PhD (School of Management)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Ons PhD-programma biedt zowel voltijdse als deeltijdse onderzoeksmogelijkheden in een scala van zakelijke en managementonderwerpen.

Je doet onderzoek onder toezicht van onze internationale, ervaren en zeer toegewijde faculteit. Naast het feit dat u onder toezicht staat van twee gerenommeerde onderzoekers, neemt u deel aan onderzoekstraining die u de kennis en vaardigheden biedt om grondig onderzoek te ontwerpen en uit te voeren.

We moedigen u aan en ondersteunen u bij het voorbereiden en indienen van papers op academische conferenties en tijdschriften. We moedigen je ook aan om deel te nemen aan onderwijsactiviteiten, waardoor je waardevolle ervaring kunt opdoen met hoger onderwijsonderwijs en je kunt voorbereiden op de arbeidsmarkt.

Na voltooiing bent u een onafhankelijke onderzoeker geworden met het vermogen om gevarieerde carrièrekansen na te streven in de academische wereld, onderzoeksinstellingen of managementconsultancy.

90% van onze afgestudeerden heeft posities ingenomen in Britse / internationale onderwijs- en onderzoeksinstellingen of op advies gebaseerde organisaties na voltooiing van een doctoraat.

Professionele accreditatie

We zijn trots om deel uit te maken van een elitegroep van bedrijfsscholen om de drievoudige accreditaties van Equis, AMBA en AACSB te houden, vaak de 'Triple Crown' genoemd.

rankings

De University of Bradford staat op de 30e tot de 400e plaats van Business and Economics in de 2019 Times Higher Education World University Rankings.

Toelatingseisen

Alle kandidaten moeten aan een van de volgende voorwaarden voldoen:

 • Een goede onderscheiding UK Bachelor's degree (een eerste of hogere tweede klasse honours) of gelijkwaardige kwalificaties.
 • Een master's degree in management of aanverwante onderwerpen met een gemiddelde score van 60% of gelijkwaardig.
 • Een professionele kwalificatie of graadstandaard verkregen door examen.

Engelse taalvereisten

Alle kandidaten waarvan de eerste taal geen Engels is, moeten voldoen aan een van onze hieronder vermelde Engelse taalvereisten:

 • IELTS: een minimumscore van 6,5 zonder sub-test van minder dan 6,5.
 • TOEFL Internet-gebaseerde test: een algemeen testresultaat van 94 (minimumscores gelden voor elke subtest)

Let op: de Engelse testscore heeft slechts een vaste geldigheidsperiode van twee jaar. Als u nog geen testcijfer voor het Engels hebt, geef dan de datum aan dat u de Engelse test in uw aanvraag zult gebruiken.

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

Kandidaten voor de graad Doctor in de wijsbegeerte verrichten onafhankelijk onderzoek in de vorm van een proefschrift dat voldoet aan de leerresultaten van de prijs.

Eerste jaar: een onderzoeksfase

Tijdens het eerste jaar (of de eerste twee jaar voor part-time studenten), alle promovendi ondernemen de onderwezen modules Research Methods als de basis van hun ontwikkeling als een professionele onderzoeker. De training is bedoeld om u te helpen bij het ontwikkelen van uw onderzoek, zowel conceptueel als operationeel, en om uw project effectief te beheren.

Alle studenten studeren deze modules in blokonderwijsweken.

Tweede / derde jaar: fase van het projectonderzoek

Vanaf je tweede jaar (of het derde jaar als je in deeltijd werkt) richt je je op je onderzoeksproject. Dit houdt meestal in:

 • Uitvoeren van het literatuuronderzoek.
 • Onderzoeksinstrumenten ontwikkelen.
 • Veldwerk en gegevensverzameling uitvoeren.
 • Analyse van de gegevens.
 • De bevindingen interpreteren.

In uw tweede jaar (of derde jaar als u in deeltijd zit) moet u ook een formele voortgangsevaluatie doorlopen en moet u een voortgangsrapport indienen en een volledig ontwikkeld onderzoeksvoorstel indienen bij het beoordelingspanel. Na de beoordeling wordt uw registratie voor het doctoraat bevestigd (of wordt u overgeplaatst naar het MPhil-programma als uw vooruitgang niet bevredigend is).

Laatste jaar: schrijffase

Je gaat naar het schrijven van het podium in je laatste jaar. Alle onderzoeksstudenten moeten ernaar streven hun scriptie in te dienen binnen hun minimale registratieperiode (4 jaar voor fulltime en 6 jaar voor parttime). In dit stadium zijn de betrokken taken:

 • Het maken van een definitieve versie van je proefschrift.
 • Je scriptie presenteren.
 • Je proefschrift verdedigen met een mondeling examen.

Leren en beoordelen

Trainingsmodules bestaan uit:

 • lezingen
 • Discussie
 • Groepsoefeningen
 • Klasse projecten
 • Andere online (WRDTP) en face-to-face bezorgmodi

Beoordelingsstrategieën omvatten individuele papers, individuele projecten en reflecterende essays.

De ontwikkeling van het proefschrift zal worden begeleid door twee begeleiders en de beoordeling omvat Viva Voce.

Loopbaanondersteuning

De School of Management ondersteunt studenten op het PhD-programma op verschillende manieren; die op de campus kunnen workshops bijwonen, maar de meeste steun aan promovendi is via één-op-één begeleiding - ook zijn er opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden opgenomen in ons unieke en flexibele Postgraduate Research Framework.

Deelnemers aan het PhD-programma zijn meestal op zoek naar een functie in de academische wereld en dus kunnen loopbaan- en academische stafleden u begeleiden. Voor wie een loopbaan in de commerciële wereld wil ontwikkelen die de loopbaancoaches kunnen ondersteunen, zijn studenten vaak op zoek naar een carrière in consultancy en op onderzoek gebaseerde functies.

Carriere vooruitzichten

Tijdens je studie aan de Faculteit Management en Recht, krijg je de kans om deel te nemen aan ons onderscheidende carrière-boosterprogramma gedurende de hele duur van je cursus. Het programma is ontworpen om u te voorzien van de nodige vaardigheden en afstudeerkenmerken om werkklus te zijn bij het zoeken naar werk bij toonaangevende innovatieve organisaties. Het Career Booster-programma (PDF, 2,8 MB) biedt u de mogelijkheid om certificaten te behalen in:

 • Het Europese computerrijbewijs (ECDL) - de benchmark voor digitale geletterdheid.
 • Sage 50 Accounting en Sage 50 Payroll - training waarmee u toonaangevende boekhoudkundige en payroll-softwarevaardigheden kunt ontwikkelen.
 • Project Manager Professional-certificaten - geven u een voorsprong bij het zoeken naar een gecertificeerde projectmanager.
 • Big Data-analyse en rapportagevaardigheden - met behulp van Software en Services (SAS) die zullen leiden tot certificering.

Daarnaast omvat het programma ook activiteiten ter bevordering van teamwerk, vertrouwen, communicatie en vele andere vaardigheden die door werkgevers worden gezocht.

Het ontwikkelen van een portfolio van Permanente Professionele Ontwikkeling (CPD) -certificaten zal voor werkgevers aantonen dat u niet alleen ambitieus bent maar ook verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen professionele ontwikkeling.

Studieondersteuning

De School ondersteunt promovendi op verschillende manieren. Het belangrijkste is dat de ondersteuning voor studenten via één-op-één begeleiding is.

De Effective Learning Service is een speciale faciliteit binnen de faculteit Management en Recht, die onze studenten ondersteunt bij het maximaliseren van hun academische kennis, en die buitenlandse studenten helpt, zich snel aan te passen aan de Britse onderwijsvereisten.

Onderzoek

Onderzoeksondersteunend personeel doet wereldwijd onderzoek naar management- en organisatieproblemen.

In het 2014 Research Assessment Framework werd 65% van ons onderzoek beoordeeld als internationaal erkend of toonaangevend op het gebied van originaliteit, betekenis en nauwgezetheid. Bijna 90% van ons onderzoek heeft een aanzienlijke impact op de bedrijfspraktijk en het beleid aangetoond.

We promoten interdisciplinair onderzoek en we werken samen in thematische onderzoekscentra en werken samen met collega's over de hele wereld. Momenteel hebben we vier onderzoekscentra:

 • Boekhouding, financiën en economie (AFE)
 • Mensen, Organisatie en Ondernemerschap
 • Logistiek, supply chain en technologie (LogiST)
 • Internationaal zakendoen, marketing en branding (IBMB)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder