cs

Het departement Computerwetenschappen biedt een doctor in de wijsbegeerte aan in de informatica. Het programma is bedoeld om de fundamentele kennis van de student te vergroten en de student begeleiding en ervaring in onderzoek te geven. Een afgestudeerde student streeft deze doelen na door middel van geavanceerde cursussen, deelname aan seminars en het uitvoeren en rapporteren van onderzoeksprojecten. De afdeling biedt het voordeel van nauwe persoonlijke associatie tussen afgestudeerde studenten en faculteit, met speciale aandacht voor individuele behoeften en interesses.

leerplan

De Ph.D. graad in Computer Science kan worden voltooid in een minimum van drie jaar en een maximum van zeven jaar post-undergraduate studie.

De basisopleidingseisen omvatten de voltooiing van 90 studiepunten inclusief een minimum van 36 studiepunten cursussen, een minimum van zes studietermijnen in onderzoeksseminars en een origineel proefschrift voor proefschrift ingediend als een schriftelijke proefschrift mondeling verdedigd en goedgekeurd door een commissie van vijf Ph.D. faculteitsleden, waarvan er minstens vier lid zijn van de faculteit Clarkson.

85310_10-22-07-FallColor_006.jpg

Specifieke cursusvereisten

  • Vier verplichte mastercursussen van elk 3 credits (CS 541 Theory, CS 547 (Theory), CS 544 (Systems) en CS 545 (Languages)),
  • een 3-credit cursus in elk van de vier breedtegebieden (theorie en algoritmen, computersystemen en netwerken, talen en softwareontwikkeling, kunstmatige intelligentie en toepassingen)
  • en vier 3-credit onderzoeksgerichte 600-niveau CS-cursussen,
  • zes semesters van Computer Science Seminar (6 studiepunten),
  • en scriptieonderzoek (1-10 credits per semester).

Een minimum van twee jaar studie moet in residentie zijn bij Clarkson.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Clarkson University Graduate School »

Laatst bijgewerkt op March 11, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
3 - 7 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019

Quality Education that Shows on Your Resume

Why do so many businesses recruit at Clarkson University?

Clarkson University Campus Tour

Clarkson university aerial view

Activities Fair 2018

Clarkson Students get hired