Read the Official Description

Ph.D. in Communicatie en Mediawetenschap

Duur van de training in semesters: 8 academische semesters

Aantal credits te behalen in het kader van het programma: 240 ECTS

Communicatie stelt individuen en organisaties in staat om hun eigen sociaal-culturele omgeving te bedenken, herkennen en begrijpen. De sociaal-culturele omgeving van het menselijk sociaal-culturele bestaan ​​bestaat uit patronen in het gebruik van symbolen. Ons programma in het Engels, dat in september 2017 begint, combineert theorieën, methoden en paradigma's van sociologie, communicatie en mediastudies, culturele studies, sociale psychologie en historische sociale wetenschappen. We leggen de nadruk en moedigen kritische, wereldwijde en interdisciplinaire werken sterk aan; daardoor is de school gepland om deel uit te maken van het internationale netwerk van kennisproductie.

Van bijzonder belang voor onze benadering zijn de productie en het gebruik van tekens, historisch geconditioneerde patronen van sociale actie, vooroordelen en stereotypen, symbolen en gerelateerde cultische / rituele activiteiten, media en de sociale praxes die door hen worden gegenereerd, esthetische en artistieke creativiteit en receptie, de productie en consumptie van wetenschappelijk-wetenschappelijke kennis, evenals kritisch werk op politieke en economische macht / kennis. We bieden training - door middel van cursussen en individueel overleg - in methodologisch nauwkeurig, theoretisch aangrijpend onderzoek.

Program taught in:
Engels

See 3 more programs offered by Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
8 semesters
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum