PhD In Economie

University of Minho - School of Economics and Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD In Economie

University of Minho - School of Economics and Management

Rechtvaardiging en doel

De PhD-programma in de Economie, In samenwerking met de Faculteit der Economische Wetenschappen van de Universiteit van Coimbra aangeboden, heeft tot doel promovendi te voorzien van geavanceerde en gedegen wetenschappelijke opleiding in de economie, waardoor ze op hoog niveau te onderzoeken en uit te voeren academische professionele werkzaamheden met veeleisende economische analyse.

De kwaliteit van de PhD-programma berust op een hoog opgeleide faculteit houdt doctoraten uitgereikt door een uitstekende Europese en Amerikaanse universiteiten en waarvan toponderzoek wordt gedocumenteerd door een groot aantal publicaties in uitstekende internationale wetenschappelijke tijdschriften. Aan de Universiteit van Minho, docenten hun onderzoeksactiviteiten verrichten in het economisch beleid Research Unit (Nipe), die zeer goed, de tweede hoogste van het land voor Economie gerangschikt, in de laatste evaluatie van O & O-eenheden door de Portugese Stichting voor wetenschap en technologie, en in het Applied Micro-economische Research Unit (NIMA). De Ph.D. studenten werken zeer nauw samen met de faculteit op hun voorstellen en scriptie.

De voltooiing van de doctoraatsopleiding is goed voor 240 ECTS. Daarom is het een vier jaar durende / acht semester durende programma: de studenten zijn verplicht om cursussen te voeren tijdens de eerste twee jaar van het programma en in de laatste twee dat ze onderzoek doen en schrijven een proefschrift. De studenten zullen naar verwachting ook een aantal seminars in verschillende Economics Science gerelateerde domeinen wonen gedurende de doctoraatsopleiding.

Het ministerie van Economie van de Universiteit van Minho is een van de beste in Portugal, in het onderzoek in de economie. De School of Economics and Management heeft uitstekende faciliteiten voor onderzoek. Meer informatie en alle wetenschappelijke publicaties van onderzoekers van de school zijn te verkrijgen op de webpagina Research ondersteuningsbureau.

Mis je kans om meer over de universiteit van Minho prestaties wereldwijd in wat betreft het klassement leren om niet te missen:

Times Higher Education 100 Onder 50: in minder dan 50 jaar oud de categorie van de 100 beste universiteiten - Universiteit van Minho rangschikt 64 in de wereld (32 in Europa en 1 in Portugal).

Times Higher Education: de Universiteit van Minho is een van de 351-400 beste universiteiten in de wereld (1 in Portugal).

CWTS Leiden: de Universiteit van Minho gelederen 202 in de wereld in de Sociale Wetenschappen (89 in Europa en 2 in Portugal).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Portuguese (Portugal)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,000 EUR
Locations
Portugal - Braga
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Portugal - Braga
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Het collegegeld is 2.000 € per jaar.