Lees de Officiële Beschrijving

OVERZICHT

Dankzij het Aanvullend Protocol bij de Samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Iede Business School (Headquarters Santiago de Chile) en de Universiteit van Lleida (Spanje), met ingang van 2 februari 2010, in Chili kan de Doctoral Program van de universiteit bij te wonen, studies culminerend in de verdediging van het proefschrift op het hoofdkantoor van de Spaanse universiteit. Dit programma beoogt bij te dragen aan de ontwikkeling en verdieping van de kennis en vaardigheden van de Chileense studenten die erkenning van een diploma te ontvangen, geldige Europese ruimte voor hoger onderwijs automatisch in 47 landen aangesloten.

De Universiteit van Lleida Ik heb meer dan 700 jaar, werd oorspronkelijk gemaakt door Bull van Zijne Heiligheid Paus Bonifatius VIII, uitgegeven in Rome op 1 april van het jaar 1297 en vervolgens door Real Privilege SM El Rey Don Jaime II, toegekend in Zaragoza op 1 september 1300. De universiteit met ongeveer 10.000 studenten, is openbaar en is gelegen in de stad Lleida, met meer dan 135.000 inwoners, is de hoofdstad van de provincie en in de autonome regio Catalonië, en het gebied van invloed dan 200.000 inwoners, gelegen op zo'n 160 km. van de stad Barcelona en ongeveer 450 km. de Madrid. De wettelijke regels die voor dit programma is Koninklijk Besluit 1393/2007 van 29 oktober 2007 (Staatsblad No. 260, dd 30 oktober 2007), die het beheer van de officiële universiteit en tot intrekking biedt RO RO 55/2005 en 56/2005 (onder voorbehoud van de overgangsperiode tot 2015) en het Koninklijk Besluit 99/2011, van 28 januari, waarbij de officiële leer van Doctoraat (BOE van 10 gereguleerd februari 2011).

DOELSTELLINGEN

Het PhD-programma is opgesteld op basis van de volgende doelstellingen:

 • Bieden een doctoraal programma van academische excellentie en kwaliteit binnen de Europese ruimte voor hoger onderwijs, in de stad van Santiago de Chile.
 • Maak een intellectueel forum voor analyse, discussie en onderzoek over onderwerpen gerelateerd aan bedrijfskunde en economie, zowel in de particuliere sector en de overheid.
 • Genereren van wetenschappelijke en informatieve kennis van het partnerschap tussen academici en promovendi door de voltooiing en publicatie van empirische studies van belang in de nationale, Latijns-Amerika en / of andere economieën veld.
 • Vormen een groep van onderzoekers die het tekort aan artsen in het land op te lossen en zijn bestuurders van organisatorische veranderingen in de professionele en academische velden.

PROFIEL TITULADO

De student die de graad van doctor bereikt van de Universiteit van Lleida zal piek bestaande academische graad op het gebied van hoger onderwijs, die in staat zal stellen:

 • Valideren van uw vermogen om wetenschappelijk onderzoek te ontwikkelen op het gebied van DG Ondernemingen.
 • In staat zijn om een ​​aantal lijnen van het onderzoek en hoe ze te pakken te verhogen.
 • Het beheersen van de technieken van onderzoek, modellering en analyse dat de nodige contrasten zal maken in een onderzoeksproces.
 • Samenwerken aan onderzoeksgroepen op het gebied van specialisatie en zelfs in een multidisciplinair veld.
 • Een niveau bereiken van de diepte in het onderwerp van onderzoek kan een intense onderwijs laten zien.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Spaanse titel door de Universiteit van Lleida
 • Erkend door de Europese ruimte voor hoger onderwijs, automatisch geldig in 47 landen naleven
 • Gastprofessoren van de Universiteit van Lleida
 • Toegang tot virtuele bibliotheek.
 • Exclusieve toegang tot EBSCO database waar u papers en wetenschappelijke artikelen met betrekking tot het programma te vinden.

Profiel aanbevolen:

Professionals die, aan de ene kant, willen verdiepen en hun kennis van het wetenschappelijk onderzoek op het gebied van business te verbeteren en, ten tweede, de meeste van de bestaande academische graad in het onderwijs te krijgen.

Opleiding te volgen in:
Spaans
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
Op locaties
Op datum