Ph.d. In de politieke wetenschap

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ph.d. In de politieke wetenschap

International Accelerator

politicologie

Of u nu wilt vraagstukken waarmee de ambtenaren die caucus in gebouwen slechts enkele straten van de campus, of master internationale betrekkingen te verkennen, politicologie studenten krijgen een brede spreiding over de discipline, terwijl het verkrijgen van inzicht over hoe politiek, overheid en bestuur de vorm van de wereld en haar de kwaliteit van het burgerschap.

Wat te verwachten

Als politieke belangrijke wetenschap, zult u in vakken te kiezen uit gebieden zoals de Amerikaanse politiek, vergelijkende politicologie, internationale betrekkingen, het openbaar bestuur en beleid, en politieke theorie, terwijl ook de ontwikkeling van een of twee individuele gebieden van belang.

U leert hoe u de antwoorden te onderzoeken op belangrijke vragen met betrekking tot de politiek, politieke waarden en de openbare orde. U profiteert van een breed scala van cursusaanbod en de mogelijkheid hebben om een ​​openbare dienst stage om hands-on ervaring op te doen voltooien.

Graduate Degrees

Ph.D. In de politieke wetenschappen

Het College van Kunsten en Wetenschappen heeft een Ph.D. in de politieke wetenschappen. De doctoraatsopleiding heeft produceerde vele vooraanstaande academici en publieke leiders, zowel in binnen- en buitenland.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates