PhD In Economie

Stockholm School of Economics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

PhD In Economie

Stockholm School of Economics

In hun eerste twee jaar duren studenten cursussen gegeven door zowel SSE en Stockholm University faculteit als onderdeel van een gemeenschappelijke onderneming: de Stockholm Doctoral Cursus opleiding Economie, Econometrie en Financiering (SDPE).

In hun eerste jaar nemen studenten verplichte vakken wiskunde, micro-economie, macro-economie, wiskundige statistiek en econometrie. In het tweede jaar kunnen studenten kiezen tussen een groot aantal thematische cursussen.

In de laatste twee tot drie jaar van de graduate studie, iedere leerling doet promotieonderzoek onder begeleiding van een SSE lid van de faculteit. Veel onderzoek van proefschriften bij SSE zijn gepubliceerd in toonaangevende tijdschriften, met Journal of Finance en de Quarterly Journal of Economics als recente voorbeelden. Arbeidsbemiddeling van pas afgestudeerden onder meer de Universiteit van Cambridge, het Internationaal Monetair Fonds, Paris School of Economics en de University College London.

We denken graag dat de SSE combineert de voordelen van een kleine afdeling, met nauwe en informele verbindingen naar faculteit, met de breedte van cursussen en seminars in verband met een grotere afdeling. Afhankelijk van een bevredigende prestaties, zijn alle studenten gefinancierd door het programma. Meer dan de helft van de promovendi van buiten Zweden.

Veel promovendi besteden een of twee semesters bezoeken van andere vooraanstaande universiteiten in de VS en Europa. SSE is ook lid van de European Network for Training in Economic Research (ENTER) samen met andere prominente economische afdelingen in Europa.

Vereisten

Om in aanmerking te komen voor toelating, hebben wij de volgende: 1) Een universitair diploma 2) Ten minste drie semesters van de economie cursussen (90 ECTS), waaronder een scriptie ter waarde van ten minste 15 ECTS 3) Een jaar van de Master-niveau studies, of het equivalent .

We zijn op zoek naar academische uitmuntendheid en voor studenten die goed zijn voorbereid op een PhD-programma in de economie. Daarom bent u welkom om van toepassing als je studeert in het eerste jaar van een masteropleiding. We kunnen ook toegeven studenten die bijvoorbeeld een bachelor in economie, maar daarnaast hebben 1-2 jaar cursussen in wiskunde en statistiek op het bachelor niveau. We zullen ook studenten overwegen met een zeer sterke plaat van een vierjarige universitaire opleiding.

Alle aanvragers zijn verplicht om de algemene GRE-test (Graduate Record Exam, institution code 7016, afdeling code 1801), en de TOEFL-test (Test van het Engels als vreemde taal) te nemen.

Financiële steun

Alle toegelaten PhD studenten krijgen een beurs van de Stockholm School of Economics. Momenteel is dit een belastingvrije toelage van SEK 13.000 per maand voor het eerste jaar. Studenten zijn financiering gegarandeerd gedurende het promotietraject, afhankelijk van hun bevredigende prestatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
-
Information
Deadline
Feb. 1, 2018
Locations
Zweden - Stockholm
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Feb. 1, 2018
Einddatum Juni 15, 2022
Dates
Aug. 2018
Zweden - Stockholm
Aanmeldingslimiet Feb. 1, 2018
Einddatum Juni 15, 2022
Price Beurzen beschikbaar