Lees de Officiële Beschrijving

SMU PhD in Accounting

Het PhD Management in Accounting-programma van Singapore Management University (SMU) biedt studenten grondige kennis van boekhoudkundige theorie en praktijk, en van aanverwante gebieden zoals economie en financiën. Studenten zullen in staat zijn om origineel wetenschappelijk onderzoek uit te voeren in de boekhouding door middel van theorievorming en state-of-the-art kwantitatieve onderzoeksmethodologie, en zullen worden opgeleid door vooraanstaande faculteitsleden op gebieden zoals financiële boekhouding, management accounting, auditing en belastingen. Het doel van ons programma is hoogopgeleide en innovatieve thought leaders te ontwikkelen voor boekhoudkundig onderzoek en onderwijs voor toonaangevende onderzoeksgerichte universiteiten en industrieën in deze regio en over de hele wereld.

Doctoraat in de structuur van het boekhoudprogramma

Het PhD in Accounting is een voltijds programma, met een maximale kandidatuur van vijf jaar. Een doctoraatsstudent richt zich in de eerste twee jaar op cursussen, gevolgd door proefschriftonderzoek in de daaropvolgende jaren.

Studenten zijn verplicht om te zitten voor een PhD Bekwaamheidsexamen (QE) om hun beheersing van fundamentele concepten en theorieën te evalueren. Na succesvolle afronding van de QE, zal de student klaar om te beginnen op het proefschrift, die is gebaseerd op de originele, onafhankelijk onderzoek.

Kader

• Foundation Courses (9 cursuseenheden)

• Keuzevakken (5 cursuseenheden)

• Eerstejaars zomeronderzoeksproject

• Overseas Exchange

• Dissertatie (28 cursuseenheden)

Mondelinge Verdediging van het proefschrift voorstel

Dit is een mondelinge presentatie van het voorgestelde onderwerp van een proefschrift commissie. Een schriftelijke proefschrift voorstel zal hebben vóór de presentatie in te dienen. Een supervisor, met de expertise in het gekozen onderwerp, zal worden benoemd. Hij of zij begeleidt en mentoren de student gedurende het proefschrift werk.

Orale Defensie en voltooiing van het proefschrift

Dit is een mondelinge presentatie van de schriftelijke proefschrift verslag naar de Commissie. Na eventuele herziening (s) op het rapport en wanneer aan alle vereisten voldoen, zal de commissie adviseren aan de universiteit tot gunning van de PhD-graad.

Toelatingsvoorwaarden

• Op zijn minst een goed bachelordiploma met een hoge GPA

• Werkervaring heeft de voorkeur maar is niet vereist

• Goede GMAT-resultaten

• Goede TOEFL- of IELTS-scores (voor aanvragers wier opleidingsniveau op het niveau van de bachelor / master niet in het Engels was)

Professional Development PhD Students '

Studenten zijn ook aanwezig beroepsopleiding. Deze omvatten het onderwijs, Engels communicatie en presentatievaardigheden, evenals loopbaanontwikkeling workshops zoals interview voorbereiding. Verder hebben de studenten ook mogelijkheden om hun onderzoek bijdragen aan de internationale onderzoeksgemeenschap te delen via gerenommeerde gerefereerde onderzoek conferenties, in Singapore en in het buitenland. SMU voorziet in de financiering voor onze studenten om dergelijke conferenties bij te wonen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Singapore Management University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
4 - 5 jaar
Voltijd
Prijs
- Beurzen beschikbaar
Deadline
Vraag informatie aan
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Closing date for applications is 31 Jan 2019

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Einddatum