PhD in Business Administration

Belangrijkste focus Koç PhD-programma is om studenten op te leiden tot invloedrijke onderzoek wetenschappers in hun vakgebied te worden op het hoogste universiteiten wereldwijd. Geïnteresseerde studenten moeten een academische positie wenst op een top universiteit, en beschikken over de motivatie en het vermogen om dit doel te bereiken. Om deze reden is ons programma is niet een geschikte optie voor mensen die van plan om te werken in de industrie.

Drie aspecten van het programma staan ​​om te helpen haar primaire doel van de opleiding onderzoekers van hoog niveau te bereiken:

De kwaliteit van de Faculteit

Koç GSB faculteit leden PhD's van gerenommeerde PhD-programma's in de wereld, zijn onderzoek-actief en te publiceren in toptijdschriften in hun gebied van deskundigheid (klik hier voor een lijst van de meest recente publicaties). Daarnaast is een aantal faculteit zijn vertegenwoordigd in editorial review boards van toptijdschriften.

Programma Structuur

Koç University PhD in Business Administration programma heeft een flexibele structuur voor studenten met unieke doelen en achtergronden tegemoet. Bijvoorbeeld, kunnen promovendi in marketing richten op het gedrag van consumenten, de strategie, of het modelleren, en hun werk natuurlijk dienovereenkomstig aan te passen. Deze aanpassing kan inhouden het volgen van cursussen uit verwante disciplines, zoals economie en psychologie.

Merk op dat ons programma eisen richten op het ontwikkelen van conceptuele en methodologische vaardigheden, die essentieel zijn voor de productie van de kwaliteit van wetenschappelijk onderzoek zijn.

Student ondersteuning

Koç GSB faculteit is gewijd aan de opleiding van promovendi en samen met hen aan gezamenlijke projecten. Gepubliceerde artikelen die resulteerde uit deze samenwerkingen getuigen van het succes van deze benadering. Promovendi zijn zeer beperkt onderwijs verantwoordelijkheden, zodat zij zich kunnen richten op hun onderzoeksprogramma en hun onderzoek vaardigheden te ontwikkelen zonder veel afleiding op hun tijd.

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in experimentele methoden, is er een speciale marketing lab met eenentwintig lab stations. Het verzamelen van gegevens wordt vereenvoudigd dankzij de gespecialiseerde software die studie aankondigingen, deelnemer sign-ups en extra krediet opdrachten afhandelt.

We benadrukken een ondersteunende cultuur onder onze promovendi, en zich richten op het collectieve succes van de groep in plaats van individuele studenten. Resulteert ondersteunende sociale omgeving stelt studenten in staat om waardevolle relaties met hun collega's in het programma op te stellen.

toelatingscriteria

Met het oog op toepassing op de PhD-programma, moet de aanvrager de online aanvraag in te vullen en het uploaden van de volgende; • GMAT / GRE, TOEFL en ALES test scores (GMAT en TOEFL scores moeten aan de instelling nummer 0163 en GRE score worden gestuurd moeten aan de instelling nummer 0668 worden verzonden) Minimum scores voor de tests zijn: GMAT 600 GRE 150 TOEFL 600 (PBT ), 250 (CBT), 100 (IBT) • Een officiële academische transcript van elke universiteit • Een verklaring van het doel de beschrijving van uw voorgestelde gebied van studie en waarom u bereid bent voor dit programma.

• Drie (of meer) brieven van aanbeveling. De kandidaat moet de contactgegevens van degenen die in de referentie letters in de online applicatie zal vullen bieden. Ze zullen worden voorzien van de link met de verwijzing briefvorm via e-mail.

• Een curriculum vitae • Aanvraagrechten acceptgiro ​​geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek met de Graduate School of Business.

Beurs

Studenten toegelaten kiezen tussen de volgende twee aanbiedingen: Collegegeld waiver (49.000 TL / jaar) plus 1.800 TL maandelijkse toelage. De maandelijkse toelage stijgt tot 2.200 TL nadat de student passeert de PhD qualifier.

Aanvullende voordelen:

  1. Alle studenten krijgen een laptop computer en de particuliere ziektekostenverzekering.

  2. Studenten met succes staande te ontvangen reizen middelen om wetenschappelijke conferenties en vergaderingen bij te wonen.

  3. PhD studenten kunnen maandelijkse toelage tot 3.000 TL worden aangeboden via extern gefinancierde studiebeurzen en projecten.

Studenten die hun toelage ontvangen van andere bronnen (zoals TUBITAK beurzen of extern gefinancierde subsidies voor onderzoek en projecten) komen in aanmerking voor de volgende voordelen van de universiteit: Research Award: 1800 TLC. Huurtoeslag: 525 TL / maand voor studenten die geen gebruik maken van de gratis huursubsidie.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 14 andere vakken van Koc University - Istanbul Turkey »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
4 - 5 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum