Graduate Degree programma in Electrical and Electronics Engineering is vastgesteld met de visie dat de introductie van innovatieve producten alleen kan worden bereikt door specialisatie en door het combineren van creativiteit en technische ervaring. Dit programma is georganiseerd om de studenten de mogelijkheid te bieden zich te specialiseren in signaalverwerking, energiesystemen, toegepaste elektromagnetica, vermogenselektronica en besturingssystemen.

Het programma heeft tot doel de studenten de vaardigheden aan te leren om de gevorderde kennis van wiskunde, exacte wetenschappen en techniek toe te passen, speciaal voor het oplossen van complexe problemen in hun specialisatiegebied, om interdisciplinaire studies uit te voeren en samen te werken, in professionele en sociale omgevingen en om creatieve en integratieve ontwerpactiviteiten effectief te organiseren en eraan deel te nemen.


Programmastructuur/>


Het eerste jaar van de Ph.D. programma bestaat uit cursussen, gevolgd door een jaar voorbereiding op het doctoraat taalvaardigheidsexamen. Na het slagen van het examen met succes, zullen de studenten beginnen met het schrijven van hun proefschriften, voor een totale onderzoeksperiode van twee jaar./>


Inschrijvingskwalificatie/>


Postdoctoraal diploma (of hoger) BSc en MSc (met scriptie) diploma moet worden behaald met een van de onderstaande programma's:/>

Elektrotechniek en Elektrotechniek enz. (Elektrotechniek, Elektronica, Elektronica en Communicatie, Communicatie en Controle), Biomedische, Bio-ingenieurswetenschappen, Mechatronica, Computer, Software, Energie, Mechanische en andere technische programma's en Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, Biochemie, Moleculaire biologie, Genetica , Statistieken, Wiskunde, Computerwetenschappen of vergelijkbare afdelingen.

Min. Graduation Degree moet zijn: 3.00 / 4.00 GRE (Nieuw): Min. 153, GRE (Oud): Min. 680 of GMAT: Min. 500

De kwalificatiedocumenten voor toegang worden aanvaard in de volgende talen: Engels / Turks.

Vaak kun je een geschikt transcript van je school krijgen. Als dit niet het geval is, hebt u officiële vertalingen nodig, samen met geverifieerde exemplaren van het origineel.


Taalvereisten/>


Engels/>

  • TOEFL IBT: Min. 72
  • CAE, CPE: Min. C
  • PTE: Min. 55


Andere vereisten/>

  • Er moeten minimaal 1 referentie (s) zijn opgegeven.
  • Er moet een motivatiebrief aan uw aanvraag worden toegevoegd.
Opleiding te volgen in:
Engels
Yasar University

Zie 5 andere vakken van Yasar University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
12,000 USD
Op locaties
Op datum