PhD In Wiskundige Modellering Toegepast

Universidad Católica del Maule

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD In Wiskundige Modellering Toegepast

Universidad Católica del Maule

Algemene achtergrond:

 • Studie Mode :.
 • Locatie: Campus San Miguel de Talca.
 • Dag: Day.
 • Toewijding: Gedeeltelijke.
 • Looptijd: Vier jaar.
 • Quota: 05
 • Programma Type: Academic.
 • Uitgevoerd sinds: 2016
 • Program Director: Dr. Fernando Córdova-Lepe / fcordova@ucm.cl
 • Academische Coördinator: Dr. Karina Vilches Ponce / kvilches@ucm.cl.
 • Administratief verantwoordelijke: Verónica Gómez Muñoz / vmunoz@ucm.cl

Dirigido een:

Zij kunnen een aanvraag voor toelating tot de opleiding:
 • Binnenlandse of buitenlandse ingezetene burgers die niet over voldoende kennis van de Spaanse taal te tonen, in een interview met de programmadirecteur.
 • Stakeholders die de graad van Magister (gemachtigde buitenlandse of nationale programma's) in de trant van te houden:

Wiskunde, of in oriëntaties die rechtstreeks verband als in Mathematical Sciences met, Engineering Wiskunde, Toegepaste Wiskunde of andere in zijn verdienste Academische Senaat beschouwd vergelijkbaar.

Basic Sciences of Ingenieurswetenschappen gekoppeld aan een wetenschappelijke discipline in verband met context lijnen WED-UCM en haar onderwijs, samen met undergraduate opleiding, zal de Academische Senaat, de mogelijkheid van het doen zonder aan te tonen een masters degree in de wiskunde.

 • Afgestudeerden betrokken die niet aan het vorige item, huidige uitzonderlijke academische achtergrond aantoonbaar door middel van twee brieven van aanbeveling en andere titels, en ook rekenen op de unanieme instemming van de Academische Senaat.

Bedrijfsmodus:

Het programma wordt gegeven in overdag.

Doelstellingen van het programma:

Algemene doelstelling:

Train specialisten in de bouw, analyse en interpretatie van wiskundige modellen van natuurlijke processen en / of sociale, als methodiek ten dienste van de oplossing voor interdisciplinaire problemen van wetenschappelijk en technologisch belang.

Specifieke doelstellingen:

Installeer de kennis, vaardigheden en waarden in studenten voor:

 • Onderzoek doen op het hoogste niveau, van de wiskundige perspectief in samenhang met andere vakgebieden van de fundamentele wetenschappen en technische wetenschappen.
 • Model (te bouwen, te analyseren, te simuleren, te vertegenwoordigen en te interpreteren) met behulp van de taal en de geconsolideerde courante wiskundige kennis om oplossingen of interdisciplinaire kennis te genereren.
 • Articuleren fundamentele wetenschappelijke kennis in gebieden met een complexe en niet-lineaire processen (zoals in verband met diverse life sciences, sociale en ecologische systemen) op mathematische modellen te ontwerpen voor inzicht in de diepte.
 • Met behulp van simulatie-instrumenten en computationele voor in dat de validatie van theoretische modellen met grotere complexiteit van de analyse van grote hoeveelheden gegevens en / of informatica behoeften mogelijk te maken.
 • Werken in teams en multidisciplinaire context, integratie van roeping, zowel in de academische wereld, onderzoek en / of productie van goederen en diensten.

Werkterrein:

De afgestudeerde, Doctor in de Toegepaste mathematische modellering, zal dienen als:

 • University Academic: Een natuurlijke beroepsveld, wiskundige en wetenschappelijke opleiding, zijn de instellingen van hoger onderwijs, die als een academische, kan de afgestudeerde werk van het onderwijs (wiskunde) het ontwikkelen en onderzoeksteams te integreren in de eigen en interdisciplinaire problemen.
 • Onafhankelijk onderzoeker: De afgestudeerde van dit programma kan worden ontwikkeld op technische bijstand in verband met het ontwerp, de ontwikkeling en projectmanagement wiskundige modellering en simulatie van processen in bedrijven, consultants, onderzoeksinstellingen (bv IFOP, INDAP) en agentschappen gericht op het beheersen van de openbare technische en innovatie in de biotechnologie, bioveiligheid, biocontainment, milieu, natuurlijke hulpbronnen, enz.
 • Onderzoeker bij het bedrijf: de eenheden of afdelingen voor onderzoek en ontwikkeling van particuliere ondernemingen of door de staat die deel uitmaken van de teams in verband met biotechnologie, bioveiligheid, biocontainment, milieu, natuurlijke hulpbronnen, enz.
 • Aspirant postdoc: De WED is een postdoctorale opleiding van wetenschappelijk, dus de belangrijkste perspectief is om te dienen als een link naar de beste niveau voor de opleiding van nieuwe wetenschappers naar Chili en de wereld. Als gevolg daarvan wordt een mogelijke toekomstige bezetting nastreven van graduate studies in de specialiteit postdoctoraal niveau in een wereld centrum voor gevorderde studies.
 • Sociale innovatie: We verwijzen naar de mogelijkheid dat sommige afgestudeerden gemotiveerd zijn in innovatieve projecten in verband met specialisatie, projecteert de eigenschap dat zeer participatief en ontworpen om de wereld te veranderen zoals wij die kennen is . We verwijzen naar de inzet en leiderschap in de activiteiten die betrekking hebben op de eerste plaats gericht op de sociale duurzaamheid van het economisch goed.

Toelatingseisen:

Het programma-aanvraag proces begint met de indiening bij het secretariaat, gelegen aan de Faculteit der Basic Sciences, de volgende documenten:

 • tab Application naar behoren ingevuld binnen de gestelde termijnen en ondertekend trouwen.
 • gewaarmerkte fotokopie waaruit het bezit van het diploma van master (wiskunde, basiswetenschappen of Ingenieurswetenschappen).
 • Twee vertrouwelijke brieven van aanbeveling (verzegelde envelop) woonachtig zijn in het land of in het buitenland onderzoekers.
 • Geboorteakte.
 • Curriculum Vitae benadrukken undergraduate opleiding, postdoctorale opleiding en deelname aan onderzoek ervaringen. In het bijzonder, indien van toepassing, onderzoek artikelen in verband met hun scripties.
 • Twee Identity Card fotokopieën aan beide zijden.
 • Vier pasfoto's.

De Selection Committee (directeur Line coördinator en een vertegenwoordiger van de pedagogische aanpak van wiskunde) evalueren van de achtergrond en geeft zijn oordeel over de volgende criteria: (1) Laatste opmerking programma waarmee Magister (60%). (2) Evaluatie van het type term Magister (40%), als: (a) Thesis en voorwerp (7,0). (B) Behandeling en voorwerp zijn (6,5). (C) Thesis en elk onderdeel (6,0). (D) Geen scripties en duurtesten (5.5). Geen proefschrift zonder onderzoek term (5,0).

Toepassingen en resultaten:

Data:

Eerste gesprek: geschiedenis ontvangen tot en met donderdag 30 november 2017.
Tweede oproep: Welcome achtergrond tot januari 2018.

resultaten:

Selection Committee:

De commissie is samengesteld uit de opleidingsdirecteur, een vertegenwoordiger van de wiskundige achtergrond en een vertegenwoordiger van de vorming van de context.

Graduate profiel:

De afgestudeerde WED moet de ontwikkeling en realisatie van wetenschappelijke, technische en culturele opleiding discipline en vakkennis aan te pakken, te interpreteren, innoveren te maken en het oplossen van technische en wetenschappelijke belangstelling voor de maatschappij, fundamentele wetenschap en technische problemen te bereiken.

De kandidaat voor het afstuderen WED zou een uitgebreide ontwikkeling te presenteren door middel van het verwerven van kennis en basiskennis en door het toepassen van de methoden, technieken en theoretische en praktische procedures (klassiek en pop) eigen wiskunde en onderzoekende lijnen specialisatie. Dat wil zeggen, het beheer van een professionele inzet voor strenge denken, toepasbaarheid in verschillende contexten en kennis van de natuur, altijd met respect voor de ethische en culturele waarden.

Graduate WED-UCM moet een specialist in de toegepaste wiskunde zijn. In staat om het vermogen en interesse in de ontwikkeling van het wetenschappelijk onderzoek van internationaal niveau in een aantal van de onderzoekspublicaties geboden aan te tonen. moet ook een project ervaring in onderzoek en universitair onderwijs te laten zien, hebben tussenliggende beheersing van een tweede vreemde taal, bij voorkeur Engels, naast pro-actief en ondernemend voor innovatie en onderzoek op hun gebied van concentratie.

Graduation Vereisten:

De graad van doctor in de mathematische modellering Applied gegeven aan degenen die voldoen aan alle buitenschoolse activiteiten curriculum, met inbegrip van undergraduate proefschrift (goedkeuring van het eindrapport van de Research Project) en de openbare verdediging van het tegen de Graduation Commissie vormde door twee artsen die tot UCM, een buitenste speciaal uitgenodigde.

informatie:

Postulaten, data en tarieven

lesroosters Van maandag tot vrijdag 14:30-17:30 uur. (Eerste twee jaar)
2017 jaarlijkse collegegeld $ 208.000 (vier termijnen, één per jaar)
2017 tarief programma $ 12.480.000 (48 termijnen)

REVISA doctorale beurs NEW UCM

tab applicatie Download WED Sheet
Achtergrond informatie en doorverwijzing Dr. Fernando Córdova-Lepe / fcordova@ucm.cl
56 71 2203384
Deze school biedt programma's in:
 • Spaans


Laatst bijgewerkt op January 3, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
12,480 USD
Locations
Chili - Curicó, Maule
Startdatum: Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Chili - Talca, Maule
Startdatum: Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Chili - Talca, Maule
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Chili - Curicó, Maule
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
tarief programma