • PEO Sisterhood. International Peace Scholarship Fund
 • Bronnen voor de toekomst Walter O. Spofford Jr. Memorial Stage
 • Schlumberger Foundation Faculty for the Future Fellowships
 • Sigma Delta Epsilon en Graduate Women in Science
 • Sigma Xi Grants-in-Aid of Research
 • Smithsonian Office of Fellowships and Internships
 • Torske Klubben Fellowship voor inwoners van Minnesota
 • Onderzoekbeurzen VS Environmental Protection Agency
 • Wood-Whelan Research Fellowship / International Union of Biochemistry
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van University of Minnesota College of Biological Sciences »

Laatst bijgewerkt op July 6, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
5 jaar
Voltijd
Prijs
25,760 USD
Alle eerstejaarsstudenten ontvangen ofwel een onderzoeks- of een onderwijsassistentschap ($ 25.760 / jaar vanaf najaar 2018).
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019