Lees de Officiële Beschrijving

Het Economisch Bureau heeft een doctoraat in de economie voor mensen die willen hun studie in de toegepaste economische wetenschappen boven het niveau van de meester blijven en het onderzoek naar beleidsgerichte vraagstukken te voeren onder leiding van de faculteit met de nationale reputatie in de gezondheidszorg, arbeid, publieke economie en milieu studies. Het is een innovatief programma dat studenten voorziet van een beheersing van geavanceerde empirische en analytische methoden, zodat ze hoogwaardig onderzoek kunnen uitvoeren en bijdragen aan de kennisbasis in het bedrijfsleven, de overheid, non-profit, en onderzoek instellingen. De afdeling voert landelijk erkende onderzoek dat zijn academische programma's ondersteunt, bevordert de economische begrip en bevordert de economische ontwikkeling in de Triade en de staat.

De lessen op het doctoraal niveau zijn klein, en studenten profiteren van directe en frequente interacties met de faculteit. Studenten gaan werken in toegepast onderzoek in het begin van hun programma's en worden aangemoedigd om te werken met faculteit beleid problemen die ze willen onderzoeken door middel van het proefschrift te identificeren. Onze promovendi vaak werken met docenten on-subsidie ​​gefinancierd onderzoek en co-auteur papieren voor presentatie op regionaal en nationaal professionele bijeenkomsten.

PhD Toelating

Om te worden toegelaten tot de PhD-programma in de economie, moet u een MA in de economie vergelijkbaar met de MA in de Toegepaste Economische Wetenschappen aangeboden tegen UNCG hebben verdiend. Om een ​​MA diploma vergelijkbaar is met de UNCG MA te worden beschouwd, moet uw graduate cursussen het volgende omvatten:

  • Twee cursussen graduate-niveau in de micro-economie
  • Twee cursussen graduate-level in de econometrie
  • Een graduate-niveau cursus in de macro-economie

De beslissing toelating is gebaseerd op een evaluatie van vier belangrijke criteria:

  • GRE scores (kwantitatief score moet boven de 70 percentiel vallen)
  • Drie brieven van aanbeveling
  • Superieure prestaties in graduate economie cursussen
  • De persoonlijke verklaring van de doelen.

Uw aanvraag moet onder andere een 1-2 pagina verklaring afleggen over hoe je academische achtergrond die u heeft voorbereid om af te studeren werk in de economie voort te zetten en hoe het ontvangen van een doctoraat in de toegepaste economische wetenschappen zullen u helpen uw carrière doelen te bereiken.

Als je een deel van de benodigde cursussen ontbreken, kunt u MA cursussen in het eerste jaar van de doctorale studie als aanvulling op uw eerdere werk.

PhD Diploma-eisen

De doctor in de economische wetenschappen vereist 60 uur semester van cursussen, waaronder promotieonderzoek. Tot 18 uur van de 60 uur kan worden aanvaard van de MA in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan UNCG of een vergelijkbare master in economie programma.

Eerste jaar

Studenten nemen meestal 6-9 semester uren per semester. Tijdens je eerste val semester, zul je beginnen met het nemen van de PhD-kern cursussen die u zal voorzien van geavanceerde training in micro-economie theorie en econometrie. Tijdens het tweede semester, zul je research tools cursussen te volgen en wellicht ook beginnen met veld cursussen in de arbeidseconomie, publieke economie, gezondheidseconomie, milieu-economie of economie van innovatie en technologie.

examens

Examens met betrekking tot de economische theorie en econometrie worden toegediend in januari na afloop van het eerste jaar van de cursussen. U moet elk examen met een graad van B- of beter. Als u niet beschikt over een examen, kunt u deze opnieuw te nemen dat examen een keer.

Tweede jaar

Gedurende dit jaar zal je beginnen met het veld werk natuurlijk. Op dit punt in het programma, kunt u beginnen te vertakken in velden van specialisatie in toegepaste economische wetenschappen. U kunt, na overleg met de directeur van de Graduate Studies, ervoor kiezen om speciale belangen na te streven door middel van cursussen buiten het Department of Economics in andere graduate afdelingen, waaronder Business Administration, Educational Research Methodology, Gezondheid, Politicologie, of Information Systems. Je hebt ook de mogelijkheid van het nemen van het veld cursussen door de economische afdelingen van de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill en Duke University in het kader van de North Carolina interinstitutionele registratie programma.

Tijdens het tweede jaar van het doctoraat, moet u te identificeren een lid van de afgestudeerde faculteit om te dienen als de stoel van uw proefschrift commissie. In overleg met uw commissie stoel, zal u ook de faculteit leden om zitting te nemen in uw proefschrift commissie.

Derde jaar

Tijdens het derde jaar van de doctorale studie, terwijl je mag blijven veld cursussen om uw interessegebieden relevant te nemen, zal je primaire focus op het identificeren van het gebied van onderzoek en onderwerp of onderwerpen die u graag in uw proefschrift aan te pakken. Uw cursus werk omvat onderzoeken van de literatuur in uw vakgebied. U kunt ook beginnen om gegevens te identificeren en te verzamelen voor een of meer empirisch onderzoek projecten.

Voorlopige Uitgebreide Examens

Nadat u uw vakgebied cursussen, uw proefschrift adviseur, hebben afgerond in overleg met uw commissie, zal beheren schriftelijke en mondelinge examens met betrekking tot uw vakgebieden. Na succesvolle afronding van de examens en de goedkeuring van uw proefschrift onderwerp, wordt u toegelaten tot kandidatuur voor de graad van doctor.

Vierde en volgende jaren

Als je eenmaal hebt de kandidatuur van zijn toegelaten, zal u zich aanmeldt voor proefschrift krediet en voor te bereiden en presenteren een proefschrift dat een onafhankelijk onderzoek van een economische onderwerp van uw proefschrift commissie goedgekeurd weerspiegelt.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van University of North Carolina Greensboro »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
Free
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019