Lees de Officiële Beschrijving

Voorwaarden voor Entry

a) Houders van een master's degree of gelijkwaardig in de architectuur of aanverwante gebieden b) graadhouders Bachelor's, houders van een relevante academische of wetenschappelijke curriculum erkend als waaruit blijkt dat de capaciteit van deze EG uit te voeren door C. C .from SCAIT -ULHT en de DC-FCATI ULP; c) Houders van een academische, wetenschappelijke of professionele curriculum erkend als waaruit blijkt dat de capaciteit van deze EG van DC en de DC SCAIT uit te voeren de FCATI.

Het is de bedoeling om een ​​student profiel vast te leggen: 1) die geïnteresseerd zijn in het onderzoek naar de integratie van architectuur in de samenleving, gezien de gebieden die interageren met het, met name vanuit de sociaal oogpunt, culturele, technische en economische; 2) open voor interdisciplinaire kennis; 3) hecht waarde aan het bevorderen, met academische en of professionele contexten, technologische, sociale of culturele vooruitgang.

Aanvragers zullen worden onderworpen aan een strenge selectieprocedure.

doelstellingen

De PhD in Architecture Portugeestalige Universiteit van Porto heeft als belangrijkste doel de opleiding van onderzoekers en docenten op het gebied van de architectuur. Dit voorstel heeft tot doel de noodzaak van een innovatieve en creatieve opleidingen in het land en in de Portugeestalige ruimte in hun vakgebied, de architectuur voldoen.

Het centrale doel van het doctoraat in de architectuur is om de integratie van architectuur onderzoek in de samenleving, gezien de gebieden die interageren met het, met name uit de sociaal oogpunt, cultureel, technisch en economisch.

In die zin is het proefschrift te worden gemaakt door ingeschreven in het doctoraat kan theoretisch of theoretische aard / praktijk, met name gericht op in de architectonische vormgeving.

Voorts is het doel van dit promotieonderzoek versterken van de onderzoekscapaciteit en opleiding van de Vakgroep Architectuur SCAIT - Instituut voor Communicatie, Architectuur, Kunst en Informatietechnologie ULHT en FCATI - Faculteit Communicatie, Architectuur, Kunst en Informatietechnologie van de ULP .

Kennis, vaardigheden en competenties te verwerven

De PhD in de architectuur, de Universiteit van Porto Portugeestalige heeft tot doel de volgende vaardigheden: - Mogelijkheid om een ​​onderzoeksproject op het gebied van de architectuur te ontwikkelen; - Analyse en integratie van de resultaten en gegevens over de stand van de techniek voor het object gebied en in het bijzonder door middel van een unieke en innovatieve architectonische vormgeving; - Ontwikkelen van een architectonisch onderzoeksprogramma in de theoretische en / of praktische project dat de opgedane kennis in de loop onderdeel van de cursus worden geïntegreerd; - Rapport kritisch met hun academische collega's; - Het overbrengen van geavanceerde en innovatieve kennis, met inbegrip van gerichte onderzoeksprojecten op het gebied van de architectuur; - Inzicht in en kritische evaluatie van de processen van het architectonisch ontwerp en de architectuurtheorie in de hedendaagse context.

Apparatuur en faciliteiten

De faciliteiten zijn de garantie van het gevoel van identiteit en natuurlijk de essentiële implementeren curriculum. In die zin is de algemene organisatie en de ruimtelijke articulatie, de ruimte moet de plaats van de kruising van de didactische en pedagogische experimenten, uitgedrukt in de verticale en horizontale coördinatie van de wetenschappelijke gebieden van het curriculum. Deze unieke ruimte zal beschikbaar zijn in beide instellingen in time basis waardoor uitgebreide werk in faciliteiten buiten de schooluren zijn. Te wijzen op het bestaan ​​van ruimten "atelier", waar de studenten hun werk kunnen ontwikkelen evenals wordt begeleid door docenten. Hoewel deze ruimten te richten veel van de beschikbare aan architectuurstudenten apparatuur, zijn er andere gebieden / apparatuur op werkplekken cyclus, essentieel voor hun activiteiten, zoals bibliotheken, computerlokalen te ontwikkelen, copyshops, boekhandels en werken centra technologie.

Opleiding te volgen in:
Portuguese (Portugal)
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
6 semesters
Voltijd
Prijs
270 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum