PhD in economie

University of Guelph

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD in economie

University of Guelph

program401

De universiteit van Guelph PhD in Economics programma bereidt je voor op een onafhankelijke en deskundige onderzoeker te worden, ter voorbereiding op een carrière in de academische wereld, de openbare of particuliere sector. Al tientallen jaren, dit programma heeft voorbereid afgestudeerden voor een succesvolle loopbaan in de academische wereld en de particuliere sector. U zult profiteren van het leren en het uitvoeren van uw eigen onderzoek naast een aantal van 's werelds meest gerenommeerde economen. Onze faculteit momenteel in de top 5% van de wereld voor onderzoeksoutput in de economie, volgens de Research Papers in Economics (RePEc). Het programma heeft de cursus aanbod bestrijken een breed scala van onderwerpen in de theoretische en toegepaste economische wetenschappen. Na zijn afstuderen, zult u aantonen een gevorderd niveau van competentie in de kerngebieden van de micro-economische en macro-economische theorie en econometrie.

Richt uw onderzoek in een van de volgende vakgebieden:

  • Econometrie
  • financiële economie
  • Hulpbronnen, milieu en energie
  • Ontwikkeling en groei
  • toegepaste micro-economie

Proefschriften van eerdere promovendi hebben zich gericht op hulpbronnen / milieu-economie, econometrie, arbeidseconomie, gezondheidseconomie, economie van de regelgeving.

programma tijdlijn

De PhD in Economics programma bestaat uit zes semesters van cursussen met betrekking tot PhD-niveau micro-economie, macro-economie en econometrie, gevolgd door een uitgebreid onderzoek in de economische theorie. Studenten zullen voltooi een gekwalificeerde research paper. De rest van het programma is gewijd aan de voltooiing en de verdediging van een volledige proefschrift.

program402

Toelatingseisen

De aanvragers moeten het volgende:

  • Master's degree in economie of Agricultural Economics
  • Minimum A- gemiddelde (eerste klasse, of 80%)
  • Sterke ondersteunende brieven van de referentie (2)
  • Bewijs van Engels taalvaardigheid

Opmerking: Master-opleidingen van een aantal landen worden beschouwd als gelijkwaardig aan undergraduate graden in Canada. Internationale studenten kunnen hun diplomawaardering online inchecken.

De deadline is 1 februari.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
6 maanden
Voltijd
Locations
Canada - Guelph, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Guelph, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan