PhD In Business

Lingnan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD In Business

Lingnan University

PhD in het bedrijfsleven

Duur: 3 of 4 jaar (Full-time) Plaats: Hong Kong

Faculteit Bedrijfskunde

Vakgroep Accountancy
Door plaatselijke gebied, de Accountancy afdeling Lingnan in de afgelopen 6 jaar behoort 21 wereldwijd in belastingheffing onderzoek op basis van een uitgebreid onderzoek "Accounting Rankings voor de universiteiten 2014" door Brigham Young University (www.byuaccounting.net) en is de leider in de belastingen onderzoek in Hong Kong. Het ministerie heeft de belasting onderzoek in top-tier wetenschappelijke tijdschriften, waaronder de boekhouding review gepubliceerd; Journal of Accounting and Economics; en het tijdschrift van de American Association Belastingen. De afdeling scoort ook hoog in auditing onderzoek volgens dezelfde studie, en heeft de controle onderzoek in het toonaangevende tijdschriften zoals Contemporary Accounting Research gepubliceerd; Herziening van Accounting Studies; Boekhouding, organisatie en maatschappij; Auditing: Een dagboek van de Praktijk en theorie; en Journal of International Accounting Research. De boekhoudkundige faculteit heeft ook een belang in de corporate governance en ethiek onderzoek. Lidmaatschap Onze faculteit leden in de Editorial Review Board van vooraanstaande wetenschappelijke tijdschriften zoals The Accounting Review, Contemporary Accounting Research en het tijdschrift van de American Association Belastingheffing is duidelijke erkenning van ons onderzoek staan. Ons onderzoek draagt ​​bij aan de theorie en praktijk die belangrijke inzichten biedt voor het accountantsberoep in het vasteland en Hong Kong.

Afdeling Informatica en besluit Wetenschappen
Het ministerie van Informatica en besluit afdeling Sciences is een van de vijf afdelingen in de Faculteit der Bedrijfskunde, gespecialiseerd in onderwijs en onderzoek in Information Systems Management (ISM) en Operations Management (OM). Het heeft een kleine groep van docenten die behoren tot de meest actieve onderzoekers in Hong Kong in hun gespecialiseerde onderzoeksgebieden (http://cptra.ln.edu.hk/), en die zijn goed herkend door collega's met concurrerende studiebeurzen en publicaties in hoge kwaliteit tijdschriften (bv, management Science, Operations Research, Productie en Operations management, European Journal of Operationeel Onderzoek, Communicatie van de ACM, Decision Support Systems, IEEE Transactions on Systems, Man, en Cybernetic en Information and management).

De afdeling biedt MPhil en PhD-programma's in Business met een speciale focus op ISM en OM. We zijn blij met gemotiveerde kandidaten en zijn volledig toegewijd aan het aanbieden van de best mogelijke leer- en onderzoeksomgeving voor onze MPhil en PhD-studenten. Gekwalificeerde kandidaten worden ook aangemoedigd om de Hong Kong PhD Fellowship Scheme (HKPFS), een zeer concurrerende en prestigieuze programma vastgesteld door de Research Grants Council (RGC) van Hong Kong te overwegen.

Ministerie van Financiën en Verzekeringen
Het ministerie van Financiën en Assurantiewezen heeft zeven docenten die actief zijn in onderzoek. Ons onderzoek belangen worden breed en theoretisch, empirisch te gebruiken, en toegepaste benaderingen. Faculteit zijn onlangs voltooide studies op ratings, de volatiliteit van effecten en derivaten, bancaire kredietverlening beslissingen, corporate finance, en theoretische modellen van verzekeringen en risicomanagement. De bevindingen uit deze studies zijn gepubliceerd in het prestigieuze internationale tijdschriften.

De wetenschappelijke onderzoekers werken nauw samen met hun begeleiders. In aanvulling op hun scripties, hebben de studenten de kans om te werken met docenten van andere onderzoeksprojecten. Studenten doen relevante cursussen op Lingnan en op andere lokale universiteiten. Een kenmerk van onze aanpak is dat leerlingen beginnen te werken aan onderzoeksprojecten van de eerste termijn.

Vakgroep Management
Lingnan's Department of Management heeft onderzoek sterke punten in zulke belangrijke gebieden zoals conflict management, organisatie studies, bedrijfsethiek, cross-cultural management en China business studies ontwikkeld en wordt ook het verkennen van nieuwe onderzoeksvragen. Ons onderzoek ondersteunt Lingnan Universiteit van liberal arts missie van het ontwikkelen en toepassen van kennis voor de openbare dienst. Wij zoeken gemotiveerde, staat studenten die zich inzetten voor de ontwikkeling van hun onderzoek competenties via onze postgraduate programma's.

Vakgroep Marketing en International Business
Onze faculteit ontvingen hun doctorsgraad in Australië, Canada, Hong Kong, of de Verenigde Staten.

In de loop der jaren, de afgestudeerden van ons programma zijn werkzaamheden in loondienst van organisaties in Hong Kong, het vasteland en in het buitenland. Sommigen blijven streven naar geavanceerde studies in andere prestigieuze universiteiten, waaronder de Georgia State University, McGill University, Rutgers University, York University, University of Connecticut, Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign en de Universiteit van Alberta. Onze afgestudeerden hebben hun onderzoeksresultaten gepresenteerd op internationale wetenschappelijke congressen, zoals de Academie van International Business Conference and Marketing Science Conference. Sommigen van hen zijn dergelijke uitspraken als "Best Graduate Student Paper" of "Beste Conference Paper" won op internationale conferenties.

Application Methods

Aanvragers kunnen toelating tot de PhD-programma op twee manieren te zoeken als volgt:

1. Breng voor PhD-programma's via de Hong Kong PhD Fellowship Scheme (HKPFS)

Lingnan is één van de universiteiten die briljant kandidaten kunnen voordragen voor de Fellowship van de Research Grants Council (RGC) door de HKPFS toe te kennen. Elke Fellowship opdrachtnemer zal worden voorzien van HK $ 240.000 / jaar (HK $ 20.000 / maand) en een conferentie / reiskostenvergoeding-onderzoek met betrekking tot HK $ 10,000 / jaar voor een maximum van 3 jaar. (US $ 1 = HK $ 7,8).

Aanvragen voor de toelating door middel van deze regeling worden nu uitgenodigd. Om een ​​toelating aan te vragen, gelieve een aanvankelijke aanvraag te doen in het toelatingssysteem van de RGC op www.rgc.edu.hk/hkphd in de periode van 1 september tot 1 december 2017 (Hong Kong tijd 12:00 uur) . Elke aanvrager zal worden toegewezen een referentienummer. De aanvrager moet dan uiterlijk 3 december 2017 een volledige aanvraag rechtstreeks aan het elektronische systeem van Lingnan op www.ln.edu.hk/admissions/applyonline indienen. Te laat ingediende aanvragen zullen niet worden beschouwd.

2. Breng voor PhD-programma's Direct

Aanvragers kunnen ook toegang tot de PhD-programma's te zoeken door op de universiteit direct. Full-time studenten zullen normaliter worden voorzien van Postgraduate studentships. Het Nagraadse Studentencijfer voor een promovendus bedraagt ​​HK $ 16.390 / maand * (tarief onder voorbehoud).
* Wordt verhoogd tot HK $ 16.720 / maand na bevestiging van de kandidatuur.

De universiteit nodigt uit tot 1 januari 2017 tot en met 26 januari 2018 . Kandidaten kunnen online solliciteren via www.ln.edu.hk/admissions/applyonline. Voor meer informatie kunt u terecht op www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad.

Algemene toelatingsvoorwaarden

 1. Een aanvrager van de toelating tot kandidatuur voor de graad van PhD moet normaal:
 • een. het bezit van een masterdiploma uitgereikt door een tertiair onderwijs erkende instelling voor dit doel door de universiteit; of
 • b. bezit zijn van een relevant bachelordiploma met eerste of tweede klasse eert of op een gelijkwaardige norm, en hebben in een opleiding voor een master's degree voor ten minste een jaar ingeschreven bij een erkende hoger onderwijs instelling en het bewijs van het onderzoek prestatie; of
 • c. een gelijkwaardige kwalificatie van een hebben verkregen) of b); of
 • d. voldoende bewijs van academische en professionele bereiken hebben verstrekt.

Let op: de eerste graad afgestudeerden met bewezen onderzoek kwalificaties of ervaring kunnen rechtstreeks naar PhD-studies worden toegelaten alleen in uitzonderlijke omstandigheden. Normaal gezien wordt een kandidaat zonder een master niet zou worden toegelaten tot de promotie-onderzoek en moet hij / zij als een MPhil student in eerste instantie te registreren.

 1. In aanvulling op het bovenstaande, een aanvrager wiens graad is niet van een derde instelling in Hong Kong of een Engels-sprekend land moet een minimale score van 550 (paper-based test) of 213 (computer-based test) of 79 te verkrijgen (internet gebaseerde test) in de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL), of een band score van 6,5 of hoger in het Internationaal Engels Language Testing System (IELTS), of een gelijkwaardige score in een erkende test, of een gelijkwaardige kwalificatie te bewijzen zijn / haar taalvaardigheid die zal worden beschouwd op een case-by-case basis. Aanvragers zijn verplicht om aanvullende eisen te voldoen, indien van toepassing, door de programma's waaraan deze gelden voor toelating.
 2. Voor toelating tot Lingnan PhD-programma's via de HKPFS, het RGC bepaald dat voor een aanvrager van een niet-Engels sprekende universiteit, tenzij hij / zij het bewijs levert dat het Engels de voertaal voor alle cursussen voor de ingang kwalificatie (s) van zijn / haar voorgestelde programma PhD (s), hij / zij is verplicht om de score resultaten van TOEFL of IELTS hechten in de PhD-programma. Deze eis (verplichte indiening van TOEFL / IELTS score resultaten) kunnen worden vrijgesteld voor de aanvragers die een voorgestelde PhD studies zijn met name in niet-Engels medium, bijvoorbeeld Chinees. Echter, de aanvragers moeten nog de taaleisen van de universiteit te voldoen zoals bepaald in paragraaf 2 hierboven.

Programma Specifieke Toelatingseisen

 1. Een aanvrager moet:
 • een. het bezit van een relevante master's degree van een erkende universiteit met een goede GPA; of
  (Opmerking: Een relevant masterdiploma omvat een bedrijf master's degree aangeboden door de Business Faculty van Lingnan University of door het bedrijfsleven faculteit van een erkende instelling. Een niet-zakelijke graad kan worden beschouwd voor de relevantie op een case-by-case basis.)
 • b. het bezit van een relevante bachelor's degree met een eerste of tweede klasse eert of een gelijkwaardige norm, en hebben in een programma van de studie voor een master's degree voor ten minste één jaar ingeschreven bij een erkende hoger onderwijs instelling en hebben het bewijs van het onderzoek prestatie; of
 • c. het bezit van een relevante bachelor's degree met een eerste of tweede klasse eert of een gelijkwaardige norm, en een professionele kwalificatie die graduate binnenkomst en niet minder dan twee jaar (full-time) werkervaring nodig hebben verkregen; of
 • d. een gelijkwaardige kwalificatie hebben verkregen van (a) of (b) of (c) hierboven.
 1. Geschiktheids test

Een aanvrager moet officieel GMAT of GRE resultaat te dienen met een goede score in de afgelopen drie jaar.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op September 4, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Hongkong - Tuen Mun
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongkong - Tuen Mun
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan