Lees de Officiële Beschrijving

De Singapore Management University (SMU) PhD in Business programma ontwikkelt uitzonderlijke wetenschappers die een diep inzicht in de problemen van het bedrijfsleven en die in staat zijn om cutting-edge onafhankelijk onderzoek uit te voeren in specialisaties waaronder Finance, Marketing, Operations Management, Organisational Behaviour & Human Resources en Strategic management & Organisatie.

Het programma wordt uitgevoerd door de SMU Lee Kong Chian School of Business, die is een van de jongste instellingen wereldwijd te worden verleend van de EQUIS en AACSB accreditaties. De accreditaties over alle programma's, met inbegrip van de PhD. Faculteit leden aan de School consequent te publiceren in top-tier zakelijke tijdschriften, en onze strenge en intellectueel stimulerende curriculum bereidt onze afgestudeerden voor diverse loopbaan in de academische wereld en de industrie.

De Singapore Management University (SMU) Lee Kong Chian School of Business biedt:

PhD in Business (Finance)
Deze rigoureuze en intellectueel stimulerende programma benadrukt geavanceerde studie op het gebied van financiën, economie, statistiek en kwantitatieve onderzoeksmethoden. Het programma wordt verzorgd door een groep van dynamische faculteit die consequent te publiceren in top finance tijdschriften.

Aan het einde van het programma, zal afgestudeerden de vaardigheden die nodig zijn om diepgaand onderzoek te doen naar een bepaald sub-veld in de financiële wereld, zoals asset pricing, corporate finance en de markt microstructuur te hebben. Afgestudeerden zullen ook een brede waardering van de belangrijkste onderzoeksvragen van het veld. Gezien het enorme belang van de financiering voor de wereldeconomie, zal een afgestudeerde van dit programma goed voorbereid op diverse loopbaan in de academische wereld, de industrie, internationale organisaties en de publieke sector.

Brede onderzoekssterken omvatten Asset Pricing; Corporate Finance & Governance; Hedge Funds; Institutionele Beleggers; Markt microstructuur; En private equity.

PhD in Business (Marketing)
Dit programma leidt studenten op om te rigoureus en relevant onderzoek gericht op het begrijpen en voorspellen van marketing acties van bedrijven en managers, en het gedrag van de consument te voeren. Dit is een zeer selectieve programma gericht op het opleiden van studenten tot marketing faculteit top-tiered onderzoek worden gericht scholen.

De leerervaring omvat het uitvoeren van cursussen over SMU en nauwe samenwerking met, en blootstelling aan, wereldberoemde marketing docenten die zal bieden geavanceerde onderzoeksonderwerp cursussen. Promovendi zullen ook in staat om gebruik te maken van de middelen van SMU van wereldklasse onderzoeksinstellingen en centra zoals het Centrum voor Marketing Excellence en het Instituut voor Service Excellence.

Breed onderzoekssterkten omvatten E-Retailing; Digitale marketing; Financieel effect van marketingacties; En rol van gevoelens en emoties op consumentenbesluitvorming.

PhD in Business (Operations Management)
Deze sterk concurrerende programma benadrukt theoretisch onderzoek met praktische relevantie. Studenten wordt verwacht dat strenge cursussen te voltooien, samen te werken nauw samen met de Operations Management docenten en wonen regelmatig onderzoek seminars.

Studenten zullen ook de kans krijgen om samen te werken met gerenommeerde academici uit verschillende delen van de wereld. Het programma is gericht op haar afgestudeerden te plaatsen in de faculteit functies bij vooraanstaande universiteiten, en leidinggevende posities in de industrie, de publieke sector en internationale organisaties.

Breed onderzoekssterkten omvatten E-Commerce & Omnichannel Retailing; Healthcare Operations Management; Product en Service Design & Development; Aankoop & Sourcing Management; Voorraadketenbeheer; En duurzame operaties.

PhD in het bedrijfsleven (organisatiegedrag en human resources - OBHR)
Het programma voorziet afgestudeerden met de kennis, vaardigheden en capaciteiten om zeer grondig onderzoek uit te voeren in OBHR in de grote universiteiten wereldwijd. Het programma, gegeven door een internationale groep van docenten die consequent te publiceren in de meest gerespecteerde tijdschriften op het gebied, en biedt een hands-on training in onderzoek vanaf het begin, evenals een stimulerend curriculum nadruk op psychologische fundamenten van gedrag in organisaties en human resources, statistieken en onderzoeksmethoden. Een verzorgende aanpak wordt goedgekeurd door onze docenten die zal helpen de studenten slagen in de arbeidsmarkt en in hun loopbaan.

Brede onderzoekssterkten omvatten Creativiteit; Cultuur; Ethisch gedrag; Oordeel & besluitvorming; mindfulness; Organisatorische rechtvaardigheid; Prestatiemeting; En vertrouwen.

PhD in Business (Strategic Management & Organisation)
Dit programma leidt studenten met de vaardigheden, kennis en competenties om hoogwaardig onderzoek te verrichten op het gebied van strategisch management en organisaties. Studenten kunnen hun onderzoek onderwerpen kiezen uit een verscheidenheid van sub-gebieden binnen de domeinen van strategisch management en organisatie theorie, corporate en business strategie, innovatie, technologie management, ondernemerschap, en corporate governance.

Het programma biedt een intensieve opleiding van docenten die regelmatig publiceren in top wetenschappelijke tijdschriften. Dit zorgt ervoor dat onze studenten goed zal worden uitgerust om hun academische carrière te beginnen als competente, onafhankelijke en gepubliceerd onderzoekers.

Breed onderzoekssterkten omvatten ondernemerschap, innovatie, internationale zaken, organisatie theorie en strategisch management.

PhD in Business Programma Structuur


De PhD in Business is een full-time programma, met een maximum kandidatuur van vijf jaar. In de eerste twee jaar van de studie zullen de studenten zich inschrijven voor intensieve cursussen om hun onderzoek diepte en breedte op te bouwen. De cursussen is bedoeld om studenten voor te bereiden voor promotieonderzoek. Studenten zijn verplicht om te zitten voor een PhD Bekwaamheidsexamen (QE) om hun beheersing van fundamentele concepten en theorieën te evalueren. Na succesvolle afronding van de QE, zal de student klaar om te beginnen op het proefschrift, die is gebaseerd op de originele, onafhankelijk onderzoek.

Kader

 • 6 Stagecursussen (6 Cursussen) - 2 Keuzevakken (2 Cursussen) - 4 Geavanceerde Onderzoeksthema's Cursussen (4 Cursussen) - PhD Dissertatie (28 Cursussen)

Mondelinge Verdediging van het proefschrift voorstel

Dit is een mondelinge presentatie van het voorgestelde onderwerp van een proefschrift commissie. Een schriftelijke proefschrift voorstel zal hebben vóór de presentatie in te dienen. Een supervisor, met de expertise in het gekozen onderwerp, zal worden benoemd. Hij of zij begeleidt en mentoren de student gedurende het proefschrift werk.

Orale Defensie en voltooiing van het proefschrift
Dit is een mondelinge presentatie van de schriftelijke proefschrift verslag naar de Commissie. Na eventuele herziening (s) op het rapport en wanneer aan alle vereisten voldoen, zal de commissie adviseren aan de universiteit tot gunning van de PhD-graad.

Toelatingsvoorwaarden

 • Op zijn minst een goede bachelor's degree. Een Master's degree is nuttig, maar niet vereist.
 • Goede GRE of GMAT resultaten.
 • Goede TOEFL of IELTS score (voor aanvragers van wie de voertaal bij de bachelor / master-niveau was niet in het Engels).

Professional Development PhD Students '

Studenten zijn ook aanwezig beroepsopleiding. Deze omvatten het onderwijs, Engels communicatie en presentatievaardigheden, evenals loopbaanontwikkeling workshops zoals interview voorbereiding. Verder hebben de studenten ook mogelijkheden om hun onderzoek bijdragen aan de internationale onderzoeksgemeenschap te delen via gerenommeerde gerefereerde onderzoek conferenties, in Singapore en in het buitenland. SMU voorziet in de financiering voor onze studenten om dergelijke conferenties bij te wonen.

Scolarships

Beurzen beschikbaar

De promotieprogramma's van Singapore Management University (SMU): Onderzoek Uitmuntendheid in Management, Sociale Wetenschap & Computing

Een vooraanstaande universiteit in Azië, de Singapore Management University (SMU) is internationaal bekend om zijn wereldklasse onderzoek en onderscheidend onderwijs. Het genereert leading-edge onderzoek met een wereldwijde impact, en is gericht op een brede basis, creatieve en ondernemende leiders te produceren. Thuisbasis van meer dan 8.300 undergraduate en postgraduate studenten, is SMU bekend om zijn interactieve en technologisch-enabled pedagogie van seminar-style onderwijs in kleine klassen. De universiteit bestaat uit zes scholen - School of Accountancy, Lee Kong Chian School of Business, School of Economics, School of Information Systems, School of Law en de School of Social Sciences - het aanbieden van een breed scala aan bachelor-, master- en PhD-opleidingen in verschillende disciplines .

SMU biedt vier PhD-programma's:

 1. PhD in Business, met specialisaties in:
 • financiën
<li>   afzet</li>
<li>    Operations Management</li>
<li>    Organisational Behaviour en Human Resources</li>
<li>    Strategic Management &amp; Organisatie</li>

PhD in Economie

  Doctoraat in de psychologie

  Ph.D. in Informatiesystemen (computeren en management)

Voordelen van het nastreven van de SMU PhD

 • SMU bereidt onze promovendi voor om academische of industriële gedachteleiders in hun vakgebied te worden door middel van kansen voor een diepere integratie in het management, de sociale wetenschappen en het computergebruik. Onze studenten zijn goed uitgerust om te maken of het genereren van impactvolle en real-world oplossingen. SMU moedigt onze studenten aan om tijdens hun promotierecht multidisciplinair onderzoek te ondernemen.
 • Er zijn ook veel kansen voor onze promovendi deel te nemen aan onderzoek en onderwijs teams op de scholen evenals SMU onderzoekscentra en instituten bestaat uit internationaal bekende docenten die zijn experts in hun gespecialiseerde gebieden.
 • Boven academische vorming, SMU promovendi ook deelnemen aan de professionele ontwikkeling van activiteiten (zoals presentatie- en didactische vaardigheden opleiding). Deze training is nuttig om hen tijdens hun promotie-onderzoek alsmede nadat ze afstuderen.
 • Als je in een stadscampus, PhD studenten gemakkelijk toegang hebben tot de industrie partners die onderzoeksgegevens en validatie platforms evenals SMU's onderzoeksfaciliteiten die merkgebonden en gepubliceerde databases bevat.
 • SMU biedt onze PhD-studenten met beurzen die collegegeld te dekken en levende stipendia en biedt royale conferentie financiering voor studenten om hun onderzoek bijdragen aan de internationale onderzoeksgemeenschap te delen.
 • Onze gepromoveerden hebben goede stages op prestigieuze academische instellingen en brancheorganisaties gevonden.
Opleiding te volgen in:
Italiaans

Zie 4 andere vakken van Singapore Management University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
4 - 5 jaar
Voltijd
Prijs
- Beurzen beschikbaar
Deadline
Vraag informatie aan
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Closing date for applications is 31 Jan 2019

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Einddatum