PhD (School of Social Sciences)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Alle academische afdelingen in de School of Social Sciences nodigen PhD-aanvragen uit.

De onderzoeksgebieden zijn slechts in grote lijnen indicatief en onze medewerkers hechten veel waarde aan creatieve en innovatieve benaderingen van vraagstukken, of ze nu nieuw of bekend zijn - en aan intellectuele analyse, zowel vastgesteld als baanbrekend.

Onderwerpen die we begeleiden omvatten de volgende gebieden:

 • Ontwikkelings studies
 • Peace Studies
 • Psychologie
 • Sociologie en Criminologie
 • Sociaal werk en sociale zorg

Het doen van een PhD is een opwindende mogelijkheid, maar kan ook behoorlijk ontmoedigend zijn, omdat er veel fasen zijn om over na te denken, zoals sollicitatie, aankomst, toelating, verwachtingen en progressie om er maar een paar te noemen. Op de School voor Sociale Wetenschappen vinden we het belangrijk dat, hoewel onze onderzoeksstudenten aan individuele projecten werken, ze niet geïsoleerd werken. We bieden een scala aan mogelijkheden voor training, het ontwikkelen van vaardigheden, regelmatige supervisiesessies en permanente ondersteuning door collega's.

rankings

De University of Bradford staat op plaats 301-400 in de wereld voor sociale wetenschappen in de 2019 Times Higher Education World University Rankings.

Toelatingseisen

Voor de graden Doctor of Philosophy

 • Eerste of tweede klas bachelordiploma aan een erkende universiteit of instelling
 • Een hogere graad aan een erkende universiteit of instelling
 • Uitzonderlijk, kandidaten met lager dan hoger, maar met ervaring en training als geschikte voorbereiding

Kandidaten voor de graad Doctor of Philosophy registreren nu rechtstreeks de Doctor of Philosophy-prijs.

Voor de graad van Master of Philosophy

 • Diploma van Bachelor aan een erkende universiteit of instelling
 • Beroepskwalificatie goedgekeurd door de Facultaire Research Postgraduate Degrees Sub-Committee en geschikt algemeen vormend onderwijs
 • Bij wijze van uitzondering kunnen kandidaten met minder dan hierboven, maar in staat om afdoende bewijzen te leveren dat zij over voldoende kennis beschikken, worden aanvaard door de facultaire postgraduaatsamenstelling onderzoekscommissies

Neem contact op met: als je elk aspect van studeren voor een doctoraat of je onderzoeksvoorstel wilt bespreken

Dr. Clare Beckett
01274 233521
c.beckett@bradford.ac.uk

Engelse taalvereisten: Aanvragers die geen Engels als eerste taal hebben, moeten ten minste een 6,5 behalen in hun IELTS-scores of een graad hebben voltooid waarin de instructietaal Engels is.

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

Een onderzoeksgraad geeft je de mogelijkheid om je eigen vakgebied te bepalen. Uw supervisor (s) zullen helpen bij het formuleren van uw onderzoeksthema en ervoor zorgen dat u op schema bent om uw onderzoek op tijd af te ronden. Onderzoeksprojecten zijn bijna per definitie uniek. Het is niet eenvoudig om een typisch project te beschrijven. Bepaalde algemene functies zijn echter van toepassing op iedereen.

Om de voortgang van uw doctoraat te bevestigen, moet een aanbeveling worden gedaan door een voortgangspanel voorgesteld door uw supervisor. Als u ervoor kiest om een MPhil in te dienen, moet uw resterende werk in het volgende jaar worden voltooid.

Het tweede jaar van uw PhD-programma kan goed worden opgepakt met daadwerkelijke gegevensverzameling. Tegen het einde van het jaar zou het mogelijk moeten zijn om een eerste analyse van uw resultaten uit te voeren.

In het derde jaar kunt u een gedetailleerde verzameling en analyse van uw resultaten uitvoeren en deze organiseren in een logische en overtuigende scriptie.

Tijdens uw vierde jaar kan uw supervisor bevestigen dat u klaar bent om uw proefschrift in te dienen voor onderzoek. Na indiening wordt uw scriptie voorgelezen door twee examinatoren en moet u een mondeling examen afleggen, waarbij van u wordt verwacht dat u vragen over uw proefschrift beantwoordt.

Leren en beoordelen

Om uw voortgang te bevestigen, moet een advies worden uitgebracht aan de facultaire onderzoeksgradencommissie. De student moet gedetailleerde documentatie met een tijdschema van verder werk tot voltooiing produceren en een voortgangsvergadering bijwonen. Dit wordt soms een voortgangs- of overdrachtspanel genoemd en is een verplichte universitaire vereiste.

Studenten moeten dit proces doorlopen tussen het 12 en 13-maands kenteken van hun registratie. De vereiste documenten voor de vergadering zijn als volgt:

 • een overzichtsoverzicht van drie pagina's over uw studie, dat uw voortgang tot nu toe weergeeft en alles oproept waar u graag feedback op wilt hebben;
 • een inhoudelijk hoofdstuk van uw proefschrift;
 • een onderzoeksvoorstel;
 • een scriptieplanner.

Deze documenten moeten 14 dagen vóór de vergadering worden ingediend.

Een verdere monitoringvergadering kan op elk moment na de voortgangsvergadering worden gehouden als de supervisor dit nodig acht. Dit zou opnieuw de vorm aannemen van een panel van academici die het geschreven werk beoordelen, maar het aantal academici en het type geschreven werk dat zal worden beoordeeld, is aan de supervisor om te beslissen. Vaak wordt er aan het einde van het studieprogramma een derde monitoringvergadering gehouden in de vorm van een evaluatie van de eerste versie van het proefschrift of een nepviva.

Laatst bijgewerkt op Oktober 2019

Over de school

With 50 years of academic excellence behind us as a University, we have continued to grow our international reputation and course provision. We have always been pioneers in developing new course subje ... Lees meer

With 50 years of academic excellence behind us as a University, we have continued to grow our international reputation and course provision. We have always been pioneers in developing new course subjects, reflecting and anticipating the needs of employers, our students, and of society as a whole. Lees Minder
Bradford , Dubai + 1 Meer Minder