Lees de Officiële Beschrijving

Doctor in de economische wetenschappen - met een full-time beurs aan DIW Graduate Center

Wie zijn wij
Het Duitse Instituut voor Economisch Onderzoek (DIW Berlin) is één van de toonaangevende instituten voor economisch onderzoek in Duitsland. Wij zijn een onafhankelijke, non-profit instituut betrokken is bij economisch onderzoek, service en beleidsadvies. Naast het samenwerken nauw samen met universiteiten in Berlijn en Brandenburg, zijn we ook actief in internationale academische netwerken.

Het doel van het DIW Graduate Center is om uitstekende promovendi te voorzien van een onderzoeksomgeving en een training structuur die hun talenten op voorbeeldige wijze zal ontwikkelen. Het geeft hen een diep inzicht in de economische en sociale processen terwijl het aanbieden van hen de kans om hun kennis binnen de professionele onderzoeksomgeving van een van de leidende economische denktanks in Duitsland gelden.

Wie zijn wij op zoek naar
De DIW Graduate Center (GC) bij het Duitse Instituut voor Economisch Onderzoek verwelkomt applicaties van hooggekwalificeerde post-graduate studenten uit de hele wereld in te schrijven in haar gestructureerde doctoraat in de economie.

Wat we aanbieden
De Graduate Center biedt een 4-jarige opleiding van een diepgaande training in de economie leidt tot een doctoraat van een van de universiteiten van Berlijn. De student zal gaan door middel van een high-level cursussen curriculum en ontvang on-the-job training in het DIW Berlin onderzoeksafdelingen. Onderzoek student moet zich richten op theoretische en / of toegepaste onderwerpen binnen Economie en aanverwante sociale wetenschappen. Zowel het onderwijs en het onderzoek aan de GC hebben een sterke empirische component. Het PhD-opleiding omvat ook gesponsorde stages bij prestigieuze instellingen zoals het Internationaal Monetair Fonds, de Wereldbank en de ministeries.

Nadat het programma studenten succesvol afronden van een aantal kranten hebben ingediend bij wetenschappelijke tijdschriften floot. Zij zullen een certificaat van deelname, samen met een doctoraat te ontvangen.

FINANCIERING
De DIW Graduate Center biedt vier jaar van de financiering en betaalt een standaard beurs van 1200 € per maand. Na het voltooien van het eerste jaar, zijn promovendi toegekend aan de onderzoeksafdelingen van het instituut. Onderzoek posities worden aangeboden afhankelijk van het volume van de onderzoeksprojecten in het kader van het werk.

Vereisten
De aanvragers moeten een master's degree of diploma in de Economie houden om toe te passen voor de economische opleiding. Graden ten opzichte van andere gebieden (zoals in de civiele techniek, statistische of kwantitatieve sociale wetenschappen) kan ook eisen voor het programma te voldoen, indien de aanvrager een voldoende achtergrond in de economie.

De aanvragers wier moedertaal niet het Engels moet aantonen Engels taalvaardigheid, tenzij zij in het bezit van een diploma van een universiteit in een Engels-sprekend land of kan ten minste een jaar van studies documenteren in een Engels sprekende universiteit. Voldoende bewijs voor een goede beheersing van het Engels is een hoge score op TOEFL of IELTS test. Kennis van het Duits is een noodzakelijke voorwaarde voor een succesvolle toepassing, maar de studenten worden aangemoedigd om te leren en hun vaardigheden te verbeteren.

Deadline van toepassing: 31 maart 2017. Aanvraagprocedure en meer informatie kunt u bekijken hier.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
- Volledig gefinancierd
Deadline
Vraag informatie aan
Subject to change
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Subject to change

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Subject to change
Einddatum