Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

Voor actuele informatie over de PhD-programma's van de Faculteit der Bedrijfskunde, zie de website .


PhD Bedrijfseconomie en management (Engels)

In de tak Bedrijfseconomie en Management zijn de onderzoeksactiviteiten van promovendi gericht op onderwerpen als de nieuwe theorieën van economische organisatie; nieuwe richtingen in het meten van bedrijfsprestaties; bedrijfsstrategie in een Europese context; de effecten van globalisering op het zakendoen; herstructurering en revitalisering van bedrijven; innovatie en financiële strategie van multinationale ondernemingen; vormen van samenwerking in de internationale zakelijke omgeving; joint-multinationale bedrijven; management van bedrijven; en andere, gerelateerde, zaken. De structuur van het programma is als volgt:Blok A: Onderwerpen die de hele school gemeen hebben:

  • Economie (micro-economie-macro-economie)Blok B1: verplichte branchevakken:

  • Onderzoeksmethoden voor managers
  • Statistische methoden voor wetenschappelijk onderzoek *
  • Kwantitatieve instrumenten voor economische analyse *


* Promovendus kiest een van de twee onderwerpen op voordracht van een promotor en op basis van zijn / haar specialisatie.


Blok B2: Branch verplicht onderwerp:

  • Bedrijfseconomie *
  • Management voor de toekomst *
  • Consumentengedrag*


* Promovendus kiest een van de drie onderwerpen op voordracht van een promotor en volgens zijn / haar specialisatie.Blok C: optionele onderwerpen

Na bespreking met zijn / haar promotor, kiest de doctorandus / a voor andere vakken die nodig zijn voor het proefschrift (zie de lijst met geaccrediteerde vakken voor doctoraatsstudie).

Opties kunnen eventueel worden uitgebreid naar andere cursussen uit het menu gratis keuzevakken die zijn geaccrediteerd voor een doctoraalstudie aan de University of Economics in Praag.

Toelating tot een doctoraatsstudie

Het programma is afhankelijk van de juiste afronding van de studies in een Masters 'Study Program. Het masterdiploma moet worden erkend in de Tsjechische Republiek

Buitenlandse studenten die willen studeren in een programma in een andere taal dan het Tsjechisch ( "Programma voor buitenlanders" ) moeten een collegegeld betalen. Deze vergoeding is € 5000 per jaar. Deze vorm van studie is een afstandsprogramma, wat inhoudt dat studenten op een met hun docenten afgesproken tijd voor overleg komen, maar niet verplicht zijn dagelijks lezingen en seminars bij te wonen. Niettemin moeten ze komen om de examens af te leggen. Studenten kunnen studeren, examens afleggen, en hun proefschrift in een vreemde taal schrijven en verdedigen. De standaard studieduur is 3 jaar. Studenten hebben geen recht op studiebeurzen of woonruimte.

Buitenlandse studenten in de studieprogramma's in het Tsjechisch ( "het Tsjechische programma" ) betalen geen honorarium en kunnen een studiebeurs krijgen gedurende de periode die de standaard studieduur niet overschrijdt. De decaan van de faculteit stelt het te behalen bedrag vast voor de beurs: ze kunnen een woning aanvragen (afhankelijk van de capaciteit van de slaapzalen).

Ook betalen studenten die een beurs van de Tsjechische overheid hebben gekregen geen vergoeding en kunnen ze residentiële accommodatie ontvangen.

Toelating tot de Doctoral Studies Program is afhankelijk van het succesvol ondergaan van de toelatingsprocedure van de universiteit. De uiteindelijke beslissing ligt bij de decaan van de faculteit van de respectievelijke doctoraatsopleiding, met voldoende aandacht voor het slagen van het toelatingsexamen en de onderwijscapaciteit van de faculteit. Indien een kandidaat niet alleen is toegelaten vanwege onvoldoende doceervermogen aan de faculteit, blijven de examenresultaten één jaar na de datum waarop het tentamen is afgelegd, geldig.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van University of Economics Prague - Faculty of Business Administration »

Laatst bijgewerkt op December 9, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
5,000 EUR
per jaar in het Engels; gratis in het Tsjechisch
Deadline
Mei 15, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Mei 15, 2019

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Mei 15, 2019
Einddatum