PhD Economie

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD Economie

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

PhD Economie

Een doctoraat is de meest geavanceerde vorm van postdoctorale studie. Het wordt toegekend aan de succesvolle afronding van een programma van toezicht onderzoek en wordt beoordeeld door een mondeling examen en scriptie.

The Economics PhD biedt studenten de mogelijkheid om economie te studeren aan PhD-niveau, met deskundige begeleiding en aanvullend onderzoek training. Het programma bestaat uit een combinatie van geleerd cursussen en begeleid zelfstandig onderzoek, wat leidt tot de voltooiing van een proefschrift.

Omdat wetenschappelijk personeel gedrag wereldwijd toonaangevend onderzoek in een breed scala van onderwerpen, kan de school deskundige begeleiding in de meeste gebieden van de discipline aan te bieden.

Studenten worden toegewezen twee toezichthouders en, terwijl we er alles aan doen om aanvragers te passen aan het personeel op basis van hun onderzoek belangen, is het niet altijd mogelijk te wijten aan het personeel capaciteitsbeperkingen. Reguliere jaarlijkse en driemaandelijkse beoordelingen worden gehouden om goede voortgang van het onderzoek te waarborgen.

Tijdens het eerste jaar, studenten volledig geleerd cursussen om de nodige vaardigheden en achtergrond kennis te verwerven voor hun onderzoek. Sommige zijn verplicht en sommige zijn aanbevolen door hun toezichthouders. Alle studenten nemen de PhD Economics Research Methods module en ten minste één andere module. Zij verbinden zich er ook onderzoek en algemene vaardigheden training, die door de School of Economics en de Graduate School, en beginnen met werken aan hun onderzoek.

Vanaf het tweede jaar, studenten richten zich meer in detail over hun onderzoek. Training is ook voorzien voor de voorbereiding van de artikelen voor indiening bij wetenschappelijke tijdschriften en voor het aanvragen van banen in de academische wereld.

Afgestudeerden van onze PhD-programma hebben geholpen vooraf de grens van de economische kennis over een breed scala van economische sub-gebieden, blijkt uit hun aanbod van posities in de beste universiteiten wereldwijd bij afstuderen, evenals in het beleid agentschappen (Wereldbank, IMF , OECD etc) en de publicatie van hun onderzoek in de top economische tijdschriften. Als gevolg hiervan is Nottingham lange tijd gezien als een toonaangevende PhD-programma in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.

Belangrijkste feiten

 • Nottingham werd bekroond met de hoogst mogelijke score in de nieuwste Quality Assurance Agency lesgeven beoordeling
 • De nieuwste Tilburg ranking van de economie afdelingen zet de school 6 in het Verenigd Koninkrijk, 13 in Europa en 36 in de wereld
 • We zijn gerangschikt 6 onder de Britse economie afdelingen voor onderzoek macht in de laatste Research Excellence Framework

Inrichting

Schoolfaciliteiten

De school biedt een scala aan middelen voor postdoctorale onderzoek studenten, waaronder computers, software en studiefaciliteiten. Computers ondersteunen standaard pakketten, evenals een breed scala van specialistische statistische, wiskundige en programmering toepassingen.

bibliotheekvoorzieningen

De Hallward Bibiotheekfonds alle belangrijke economische publicaties en tijdschriften. Onze bibliotheek faciliteiten geopend lange uren en omvatten gebieden voor groepswerk, individuele en stille studie.

De Graduate School

De Graduate School is een unieke faciliteit die zich richt op postacademisch onderwijs en vertegenwoordigen de behoeften van de postdoctorale studenten binnen de universiteit. Het voorziet in een wereldklasse onderzoek opleiding en ontwikkeling omgeving voor promovendi en vroege carrière onderzoekers.

De Sociale Wetenschappen en Kunsten Graduate Centre is een ruimte exclusief voor postdoctorale studenten en onderzoekers in de faculteiten der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen. Het biedt netwerkcomputer stations en Wi-Fi-toegang voor laptops, een studie, een sociale ruimte met comfortabele stoelen, een rustige studie zone, en keukenfaciliteiten.

Midlands Graduate School

Nottingham is een onderdeel van de Midlands Graduate School ESRC doctoraatsopleiding Partnership, die elk jaar financieringsmogelijkheden biedt voor postdoctorale studenten. Voor meer informatie, bezoek de website Midlands Graduate School.

onderzoek Ondersteuning

Seminars

Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen in drukke seminar en workshop programma's van de school, waardoor ze aan te gaan met de internationale top academici in het veld. Elk jaar, masterclasses over specifieke thema's worden gehouden door vooraanstaande onderzoekers een bezoek aan de school.

conferenties

Studenten worden ook aangemoedigd om papieren om externe conferenties te presenteren, en hun aanwezigheid wordt financieel ondersteund door de school. Er is ook een jaarlijkse conferentie waar de studenten presenteren hun werk aan wetenschappelijk personeel en medestudenten.

Teaching kansen

Tweede en derde jaar onderzoek studenten worden aangemoedigd om op te treden als academische docenten, algemeen eerste jaar studenten. Dit levert waardevolle opleiding voor een toekomstige carrière in de academische wereld, maar ook een uitstekende gelegenheid om een ​​aantal van de presentatie en organisatorische vaardigheden te ontwikkelen. Studenten die tutoring ondernemen een opleiding in communicatie en didactische vaardigheden.

Student Services

Student Services bieden een waaier van steun, informatie en gespecialiseerde diensten om uw student ervaring en maken deel uit van een uitgebreid netwerk van diensten aan de universiteit is ontworpen om u te ondersteunen in uw studies, waaronder academische en handicap ondersteuning, begeleiding, financiële steun, en de kinderopvang te verbeteren diensten.

International Office

Onze International Office is gewijd aan de behoeften van onze internationale en EU-studenten. Het International Office zal ervoor zorgen dat u alle informatie die u nodig hebt om te leven en te studeren aan Nottingham en biedt een Welkom Programma net voor de start van het academiejaar.

Centrum voor Engels Taalonderwijs

Het Universitair Centrum voor Engels Taal Onderwijs (CELE) biedt hoogwaardige voorbereiding en Engels taalondersteuning voor en tijdens je studie, alsmede het verschaffen van een sociaal programma voor haar studenten.

Students 'Union

De Students 'Union is een belangrijke bron van steun met hun eigen Student Advies Centrum.

Onderzoeker Development Programme

In nauwe samenwerking met de academische scholen, de Graduate School toegewijde training team een ​​bijdrage leveren aan de faculteit specifieke en doctorale opleidingen. Ze leveren ook core training in lijn met de door het Verenigd Koninkrijk de belangrijkste financiers van onderzoek ingesteld via Development Programme hun Onderzoeker normen. Dit betekent dat als u helpen om uw onderzoek vaardigheden te ontwikkelen, zal je kansen verspreid over communicatieve vaardigheden, carrières, time management en ondernemerschap - en de kans elkaar te ontmoeten en samenwerken met onderzoekers uit andere disciplines.

Carrière

Gemiddelde startsalaris en loopbaanontwikkeling

In 2015 was 100% van de promovendi in de School of Economics die beschikbaar zijn voor de werkgelegenheid waren het werk of verdere studie bevestigd binnen zes maanden na het afstuderen. Het gemiddelde startsalaris was £ 23.322 met de hoogste wezen £ 30.000. * Afgestudeerden van onze PhD-programma gaan naar een succesvolle carrière hebben in een breed scala van gebieden. Velen gaan naar de academische wereld en we hebben met succes geplaatst studenten in universiteiten, waaronder Yale, Oxford, Nottingham, LSE, Warwick, Manchester, Durham, Birmingham, Bristol, East Anglia, Surrey, Bonn, Innsbruck, Ecole Polytechnique, Sau Paulo en Xiamen.

Anderen zijn gegaan om posities in de Wereldbank, het IMF, de OESO, de Europese Commissie, de Europese Centrale Bank, alsmede diverse afdeling bestuur en beleid instituten.

 • Bekende omgeving van de full-time thuis hogere graad postgraduates 2014/15. Salarissen worden berekend op basis van die in full-time betaalde baan in het Verenigd Koninkrijk.

Carrièremogelijkheden en werkgelegenheid

Onze bekroonde Careers en Employability dienst zal u helpen om uw carrière te plannen in uw hele tijd aan de universiteit en daarbuiten. Diensten zijn:

 • presentaties en drop-in sessies met werkgevers
 • één-op-één loopbaanbegeleiding en CV sessies met onze adviseurs
 • meer dan 700 carrière evenementen die elk academiejaar
 • een specialist loopbaanadviseur voor onderzoek postgraduates

Zodra je een student bij ons, en zelfs na je afstuderen, krijgt u toegang tot onze service voor het leven te hebben.

Flexibele betaalde stages

Postgraduate Posities Nottingham biedt flexibele betaalde stages met een scala aan werkgevers van kleine lokale bedrijven tot multinationals. Deze stages staan ​​open voor alle promovendi en zijn ontworpen om te passen aan je studie en geven u de mogelijkheid om overdraagbare vaardigheden te leren, het verbeteren van uw CV en verbeter uw kansen op werk tijdens de postdoctorale studie.

De universiteit van Nottingham is de beste universiteit in het Verenigd Koninkrijk voor afgestudeerde werkgelegenheid, volgens The Times en de Sunday Times Good University Guide 2017.

Toelatingseisen

 • ESRC-erkende masters (of internationaal equivalent) in de economie, met een gemiddeld cijfer van 63% of hoger
 • IELTS: 7.0 (niet minder dan 6,0 in elk element); als deze kwaliteiten niet wordt voldaan, Engels voorbereidende cursussen zijn beschikbaar
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Voltijd
Price
Prijs
4,300 GBP
International kosten: 15.570 GBP (HEU kosten: 4183 GBP)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates