PhD / MPhil politiek en internationale betrekkingen

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD / MPhil politiek en internationale betrekkingen

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

PhD / MPhil politiek en internationale betrekkingen

Een doctoraat is de meest geavanceerde vorm van postdoctorale studie. Het wordt toegekend aan de succesvolle afronding van een programma van toezicht onderzoek en wordt beoordeeld door een mondeling examen en scriptie.

Een MPhil vereist onderzoek vaardigheden en opleiding vergelijkbaar met een PhD maar haar omvang en complexiteit zijn minder dan die nodig is voor een doctoraat. De MPhil wordt beoordeeld door het indienen van een scriptie.

De school biedt MPhil en PhD begeleiding in de meeste vakgebieden van de politiek en de studenten worden aangemoedigd om een ​​actieve rol in de school onderzoekscentra en instituten, alsmede de activiteiten van de school als geheel te spelen.

Een wekelijkse Research Student Colloquium loopt tijdens de ambtstermijn-time, en dient om het onderzoek student gemeenschap samen op een regelmatige basis te brengen. Georganiseerd door studenten en gefaciliteerd door de directeur van Postgraduate Research, het fungeert als een ondersteunende vorm voor de presentatie van onderhanden werk en het bevorderen van onderzoek.

We organiseren ons onderzoek rond onze centra en instituten en zijn trots op onze brede expertise promotierecht onderwerpen met betrekking tot de drie grote deelgebieden van de vergelijkende politiek, internationale betrekkingen en politieke theorie. Bij Nottingham, zul je worden toegewezen twee academische supervisors.

Inrichting

Schoolfaciliteiten

In aanvulling op de IT-faciliteiten die door de universiteit, de school biedt alle ingeschreven bij de school van hun eigen werkplek in de kamers aangewezen voor gebruik door onderzoek studenten full-time postdoctorale onderzoek studenten. Studenten zijn voorzien van computer, printen en fotokopiëren faciliteiten en krijgen een royale print- en kopieerservice uitkering.

bibliotheekvoorzieningen

De Hallward Library voorraden van een groot aantal van de politiek gerelateerde publicaties en tijdschriften. Onze bibliotheek faciliteiten geopend lange uren en omvatten gebieden voor groepswerk, individuele en stille studie.

De Graduate School

De Graduate School is een unieke faciliteit die zich richt op postacademisch onderwijs en vertegenwoordigen de behoeften van de postdoctorale studenten binnen de universiteit. Het voorziet in een wereldklasse onderzoek opleiding en ontwikkeling omgeving voor promovendi en vroege carrière onderzoekers.

De Sociale Wetenschappen en Kunsten Graduate Centre is een ruimte exclusief voor postdoctorale studenten en onderzoekers in de faculteiten der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen. Het biedt netwerkcomputer stations en Wi-Fi-toegang voor laptops, een studie, een sociale ruimte met comfortabele stoelen, een rustige studie zone, en keukenfaciliteiten.

Midlands Graduate School

Nottingham is een onderdeel van de Midlands Graduate School ESRC doctoraatsopleiding Partnership, die elk jaar financieringsmogelijkheden biedt voor postdoctorale studenten. Voor meer informatie, bezoek de website Midlands Graduate School.

onderzoek Ondersteuning

COLLOQUIUM

De school heeft een wekelijkse colloquium voor postdoctorale onderzoek studenten geven u de mogelijkheid om uw werk te presenteren in het bijzijn van andere onderzoek studenten en medewerkers met gelijkaardige onderzoeksinteresses uw eigen.

Research seminars

De school loopt onderzoek seminars voor medewerkers en postdoctorale onderzoek studenten. Postdoctorale onderzoek studenten worden aangemoedigd om leden van een of meer van de school onderzoekscentra geworden. Het onderzoek centra bieden een volledig programma van workshops, leesgroepen, lezingen en conferenties.

Onderwijservaring

Met het oog op een mogelijke toekomstige carrière in de academische wereld, zijn postdoctorale onderzoek studenten aangemoedigd om een ​​aantal undergraduate onderwijs te ondernemen in hun tweede en / of derde jaar van de postdoctorale onderzoek. De Universiteit van Graduate School loopt trainingen met betrekking tot het onderwijs - studenten die willen leren worden verzocht om een ​​aantal van deze bij te wonen tijdens hun eerste jaar van de postdoctorale onderzoek.

Carrière

Gemiddelde startsalaris en loopbaanontwikkeling

In 2015 had 82% van de promovendi in de School voor Politiek en Internationale Betrekkingen, die beschikbaar zijn voor de werkgelegenheid waren het werk of verdere studie bevestigd binnen zes maanden na het afstuderen. * Career bestemmingen voor onze afgestudeerden zijn onder economen, management consultants, onderzoekers, statistici en universitair docenten . Bedrijven en organisaties onze afgestudeerden zijn gegaan om te werken voor onder meer Channel 4, de Europese Unie, GCHQ, Reuters en de Afdeling Thailand Nationale Politie.

  • Bekende omgeving van de full-time thuis hogere graad postgraduates 2014/15.

Carrièremogelijkheden en werkgelegenheid

Onze bekroonde Careers en Employability dienst zal u helpen om uw carrière te plannen in uw hele tijd aan de universiteit en daarbuiten. Diensten zijn:

  • presentaties en drop-in sessies met werkgevers
  • één-op-één loopbaanbegeleiding en CV sessies met onze adviseurs
  • carrières evenementen die elk academiejaar
  • een specialist loopbaanadviseur voor onderzoek postgraduates

Zodra je een student bij ons, en zelfs na je afstuderen, krijgt u toegang tot onze service voor het leven te hebben.

Flexibele betaalde stages

Postgraduate Posities Nottingham biedt flexibele betaalde stages met een scala aan werkgevers van kleine lokale bedrijven tot multinationals. Deze stages staan ​​open voor alle promovendi en zijn ontworpen om te passen aan je studie en geven u de mogelijkheid om overdraagbare vaardigheden te leren, het verbeteren van uw CV en verbeter uw kansen op werk tijdens de postdoctorale studie.

De universiteit van Nottingham is de beste universiteit in het Verenigd Koninkrijk voor afgestudeerde werkgelegenheid, volgens The Times en de Sunday Times Good University Guide 2017.

Toelatingseisen

  • Aanvragers vergen doorgaans een masters degree (of internationaal equivalent) in een relevante discipline, met een gemiddeld cijfer van 60% of hoger
  • IELTS: 7.0 (niet minder dan 6,0 in elk element); als deze kwaliteiten niet wordt voldaan, Engels voorbereidende cursussen zijn beschikbaar
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
4,300 GBP
International kosten: 15.570 GBP (HEU kosten: 4183 GBP)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates