Techniek Ph.D.

Programma overzicht

Het doctoraatsprogramma in techniek bereidt de volgende generatie van technische leiders om een ​​aantal van de meest ontmoedigende en complexe problemen van onze samenleving aan te pakken.

De programma's doel is om ingenieurs die vakexperts in een kennisdomein binnen een technische discipline en die met succes kan concurreren met degenen die discipline-specifieke doctoraten hebben verdiend in de techniek te produceren. In plaats van het beperken van de afgestudeerden aan individuele techniek velden (bv, chemische, computer, elektrische, industriële, mechanische, enz.) het programma biedt studenten de flexibiliteit om vakexperts en engineering vernieuwers in een open-architectuur omgeving geworden, het bevorderen van intellectuele groei langs zowel interdisciplinaire wegen en binnen de grenzen van de conventionele technische disciplines. Met deze aanpak, het programma ontwikkelt onderzoekers van wereldklasse die kunnen profiteren van de meest veelbelovende ontdekkingen en innovaties, ongeacht hun oorsprong in de engineering veld, om interdisciplinaire oplossingen voor real-world uitdagingen te ontwikkelen.

De Ph.D. in de techniek vereist dat elke student om fundamentele technische problemen van nationale en mondiaal belang te pakken voor de 21e eeuw. Vier belangrijke industrieën-gezondheidszorg, communicatie, energie en transport-zijn specifiek aangepakt. Deze industrieën beïnvloeden elk individu op de planeet en zijn de aandachtsgebieden promovendi en docenten zal bijdragen aan door middel van studie en onderzoek.

Leerplan

Het curriculum voor het doctoraat in de techniek biedt disciplinaire en interdisciplinaire cursussen, onderzoek mentorschap, en engineering focusgebied seminars. Studenten worden verwacht dat zij een disciplinaire gewortelde technische sterkte uit te voeren en te voltooien onafhankelijke, originele en nieuwe samenwerkingsverband interdisciplinair onderzoek bij te dragen aan een van de vier industriële en / of maatschappelijke aandachtsgebieden hebben. Het programma bestaat uit 66 krediet uur: 30 studiepunten, 6 ingenieurs focusgebied credits en 30 credits onderzoek.

Kern vakken

Studenten zullen de volgende kernvakken: Interdisciplinair Research Methods, Engineering Analytics Foundation, and Engineering Analytics keuzevakken.

Discipline basiscursussen

Basiscursussen Bouwdiepte binnen een disciplinair gebied van engineering, zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek en micro-elektronica engineering, computer engineering, industriële en systems engineering, chemische technologie, of biomedische engineering.

Industrie focusgebied cursussen

Te beginnen met de cursus Vertalen Discovery in de praktijk, deze rigoureuze set van vier ingenieursopleidingen biedt studenten met een uitgebreide dekking van technische uitdagingen en oplossingsrichtingen in de vier belangrijkste industrie gebieden die verband houden met het programma: gezondheidszorg, energie, communicatie en transport. Studenten kiezen een focusgebied en vul de bijbehorende reeks cursussen. Studenten kunnen ook aanvullende cursussen uit hun geselecteerde industrie als keuzevakken.

Focusgebied keuzevakken

Studenten vullen minstens drie focusgebied keuzevakken. Deze cursussen, gekozen uit cursussen binnen de huidige RIT opleidingen en in verband met de focus gebied van de studie door de student gekozen, bieden gespecialiseerde kennis en vaardigheden-sets om de student promotieonderzoek relevant.

uitgebreide Examen

Studenten vullen aan het eind van hun eerste jaar van de studie een uitgebreid examen. Het examen evalueert de student geschiktheid, potentieel, en competentie in het uitvoeren van Ph.D. niveau onderzoek.

proefschrift voorstel

Studenten moeten een proefschrift voorstel om hun proefschrift commissie niet eerder dan zes maanden na de uitgebreide examen en ten minste zes maanden voorafgaand aan de kandidatuur examen presenteren. Het voorstel voorziet in de mogelijkheid voor de student om ingaan op hun onderzoek plannen en feedback over de richting en aanpak van hun onderzoek van zijn / haar proefschrift commissie te verkrijgen.

Kandidatuur examen

De kandidatuur examen biedt uitgebreide feedback aan de student met betrekking tot hun promotieonderzoek voortgang en verwachte resultaten voorafgaand aan de verdediging van hun volledige proefschrift.

Proefschrift presentatie en verdediging

Elke promovendus zal een origineel, technisch goed, en goed geschreven proefschrift voor te bereiden. Zij zullen presenteren en verdedigen hun proefschrift en de bijbehorende onderzoek om hun proefschrift commissie.

Toelatingseisen

Om in aanmerking voor toelating tot de Ph.D. programma in de techniek, moeten de kandidaten aan de volgende eisen:

  • Houd een baccalaureaat in een technische discipline van een geaccrediteerde universiteit,
  • Indienen van een CV markeren educatieve achtergrond en ervaringen,
  • Verzend een verklaring van het doel voor onderzoek,
  • Indienen scores van de Graduate Record Examination (GRE),
  • Submit officiële transcripties (in het Engels) voor alle eerder ingevulde undergraduate en graduate werk natuurlijk,
  • Heeft een GPA van 3,0 of hoger (of een minimum GPA van 3,0 in propedeuse werk),
  • Indienen ten minste twee letters van academische en / of professionele aanbeveling. Scheidsrechters moeten aanbevelingsbrieven te sturen per e-mail naar gradinfo@rit.edu of via de post direct naar Graduate inschrijving Services.
  • Deelnemen aan een on-campus-of teleconferentie interview (indien van toepassing), en
  • voltooien afgestudeerd applicatie.
  • Voor internationale aanvragers wier moedertaal niet het Engels moet indienen scores van de Test van het Engels als vreemde taal. Minimum scores van 587 (paper-based) of 94 (Internet-based) zijn verplicht. Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) scores zullen in de plaats van de TOEFL-examen worden aanvaard. Minimum scores variëren, maar het absolute minimum score die nodig is voor onvoorwaardelijke acceptatie is 6,5.

Aanvullende informatie

Residentie

Alle studenten in het programma moet ten minste drie jaar te brengen als resident full-time student voor het einde van de graad.

Opleiding te volgen in:
Engels
Rochester Institute of Technology (RIT)

Zie 7 andere vakken van Rochester Institute of Technology (RIT) »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet