Lees de Officiële Beschrijving

PhDBA

Dit is een programma dat is ontworpen voor zeer gemotiveerde studenten die willen geavanceerd onderzoek en intellectuele (analytische) vaardigheden te verwerven op het gebied van bedrijfskunde. Het doel van het programma is om een ​​generatie van zeer effectieve PhD geleerden gericht op carrière in de academische wereld of adviesdiensten in de private of publieke sector voor te bereiden. Het programma biedt studenten met een stevige theoretische achtergrond en de mogelijkheid om innovatieve, zeer gerichte onderzoeken in business administration, met het oog op het creëren van nieuwe kennis.

Doelstellingen & Outcomes

Algemene doelstellingen

Om training om promovendi te verstrekken aan onafhankelijke wetenschappers en onderzoekers, die kunnen werken bij een lokale of een internationaal niveau. Het programma is op onderzoek gebaseerde en richt zich op kwalitatieve en kwantitatieve vaardigheden en mondiale perspectieven - zodat studenten om deel te nemen aan onderzoeksprojecten met de faculteit in het begin van de doctoraatsopleiding. Het curriculum beweert mensen voor te bereiden voor het stimuleren van een loopbaan in universiteiten en onderzoeksinstellingen, in publieke en private organisaties en agentschappen, evenals voor te bereiden topmanagers te kunnen beheren binnen complexe en dynamische zakelijke omgevingen. Door middel van dit doctoraal programma van de School of Business levert de hoogste kwaliteit beheer van het onderwijs streven naar verdere versterking van de promovendi 'onderzoek en management vaardigheden en kennis van business en management vraagstukken door het aanbieden van cursussen over hoe organisaties en hun topmanagers kunnen het best beheren interne en externe uitdagingen .

Specifieke doelstellingen

 • Om kleine, selecte groep van uitzonderlijke studenten voor te bereiden op de universiteit faculteit posities te houden of uit te voeren origineel onderzoek in het bedrijfsleven of de publieke sector, of om op hoog niveau posities in de industrie.
 • Om studenten te helpen verwerven van kritische beoordeling van de concepten en theorieën die de aard en de praktijk van het beheer van de wetenschap en de uitbreiding van de processen van onderzoek (het oplossen van problemen, kritisch denken en onderzoek) voor de ontwikkeling en het testen van kennis ten grondslag liggen.
 • Bloot te leggen, coach en mentor studenten te herkennen en begrijpen van de diverse gebieden van gespecialiseerde en geavanceerde praktijk in het management, geleid door de huidige stand van de wetenschap en maatschappelijke / zakelijke behoeften.
 • Om studenten te voorzien met het leren van basis voor de voortdurende evolutie van de kennis, zowel in het beheer van de wetenschap en in andere aanverwante disciplines.
 • Te cultiveren onder studenten dat hun graduate onderwijs, dat zich richt op de ontdekking en verfijning van kennis, vereist een hoog niveau van onderzoek en de ontwikkeling van een samenwerking inspanning en geest tussen docenten en studenten.
 • Om de natuur de diverse en uiteenlopende educatieve, persoonlijke en culturele achtergronden en ervaringen van studenten in een educatieve omgeving die aan te moedigen en te stimuleren en bevordert de vrije uitwisseling onder geleerden en tussen docenten en studenten.
 • Om u te helpen voldoen aan de toenemende behoefte aan gekwalificeerde, zorgvuldig getraind Business Faculty evenals bieden mooie carrière mogelijkheden voor studenten.

Leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma, moet de student in staat zijn om:

 • Hebben een algemeen inzicht in de fundamentele concepten en theorieën, alsmede een grondige kennis en beheersing van de actuele thema's aan de grens van de verworven kennis in hun gekozen specialisatie.
 • Hebben ontwikkeld de mogelijkheid om onafhankelijk en origineel onderzoek uit te voeren en de algehele effectief onderzoeken en motiverend opvoeders, worden zo veel zal naar verwachting doorzetten in hun carrière met academische instellingen.
 • Genereren van kennis die is inventief en uitgebreid getest op hun gekozen gebied van specialisatie in Management Science
 • Zorg voor leiderschap in Management zowel de wetenschap als in de verschillende beroepsgroepen en publieke groepen.
 • Test, te genereren en uit te breiden kennis om het beheer van de praktijk relevant in een verscheidenheid van het bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen.
 • Hebben verworven meerdere perspectieven van het kennen en erkennen ook multidisciplinaire bijdragen aan kennis generaties
 • Gebruik kritische en reflecterende analyse van hun verder en een leven lang leren. Zij zullen leren hoe te leren.
 • Effectief te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, in de particuliere en in het openbaar.

Werkgelegenheid

Gepromoveerden zal de nodige conceptuele vaardigheden te verwerven om een ​​loopbaan voort te zetten in een academische en / of onderzoeksomgeving in Cyprus en in het buitenland. De methodologische vaardigheden die zij zullen verwerven, in combinatie met het innovatieve karakter van hun proefschrift kwalificeert onze gepromoveerden met carrièremogelijkheden in consulting en een hoog level management.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van European University Cyprus »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Op locaties
Op datum