PhD Filosofie

Binghamton University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD Filosofie

Binghamton University

PhD Filosofie

De Faculteit der Wijsbegeerte van de graduate programma in de sociale, politieke, ethische en juridische filosofie (SPEL) biedt studenten geavanceerde cursussen en individuele onderzoek in klassieke, moderne en hedendaagse sociale en politieke filosofie, evenals de ethiek en de filosofie van de wet. SPEL erkent en respecteert zowel de Anglo-Amerikaanse (analytisch) en Continental (Europese) tradities, evenals verschillende niet-westerse tradities, feministische filosofie en kritische ras theorie, en andere opkomende gebieden van de filosofie. Studenten met een verscheidenheid aan filosofische belangen zijn van harte welkom om van toepassing op het SPEL programma.

Ons programma biedt een terminal Master of Arts (MA) en een Doctor of Philosophy (PhD) baan, met specialisaties in de sociale, politieke, ethische en / of juridische filosofie. De MA wordt vaak nagestreefd door studenten die geïnteresseerd zijn in postdoctorale carrière in de wet, het bedrijfsleven of de openbare orde zijn. De PhD bereidt studenten voor specialisaties in de meest gewilde en snelst groeiende gebieden in de hedendaagse filosofie in hogescholen en universiteiten. Onze afdeling heeft zeer succesvolle plaatsing tarieven en agressieve professionele ontwikkeling.

Recente promovendus plaatsingen zijn onder andere: assistent-professor aan de Southern Illinois University, assistent-professor aan Antioch College, assistent-professor aan Mardin Artuklu University in Turkije, assistent-professor aan de Universidad Jorge Tadeo Lozano in Colombia en postdoctoraal fellowship aan Seton Hall University.

SPEL graduate programma

De afgestudeerde programma in de sociale, politieke, ethische en Rechtsfilosofie (SPEL) biedt studenten geavanceerde cursussen en individuele onderzoek in klassieke, moderne en hedendaagse sociale en politieke filosofie, ethiek en de filosofie van de wet. SPEL erkent en respecteert het werk in zowel de Anglo-Amerikaanse (analytisch) en de Continental (Europese) tradities, maar ook in diverse niet-westerse tradities, in de feministische filosofie en kritische ras theorie, en in andere opkomende gebieden van de filosofie. Studenten met een verscheidenheid aan filosofische belangen dient van harte welkom om van toepassing op het SPEL programma voelen.

Ph.D. in SPEL

Vereisten voor de Ph.D. eisen omvatten de master (of een MA van een andere instelling), zes extra seminars, taal bekwaamheden, een kwalificatie-examen en een scriptie met een mondelinge verdediging. Er kunnen aanvullende eisen voor degenen die met een MA die voorheen niet hebben gespecialiseerd in SPEL velden.

Het is mogelijk voor studenten om een ​​proefschrift over een onderwerp in de filosofie die niet in de sociale, politieke, ethische of Legal Philosophy schrijven. Als u ervoor kiest om te werken aan een dergelijk onderwerp en hebben de instemming van een adviseur, kunt u een examen te vervangen op uw gebied van onderzoek ten behoeve van een van de SPEL MA Comprehensive examens. U kunt ook vervangen door één filosofie cursus voor elke gewenste koers, met uitzondering van het eerste jaar SPEL seminars.

Momenteel is onze gemiddelde time-to-diploma van bachelor tot doctor is 5,7 jaar, dat is ongeveer drie jaar minder dan de landelijke norm. Maar onze huidige verwachting is dat de studenten eindigen in vijf jaar, en wij werken met studenten om hen te helpen dat te bereiken.

Professionele ontwikkeling

Binghamton's graduate programma in de filosofie gaat verder dan de historische onderwerpen uit de hele wereld. Leden van onze onderscheiden faculteit geven een solide basis in concepten, terwijl ook hun banden de nadruk op de huidige debatten. We noemen ons programma SPEL, staande voor de sociale, politieke, ethische en juridische filosofie. Door een combinatie van workshops, lezingen, congressen, en leesgroepen proberen we om studenten te helpen om grotere systemen en hun operationele doelen, en hoe problemen binnen hen kunnen worden opgelost overwegen. Opleidingen zijn sterk geïndividualiseerde en studenten in staat om hun belangen te ontwikkelen met de begeleiding van een faculteit adviseur.

De Universiteit van Fleishman Center for Career en professionele ontwikkeling is een extra bron voor studenten. Het centrum biedt een groot aantal nuttige diensten die de professionele ontwikkeling te bevorderen, met inbegrip van mock interviews, cv kritiek, en carrière workshops.

Na je afstuderen

Afgestudeerden van onze MA-programma hebben een uitstekende plaatsing prijzen voor doctoraatsprogramma's gehad, terwijl veel gepromoveerden posities op prestigieuze hogescholen en universiteiten hebben verkregen. Ervaring opgedaan als assistenten en graduate assistenten tijdens hun studie kunnen waardevolle training dat onderwijsinstellingen actief te zoeken in kandidaten. Andere alumni hebben hun opleiding voortgezet in de wet school en vond werk als advocaten en juridische medewerkers. De rest hebben de private sector in business en management capaciteiten ingevoerd.

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor graduate studie, moet u:

 • Zorg voor een complete set van uw undergraduate (en, indien van toepassing, graduate) transcripten die één van de volgende:
  • Je hebt een bachelor's degree (of het equivalent) verdiend van een nationaal of regionaal erkende hogeschool of universiteit
  • U bent binnen een academisch jaar van het verdienen van een bachelor's degree (of het equivalent daarvan) van een nationaal of regionaal erkende hogeschool of universiteit
  • U komt in aanmerking om toe te passen in het kader van een memorandum van overeenstemming tussen de huidige instelling en Binghamton University
 • Hebben verdiend, ten minste één van de volgende:
  • Een 3,0 GPA over je hele undergraduate carrière
  • Een 3,0 GPA tijdens uw laatste 60 semester studiepunten of 90 kwartaal credits van je bachelordiploma, met de meeste cursussen regelmatig ingedeeld (niet als "pass / fail")
  • Een 3,0 GPA in een graduaat, met de meeste cursussen regelmatig ingedeeld (niet als "pass / fail")
  • Rekening houdend met de verschillende indeling schalen gebruikt in de hele wereld, elke academische afdeling evalueert internationale transcripten om vast te stellen op een case-by-case basis of ze één van de bovenstaande eisen aan te tonen.

Om te solliciteren, moet u de volgende materialen in te dienen. Voor algemene richtlijnen voor deze materialen, zie de toelatingseisen website.

 • Online graduaat applicatie met graduaat aanvraagkosten
 • Afschriften van elke hogeschool of universiteit die u hebt bijgewoond
 • Persoonlijke verklaring van 2 à 3 pagina's beschrijving van uw redenen voor het nastreven van graduate studie, je carrière ambities, uw speciale belangen in uw vakgebied, en alle ongewone eigenschappen van je achtergrond die verklaring nodig zou kunnen hebben of van belang zijn voor de afgestudeerde toelatingscommissie
 • Curriculum vitae
 • Brieven van aanbeveling (2 voor MA aanvragers; 3 voor PhD-aanvragers)
 • Officiële GRE scores

Internationale studenten moeten ook de volgende materialen in te dienen. Voor meer informatie over deze materialen vindt u in de International Students deel van de toelatingseisen website.

 • International Student Financial Statement (ISFS) vorm
 • Ondersteunende financiële documentatie (zoals bankafschriften, beurs of letters sponsoren, etc.)
 • Bewijs van Engels taalvaardigheid (zoals de officiële TOEFL / IELTS / PTE Academic scores)

Deze informatie is onder voorbehoud. Hoewel we er alles aan doen om deze programma's te werken, raden wij u aan contact op met de afdeling met vragen over het programma-specifieke vereisten.

class Profile

Totaal aantal inschrijvingen: 37 International / Non-Citizen inschrijvingen: 20% GRE Verbal: 81% GPA: 3,74

* Score (s) geven het gemiddelde voor de meest recent toegegeven klasse. Scoren lager zal niet resulteren in de automatische afwijzing van uw aanvraag, en scoren hoger is geen garantie voor acceptatie.

deadlines

Vallen: 1 februari

Lente: 15 oktober

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
6 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,921 USD
(Inwoner); $ 24.261 (Non-Resident)
Locations
Verenigde Staten - Binghamton, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates