PhD in Accounting

Singapore Management University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD in Accounting

Singapore Management University

SMU PhD in Accounting

Het PhD Management in Accounting-programma van Singapore Management University (SMU) biedt studenten grondige kennis van boekhoudkundige theorie en praktijk, en van aanverwante gebieden zoals economie en financiën. Studenten zullen in staat zijn om origineel wetenschappelijk onderzoek uit te voeren in de boekhouding door middel van theorievorming en state-of-the-art kwantitatieve onderzoeksmethodologie, en zullen worden opgeleid door vooraanstaande faculteitsleden op gebieden zoals financiële boekhouding, management accounting, auditing en belastingen. Het doel van ons programma is hoogopgeleide en innovatieve thought leaders te ontwikkelen voor boekhoudkundig onderzoek en onderwijs voor toonaangevende onderzoeksgerichte universiteiten en industrieën in deze regio en over de hele wereld.

Doctoraat in de structuur van het boekhoudprogramma

Het PhD in Accounting is een voltijds programma, met een maximale kandidatuur van vijf jaar. Een doctoraatsstudent richt zich in de eerste twee jaar op cursussen, gevolgd door proefschriftonderzoek in de daaropvolgende jaren.

Studenten zijn verplicht om te zitten voor een PhD Bekwaamheidsexamen (QE) om hun beheersing van fundamentele concepten en theorieën te evalueren. Na succesvolle afronding van de QE, zal de student klaar om te beginnen op het proefschrift, die is gebaseerd op de originele, onafhankelijk onderzoek.

Kader

• Foundation Courses (9 cursuseenheden)

• Keuzevakken (5 cursuseenheden)

• Eerstejaars zomeronderzoeksproject

• Overseas Exchange

• Dissertatie (28 cursuseenheden)

Mondelinge Verdediging van het proefschrift voorstel

Dit is een mondelinge presentatie van het voorgestelde onderwerp van een proefschrift commissie. Een schriftelijke proefschrift voorstel zal hebben vóór de presentatie in te dienen. Een supervisor, met de expertise in het gekozen onderwerp, zal worden benoemd. Hij of zij begeleidt en mentoren de student gedurende het proefschrift werk.

Orale Defensie en voltooiing van het proefschrift

Dit is een mondelinge presentatie van de schriftelijke proefschrift verslag naar de Commissie. Na eventuele herziening (s) op het rapport en wanneer aan alle vereisten voldoen, zal de commissie adviseren aan de universiteit tot gunning van de PhD-graad.

Toelatingsvoorwaarden

• Op zijn minst een goed bachelordiploma met een hoge GPA

• Werkervaring heeft de voorkeur maar is niet vereist

• Goede GMAT-resultaten

• Goede TOEFL- of IELTS-scores (voor aanvragers wier opleidingsniveau op het niveau van de bachelor / master niet in het Engels was)

Professional Development PhD Students '

Studenten zijn ook aanwezig beroepsopleiding. Deze omvatten het onderwijs, Engels communicatie en presentatievaardigheden, evenals loopbaanontwikkeling workshops zoals interview voorbereiding. Verder hebben de studenten ook mogelijkheden om hun onderzoek bijdragen aan de internationale onderzoeksgemeenschap te delen via gerenommeerde gerefereerde onderzoek conferenties, in Singapore en in het buitenland. SMU voorziet in de financiering voor onze studenten om dergelijke conferenties bij te wonen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 - 5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- Beurzen beschikbaar
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Einddatum Vraag informatie aan