PhD In Business Administration

University of Minho - School of Economics and Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD In Business Administration

University of Minho - School of Economics and Management

Rechtvaardiging en doel

De Doctoral Programme in Business Administration streeft naar bevoegde academische onderzoekers trainen op een internationale standaard op het gebied van Management. Specifieke doelstellingen van het programma 'zijn:

  • Het bevorderen van de vooruitgang van de kennis in Business Administration;
  • Bereiden studenten om onafhankelijk en origineel wetenschappelijk onderzoek in Business Administration te ontwikkelen;
  • Bieden studenten met de nodige ondersteuning om onderzoek van hoge kwaliteit te produceren, door het bijwonen van een programma van cursussen gegeven;
  • Bijdragen aan de interdisciplinaire bespreking van kennis in Business Administration en de interacties met andere delen van kennis;
  • Bevordering van de communicatie binnen de academische gemeenschap en de samenleving in het algemeen door het bespreken van de resultaten, bijdragen en de implicaties van onderzoeksprojecten;
  • Capacite studenten tot actie in hun professionele en sociale contexten binnen de verschillende domeinen van Business Administration op een manier die bijdraagt ​​aan de wetenschappelijke en sociale vooruitgang.

Dit doctoraal programma, in totaal 180 ECTS, is georganiseerd in twee fasen: een eerste studiejaar van cursussen gewijd aan onderwijs en onderzoek binnen de verplichte vakken (op het gebied van beheer en epistemologie), een breed scala van keuzevak eenheden in de verschillende gebieden van Management (Accounting, Applied kwantitatieve methoden, Finance, Marketing en Strategie en Organisatie en Beleid Zaken) en verschillende theoretische en methodologische seminars met het oog op de studenten voor te bereiden om hun proefschrift te schrijven; en de volgende vier semesters die uitsluitend gewijd aan de productie van het onderzoek en de verspreiding.

Engels is de voertaal in de Doctoral Programme in Business Administration, die uitstekende voorwaarden voor het onderzoek biedt, zowel in termen van voorzieningen en bibliografische, software en databases. Zij beroept zich op een hooggekwalificeerde faculteit lichaam, verbonden aan onderzoekscentra met goede assessments (Nipe - economisch beleid Research Centre, en CEMAPRE - Centrum Wiskunde Toegepast op Economic Forecasting en besluit) en groeiende tarieven publicatie. Studenten komen uit 15 verschillende nationaliteiten, het bevorderen van een goede werk- en sociale omgeving.

Als u op zoek bent naar een voortgezette opleiding of excellence te verkrijgen en om je onderzoek vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van beheer, EEG's Doctoral Programme in Business Administration biedt u de nodige middelen en ondersteuning om succesvol te zijn op zo'n veeleisende inspanning.

Mocht u meer informatie, dan kunt u downloaden van de flyer en / of brochure van de doctoraatsopleiding in Business Administration.

Mis je kans om meer over de universiteit van Minho prestaties wereldwijd in wat betreft het klassement leren om niet te missen:

Times Higher Education 100 Onder 50: in minder dan 50 jaar oud de categorie van de 100 beste universiteiten - Universiteit van Minho rangschikt 64 in de wereld (32 in Europa en 1 in Portugal).

Times Higher Education: de Universiteit van Minho is een van de 351-400 beste universiteiten in de wereld (1 in Portugal).

CWTS Leiden: de Universiteit van Minho gelederen 202 in de wereld in de Sociale Wetenschappen (89 in Europa en 2 in Portugal).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,750 EUR
Locations
Portugal - Braga
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Portugal - Braga
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per jaar