PhD In Management

Estonian Business School (EBS)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD In Management

Estonian Business School (EBS)

Doctoraal programma in Management, gericht op het onderzoek van het bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties, is het enige PhD-programma in het management in Estland, en biedt een uitgebreide kijk op management. Het programma is volledig geaccrediteerd in juni 2009.

De continuïteit van de O & O verricht bij EBS wordt gegarandeerd door het programma, als alle studenten zijn geïntegreerd in het eigen onderzoek activiteiten van hun lokale toezichthouder. Het programma wordt gegeven in het Engels en studenten betreft studenten uit verschillende landen.

Programma wordt beheerd door de EBS Research Council, die verantwoordelijk is voor de continue ontwikkeling van activiteiten en kwaliteitsborging. Promovendi hebben een studie adviseur die hen helpt met het plannen van hun studie.

Programma

Het totale volume van de doctoraatsopleiding in beheer is 240 ECTS, waarvan de studies geven 60 ECTS en onderzoeksactiviteiten 180 ECTS. Studies bestaat uit verplichte vakken (33 ECTS), keuzevakken (12 ECTS), doctoraal seminars (9 ECTS) en pedagogische stage (6 ECTS). Het programma curriculum dient als leidraad voor promovendi, maar elke student heeft het recht en de plicht om een ​​individueel studieplan samen te stellen, waarbij elk semester eventuele verschillen ten opzichte van de nominale studies.

Alle promovendi hebben de mogelijkheid om te gaan op uitwisseling met het doel om een ​​deel van hun studie passeren of onderzoek doen in een buitenlandse universiteit. Een dergelijke uitwisseling wordt sterk aangemoedigd.

Onderzoek van de promovendus wordt uitgevoerd op basis van individuele studieplan onder leiding van supervisor. De voortgang van de promovendus wordt jaarlijks geëvalueerd door het evaluatiecomite gevormd door de Onderzoeksraad.

Het proefschrift gepresenteerd in volgorde van toepassing voor de doctorsgraad kan zijn in de vorm van een onafhankelijke proefschrift, een reeks publicaties die bij de samenvattende review artikel, of een gepubliceerde monografie.

Verplichte vakken van de doctoraatsopleiding zijn:

 • Filosofie en methodologie van de wetenschap;
 • Kwalitatieve onderzoeksmethoden;
 • Kwantitatieve onderzoeksmethoden;
 • Institutional Economics;
 • Onderzoeksopzet;
 • Sociale en Organisatiepsychologie Systems theorieën;
 • Hedendaagse Paradigma Sociale Wetenschappen;
 • Managementtheorieën;
 • Systeemwetenschap.

Er zijn drie verschillende opties voor de opbouw van uw proefschrift:

 1. Reeks publicaties (minimum 3) met een overtuigende artikel dat door EBS wordt gepubliceerd als een proefschrift. De uitgaven moeten in overeenstemming zijn met de onderstaande lijst en als een artikel meer dan één auteur van de individuele bijdragen moet worden verklaard.
 2. Monografie van EBS gepubliceerd als een proefschrift. Monografie moet worden peer-reviewed door ten minste twee internationaal erkende en onafhankelijke wetenschappers. Voorwaarde voor deze optie ten minste één publicatie voldoet aan de onderstaande lijst.
 3. High-level 'peer-reviewed monografie gepubliceerd door bekende internationale uitgever.

Hieronder een lijst van publicaties wordt passend geacht voor het publiceren van uw promotieonderzoek:

 1. Wetenschappelijke artikelen gepubliceerd in tijdschriften geïndexeerd door Thomson Reuters Web of Science;
 2. Wetenschappelijke artikelen gepubliceerd in tijdschriften geïndexeerd door European Reference Index van de Geesteswetenschappen categorieën INT1 en INT2;
 3. Wetenschappelijke artikelen gepubliceerd in andere peer-reviewed internationale wetenschappelijke tijdschriften met ISSN-code en internationale redactieraad, die internationaal en toegankelijk worden verspreid onder de internationale bijdragen;
 4. Artikelen / hoofdstukken in boeken gepubliceerd door bekende internationale uitgevers;
 5. High-level peer-reviewed onderzoek monografieën.

onderwijs

Iedere promovendus moet de stage van het onderwijs pas aan de universiteit in volume van 6 ECTS. Pedagogische stage vindt meestal plaats aan de eigen universiteit (EBS) onder supervisie van een professor. Doel van deze stage is om de promovendi nodige vaardigheden en ervaring van het onderwijs op universitair niveau te geven. Het volume en de duur van de stage is in het individuele studieplan.

Exchange Studies

Iedere promovendus bij EBS heeft de mogelijkheid om een ​​buitenlandse universiteit of onderzoeksinstelling bezoeken met een doel om cursussen te volgen en uit te voeren onderzoek. Hosting instelling wordt gekozen door de promovendus zelf of met de begeleiding van de supervisor, en vervolgens afgestemd op de eigen universiteit. Het doel van de uitwisseling is om de verspreiding van kennis te vergroten en academische contacten te leggen. Lengte van de uitwisseling kan variëren van één tot vijf maanden.

Onderzoek uitwisseling kan worden gefinancierd door het toepassen om beurzen van Dora en Kristjan Jaak's. Meer informatie over de deadlines, eisen, selectie en de grootte van de beurzen kan worden gevraagd van het Academisch secretaris van de school.

Toelating

Voorwaarde voor toelating tot het doctoraal programma in Management is een master's degree in sociale wetenschappen of bedrijfsadministratie (of een gelijkwaardige kwalificatie).

Documenten kunnen het hele jaar door worden ingediend, maar de nieuwe promovendi worden toegelaten twee keer per jaar - in de laatste week van augustus en januari.

Volgende documenten moeten worden ingediend toe te passen:

 • toepassing
 • curriculum vitae
 • universitaire diploma's en diplomasupplementen
 • abstract van het doctoraat
 • paspoort of ID-kaart

Besluit van de toelating wordt door de Raad voor Onderzoek van EBS gebaseerd op het onderzoek focus van de EBS, motivatie van de promovendus en argumentatie die in het voorstel.

De toelating voor studiejaar 2017/2018 is nu voorbij. Toelatingstermijn voor studiejaar 2018/2019

 • Voor EU-kandidaten is 5 januari 2018 en 1 juli 2018.
 • Voor kandidaten buiten de EU is 10 april 2018.
Voor toelating moet u een 5 minuten presentatie van uw onderzoeksvoorstel doen en de vragen van de toelatingscommissie beantwoorden. De presentatie kan via skype (voor de buitenlandse kandidaten, wordt de tijd individueel geregeld) of EBS. Volgende interviews vinden plaats op 29 januari 2017 .

Voor meer gedetailleerde informatie kunt u terecht op: http://www.ebs.ee/en/research-and-doctoral-studies/admission

Toelatingseisen

Master in de sociale wetenschappen of bedrijfsadministratie of een andere gelijkwaardige kwalificatie is verplicht. Daarnaast:
 • Schriftelijke aanbeveling-overeenkomst van de promotor van de proefschrift;
 • Onderzoeksvoorstel van het toekomstige proefschrift (onderwerp, geschetst onderzoeksprobleem, beschrijving van onderzoeksmethodologie);
De toegangscwalificatie documenten worden geaccepteerd in de volgende talen: Engels. Vaak kunt u een geschikte transcript van uw school te krijgen. Als dit niet het geval is, zal je officiële vertalingen, samen met geverifieerde kopie van het origineel nodig.

Taalvereisten

Engels Geaccepteerd bewijs van bekwaamheid: FCE of CAE, IELTS 6+ of TOEFL 79+ Minimum
 • TOEFL score van 550 punten;
 • IELTS score van 6,0 punten;
 • Of ander officieel geaccepteerd mondeling en schriftelijk Engels testresultaat wordt geaccepteerd.

Andere vereisten

 • Er moet tenminste 1 referentie (en) worden verstrekt.
 • Schriftelijke aanbeveling-overeenkomst van de promotor van de proefschrift.
 • Er moet een motivatiebrief worden toegevoegd aan uw aanvraag.
Daarnaast:
 • CV (opleiding, professionele ontwikkeling, onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten);
 • Kopieën van ID of paspoort.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op November 1, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Estland - Tallinn
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Estland - Tallinn
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

EBS - Management PhD