Lees de Officiële Beschrijving

Doctoral Degree Programs

Met programma lengte van 3-4 academiejaren, zijn doctorale opleidingen aangeboden in het Chinees in het algemeen, terwijl sommige Engels-taught programma's zijn ook beschikbaar. Afgestudeerden aan alle diploma-eisen het zal worden bekroond met de graad van doctor.

Klik hier naar het vinden Doctoral Degree Programs List

Aanvragers worden aangemoedigd om hun toekomstige begeleiders voor het aanbrengen en zullen naar verwachting in te sluiten in hun aanvraag pakket met de Formulier voor voorlopige oplevering van International Student door LZU Professor.

Begin van de programma's

Doctorale opleidingen van Lanzhou University wordt verondersteld om te starten in half september. Voor de exacte datum, verwijzen wij u naar de toelating bericht.

Onderwijs

 • Liberal Arts RMB 23.000 / jaar
 • Science RMB 33.000 / jaar
 • De medische wetenschap RMB 49.500 / jaar

Vereisten

Aanvragers moeten niet-Chinese burgers in goede gezondheid geen besmettelijke ziekte of een lichamelijke of geestelijke ziekten die de normale studie van invloed kunnen zijn, hebben een master's degree en zijn onder de leeftijd van 45 (Leeftijdsgrens flexibel is voor een gezonde aanvragers met bepaalde werkervaring en de hoge academische bekwaamheid).

Taalvaardigheid eisen:

 1. Kandidaten voor Chinese-leerde programma's van de literatuur, geschiedenis, filosofie, het onderwijs en de wet moet een niveau 4 HSK-certificaat met een minimum score van 210 of HSK certificaat van niveau 5 of hoger hebben; aanvragers van andere Chinese-taught programma's moeten een niveau 4 HSK-certificaat met een minimum score van 190 te hebben.
 2. Er zijn geen Chinese taalvaardigheid eisen voor de aanvragers van het Engels onderwezen programma's, maar ze (behalve voor Engels als moedertaal) moet een internet-based TOEFL-test score van 90 of IELTS test score 6.5 (of hoger).

Documenten voor Application (Bound en geplaatst in deze volgorde)

 1. Internationale student aanvraagformulier voor Lanzhou University Gelieve te loggen op de Online Application System (klik om entre) om een ​​applicatie succesvol maken en dan print het formulier uit en meld uw naam.
 2. Een fotokopie van het paspoort.
 3. Formulier voor de voorlopige oplevering van International Student door LZU Professor, ( downloaden ). (Indien aanwezig)
 4. Hoogste graad certificaten, die originele documenten of notariële kopieën moeten zijn. Als kandidaten zijn universitaire studenten, zullen zij een officiële pre-afstuderen attest op vertoon van studentenkaart status en met vermelding verwachte afstudeerdatum. Documenten in andere dan Chinees of Engels taal moet worden bevestigd met notariële vertalingen in het Chinees of Engels.
 5. Academische transcripten tijdens de master- en bachelor-studie, die originele documenten of notariële kopieën moeten zijn. Documenten in andere dan Chinees of Engels taal moet worden bevestigd met notariële vertalingen in het Chinees of Engels.
 6. Fotokopieën van de taal (Chinees of Engels) vaardigheid certificaten. Kandidaten voor Chinese-instructie programma's moeten de fotokopie van HSK attest. Kandidaten voor Engels-instructie programma moet het certificaat van TOEFL of IELTS test score te bieden. (Niet vereist voor Engels als moedertaal)
 7. Persoonlijke verklaring, in het Chinees en het Engels, moet ook studie en werkervaring, de redenen voor de toepassing en de studie voorstel. Niet minder dan 1500 woorden.
 8. Twee brieven van aanbeveling van hoogleraren en universitair hoofddocenten, in het Chinees en het Engels. (Handtekening Hoogleraren, telefoonnummer en e-mailadres moet worden op de letter te zetten.)
 9. Gepubliceerd academische papers of andere academische prestaties. (Indien aanwezig)

Opmerking:

De aanvragers moeten anderen met die dienen of post hier alle bovengenoemde toepassing materialen om de International Students Affairs Office van de School voor Internationale Culturele Uitwisseling van Lanzhou University in persoon of toevertrouwen door de deadline. De aanvraag pakket moet worden geëtiketteerd “Doctoral Degree-programma aanbrengmaterialen.” De onvolledige aanvraag materialen of het via e-mail ingediende aanvraag niet in behandeling genomen. De aanvullende documenten kunnen indien nodig worden verlangd.

Toepassing materialen zullen NIET onafhankelijk worden teruggegeven van het resultaat van de aanvraag.

Inschrijving

 1. De universiteit inschrijving zal worden gemaakt op basis van de competitieve selectie op basis van academische prestaties van de studenten, persoonlijke studieplan en HSK-test rang, etc.
 2. De lijst met namen van toegelaten kandidaten zullen worden bekend gemaakt op de International College website in eind juli 2016. Toelatingsbewijs met andere relevante documenten worden verzonden voor het einde van juli 2016.

Registratie

Succesvolle kandidaten moeten gelden voor de student visa (X1 visum) naar de Chinese ambassade of het consulaat in het thuisland met paspoort, “Toelating Notice” en “Visa Application for Study inChina” en registreer binnen de gestelde tijd bij Lanzhou University. Succesvolle kandidaten die tijdens de aanvraag dient de originele kopie of notariële fotokopie van het getuigschrift na registratie pre-afstuderen certificaat voorgelegd; degenen die zich niet aan te bieden zullen worden gediskwalificeerd voor toelating.

Accommodatie

Na de registratie binnen de gestelde tijd, zullen nieuwe studenten worden geregeld bij de slaapzaal gebouwen op de campus. Voor meer informatie, klik dan hier om te lezen.

Contact

Miss Wang Shan, de heer Li Jianglong
Tel: 0086-931-8912853 Fax: 0086-931-8912087 E-mail: interadmission@lzu.edu.cn Postadres: School of International Cultural Exchange, Lanzhou University 222 South Tianshui Road, Lanzhou 730000, de provincie Gansu PR China Office locatie: Office 908, Guanyun Building, Main Campus, Lanzhou University, Lanzhou.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 - 4 jaar
Voltijd
Prijs
33,000 CNY
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum