PhD Fellowship in Faculteit der Letteren

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Hong Kong Baptist University (HKBU) nodigt kandidaten uit alle culturele en etnische achtergronden, met bewijs van academische excellentie, onderzoekscapaciteit en potentieel, en goede communicatie-, interpersoonlijke en leiderschapsvaardigheden in om een voltijds doctoraatsonderzoek aan te vragen in het kader van de Hong Kong PhD Fellowship Scheme (HKPFS). HKPFS is opgericht door de Hong Kong Research Grants Council (RGC) met als doel de beste en slimste studenten van over de hele wereld aan te trekken om hun promotieonderzoek in Hong Kong voort te zetten.

Aanvragers voor toelating tot de PhD-programma's van HKBU via HKPFS komen tegelijkertijd in aanmerking voor ons reguliere postdoctorale studentenprogramma.

Waarom HKBU?

Hong Kong Baptist University (HKBU), opgericht in 1956, wordt algemeen erkend voor zijn onderscheidende opleiding en kwaliteitsonderzoek. HKBU bereidt jonge mensen voor met de innovatieve impuls en het creatieve denken dat de 21ste eeuw vereist, en brengt academische excellentie in evenwicht met de ontwikkeling van de hele persoon.

De universiteit heeft een tienjarig strategisch plan opgesteld om ons naar nieuwe hoogten te brengen als een door onderzoek geleide liberale kunstinstelling van mondiale betekenis. Het succes van de universiteit is gebaseerd op haar zorgzame, creatieve en wereldwijde cultuur. We proberen de beste studentenervaring te bieden en excellentie voor onderzoek te bevorderen door onderzoek verrijkte en creatieve curricula aan te bieden waar verschillende communities van studenten werken in faciliteiten van wereldklasse en openlijk betrokken zijn.127192_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg Priscilla Du Preez / Unsplash

HKBU Onderzoeksstrategie

Hong Kong Baptist University streeft ernaar een toonaangevende, door onderzoek geleide, liberale kunstuniversiteit in Azië te zijn, en streeft ernaar wereldwijd toonaangevende onderzoeken uit te voeren die de grenzen van kennis verleggen, wereldwijde uitdagingen aanpakken en de gemeenschap in binnen- en buitenland ten goede komen.

De universiteit omvat de sterke punten van HKBU en heeft onderzoeksclusters gevormd op drie belangrijke gebieden om interdisciplinair onderzoek en op thema gebaseerd onderzoek te ondersteunen, ter bevordering van excellentie in onderzoek en kennis / technologie-overdracht.

Over HKPFS

Hong Kong Baptist University (HKBU) nodigt kandidaten uit alle culturele en etnische achtergronden, met bewijs van academische excellentie, onderzoekscapaciteit en potentieel, en goede communicatie-, interpersoonlijke en leiderschapsvaardigheden in om een voltijds doctoraatsonderzoek aan te vragen in het kader van de Hong Kong PhD Fellowship Scheme (HKPFS).

HKPFS is opgericht door de Hong Kong Research Grants Council (RGC) met als doel de beste en slimste studenten van over de hele wereld aan te trekken om hun promotieonderzoek in Hong Kong voort te zetten.

Aanvragers voor toelating tot de PhD-programma's van HKBU via HKPFS komen tegelijkertijd in aanmerking voor ons reguliere postdoctorale studentenprogramma.

HKPFS in één oogopslag

wedde

HK $ 25.800 (ongeveer US $ 3.300) maandelijks /

Jaarlijks HK $ 309.600 (ongeveer US $ 39.600)

Collegeverklaring / Beurs *

HK $ 42.100 (ongeveer US $ 5.400) per jaar voor elk van de 4 jaar studie

Conferentie- en onderzoeksgerelateerde reiskostenvergoeding

HK $ 12.900 (ongeveer US $ 1.650) per jaar gedurende maximaal drie jaar plus de voorziening van de Universiteit van HK $ 20.000 (ongeveer US $ 2.560) voor de gehele studieperiode.

* Onder voorbehoud van voldoende academische vooruitgang

Vakgebieden

Faculteit der Letteren

Sterk in klassiek Chinees, culturele studies, literaire creativiteit, muziekuitvoering, religieuze studies en vertaalstudies.

  • Chinese taal en literatuur.
  • Engelse taal en literatuur.
  • Geesteswetenschappen en creatief schrijven.
  • Muziek.
  • Religie en filosofie.
  • Vertalen, tolken en interculturele studies.

Academische kwalificatie-eisen

Aanvragers moeten beschikken over:

  • Een masterdiploma van een erkende universiteit of vergelijkbare instelling; of
  • Een bachelor's degree met eerste klas onderscheidingen van een erkende universiteit of vergelijkbare instelling.

Vereisten taalvaardigheid

Een aanvrager die toelating aanvraagt op basis van een kwalificatie van een universiteit of vergelijkbare instelling waarvan de taal van het onderwijs en / of examen niet Engels is, moet een minimumscore behalen in de

  • Test van Engels als vreemde taal (TOEFL) op 79 (internet = gebaseerde test); of
  • Internationaal Engels taaltestsysteem (IELTS) op 6.5
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Faculty of Arts is an essential part of Hong Kong Baptist University, an institution that is firmly committed to being ”a leading liberal arts university in Asia for the world delivering academic ... Lees meer

The Faculty of Arts is an essential part of Hong Kong Baptist University, an institution that is firmly committed to being ”a leading liberal arts university in Asia for the world delivering academic excellence in a caring, creative and global culture.” Lees Minder