Overzicht

Met deskundige supervisie en aanvullende onderzoekstraining biedt de School of Economics een uitstekend PhD-programma.

Een doctoraat is de meest geavanceerde vorm van postdoctorale studie. Het wordt toegekend voor de succesvolle afronding van gesuperviseerd onderzoek, verbaal examen en afstudeerscriptie.

Onze academische staf voert wereldwijd toonaangevend onderzoek uit over een breed scala van onderwerpen, zodat we deskundige supervisie kunnen bieden op de meeste gebieden van de discipline. U krijgt twee supervisors toegewezen die u zullen helpen zorgen voor een vlotte voortgang van uw onderzoekswerk.

Tijdens je eerste jaar zul je vakken volgen om de nodige vaardigheden en achtergrondkennis voor je onderzoek te verwerven. Sommige zijn verplicht en sommige worden aanbevolen door uw supervisors. Je zult ook onderzoek en generieke vaardighedentraining volgen, verzorgd door de School of Economics en de Graduate School, en beginnen aan je onderzoek.

Vanaf je tweede jaar zul je meer in detail focussen op je onderzoek. Er wordt training gegeven voor de voorbereiding van artikelen voor indiening bij wetenschappelijke tijdschriften en voor sollicitaties in de academische wereld.

Onderzoekgebieden voor economie omvatten:

 • Gedragseconomie
 • Ontwikkelingseconomie
 • Economisch beleid
 • econometrie
 • Milieu- / hulpbronneneconomie
 • Experimentele economie
 • Financiële economie
 • Internationale economie / financiën / handel
 • Macro / micro-economie
 • Politieke economie
 • Publieke economie

Meer te weten komen.

Zoek een supervisor

U krijgt twee supervisors toegewezen die geschikt zijn voor uw vakgebied. Zorg ervoor dat we een supervisor hebben die geïnteresseerd is in uw voorgestelde onderzoeksgebied voordat u zich aanmeldt. Details van onderzoekstoezichthouders van de universiteit zijn ook te vinden op ons onderzoek van A tot Z.

Toelatingseisen

ESRC-erkende meesters (of internationale equivalenten) in de economie, met een gemiddelde van 63% of meer

Engelse taalvereisten

IELTS: 7.0 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Careers

Onze onderzoeksmedewerkers gaan door naar succesvolle carrières op een groot aantal gebieden. Velen hebben academische posities verworven in universiteiten, waaronder Yale, Oxford, Nottingham, LSE, Warwick, Manchester, Durham, Birmingham, Bristol, East Anglia, Surrey, Bonn, Innsbruck, École Polytechnique, São Paulo en Xiamen.

Anderen hebben een rol vervuld in beleidsagentschappen zoals de Wereldbank, het Internationaal Monetair Fonds, de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling, de Europese Commissie en de Europese Centrale Bank, evenals een verschillende overheidsafdeling en beleidsinstituten.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Laatst bijgewerkt op February 18, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
3 - 6 jaar
Voltijd