PhD In Business Administration

Stockholm School of Economics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

PhD In Business Administration

Stockholm School of Economics

De SSE PhD-programma in Business Administration biedt een hoge-kwaliteit graduate onderwijs dat voorbereidt onze afgestudeerden succesvol onderzoekers of om door te gaan in hun carrière gekozen. Onze faculteit leden zijn uitstekende leraren die up-to-date te houden in hun vakgebied door middel van onderzoek en publicatie. Faculteit van de School richt zich op onderzoek en een aantal 20 voorgezeten professoren zijn actief op het gebied van Business Administration. Het programma bevordert de nauwe interactie tussen studenten en docenten, en iedere promovendus behoort tot een onderzoeksgroep gespecialiseerd zijn in een bepaald gebied van onderzoek.

De SSE PhD in Business Administration is een full-time programma van vier jaar (240 ECTS) met hoofdzetel in Stockholm, en heeft ongeveer 75 promovendi. Promovendi zijn toegelaten tot een van de vier specialisaties in de onderstaande lijst.

Specialisaties:

  • Boekhouding en financieel management - Bedrijfskunde - Marketing, Strategie en International Business - Azië Economie en Bedrijfskunde - Duurzaam Ondernemen Toelating vindt een keer per jaar, aan het begin van februari voor de start in september van dat jaar.

Een speciaal ontworpen cursusprogramma - Stockholm Uppsala Business Studies (SUBS) - wordt gezamenlijk uitgevoerd met de Universiteit van Uppsala's Department of Business Studies, en dekt de volledige val semester. De val semester omvat Inleiding en Afsluitende dagen aan het programma, en vier verplichte vakken.

Vereisten

Om in aanmerking te komen voor toelating, hebben wij de volgende: - Bewezen academische resultaten. Wij eisen a) een universitair diploma, b) ten minste drie semesters van business administration cursussen (90 ECTS), waaronder een scriptie ter waarde van ten minste 15 ECTS, en c) een jaar van de Master-niveau studies of het equivalent.

  • Kennis van het Engels. Als uw moedertaal niet het Engels, en je bachelor of graduaat of het equivalent daarvan niet afkomstig is van een instelling waar Engels de voertaal, dan vragen we een test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) of Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) score.
  • Relevante onderzoeksinteresses. SSE heeft alleen aanbiedingen om studenten wier belangen binnen de onderzoeksgebieden waarin onze faculteit hebben de capaciteit om toezicht te vallen. Houd er rekening mee dat in een aantal zeer populaire gebieden van studie kan er beperkt toezicht capaciteit.

We zijn op zoek naar academische uitmuntendheid en voor studenten die goed zijn voorbereid op een PhD-programma in Business Administration. De meeste van onze studenten een master's degree in business administration of economie, of van aanverwante gebieden zoals engineering, wiskunde, psychologie en sociologie (afhankelijk van PhD belangen van de student).

Bovendien, creativiteit en onafhankelijke intellectuele denken, het vermogen om diepe inzichten en opbouwende kritiek te voorzien, en een hoog niveau van motivatie en drive om je doelen te bereiken worden beschouwd als voorwaarden voor succesvolle onafhankelijke onderzoek.

Toelating tot de SSE PhD programma wordt door de toelatingscommissie verleend voor de SSE PhD-programma's. Evalueren we zorgvuldig alle aspecten van uw toepassing om te bepalen hoe u kunt bijdragen aan de SSE onderzoeksgemeenschap en de toekomst van het management onderzoek, onderwijs en praktijk.

Financiële steun

De SSE beleid is voor alle doctorandi die beginnen het programma een fiscaal vrijgestelde beurs van SEK 13.000 per maand aanbieden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Information
Deadline
Feb. 1, 2018
Locations
Zweden - Stockholm
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Feb. 1, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Zweden - Stockholm
Aanmeldingslimiet Feb. 1, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Beurzen beschikbaar