Read the Official Description

Het PhD-programma is nauw verbonden met onze groeiende en dynamische onderzoekscultuur in een reeks van academische interesses. U kunt profiteren van hoog gekwalificeerd academisch personeel dat samenwerkt met een portfolio van dynamische en populaire meestersprogramma's. Ons PhD-programma heeft ook erkenning van ESRC 3 voor doctoraten op het gebied van sociologie en sociaal beleid.

De School of Law and Social Sciences Graduate School biedt een centraal punt voor het beheer en de ondersteuning van onze PhD en Professional Doctorate-programma's. Onderzoeksstudenten die studeren aan de LSBU worden een vitaal onderdeel van onze dynamische onderzoekscultuur en zijn een van de essentiële elementen die van LSBU een spannende intellectuele omgeving maken.
Een personeelslid, een expert in het gekozen vakgebied, is rechtstreeks verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van uw onderzoeksprogramma. Als onderzoekstudent, word je een deel van onze bloeiende academische gemeenschap.
Mogelijke onderzoeksgebieden zijn onder meer:
 • Stedelijke openbare ruimte
 • Stadsvernieuwing
 • Stedelijk ontwerp
 • Vergelijkend stedelijk beleid
 • Staten
 • Gebieden en stedelijk bestuur
 • Landelijke plaatsen en bestuur
 • mobiliteit
 • Duurzaamheid in de gebouwde omgeving
 • Woningbouw
 • Huisvestingskwaliteit en normen
 • Stedelijk toerisme
 • Ecotoerismetoerisme in minder ontwikkelde landen
 • Donker toerisme
 • Tweede thuistoerisme
 • Impact van toerisme
 • Erfgoedplanning en -beheer
 • Eilandtoerisme
 • Migratie en plaats
 • Culturele landschappen en planningsrecht
Een doctoraat is per definitie een originele bijdrage aan kennis. Een onderzoeksgraad is anders dan een vak. Van studenten wordt verwacht dat zij hun zelfstudie zelf begeleiden met de steun van een toezichthoudend team.

Research Excellence Framework (REF)

Een doctoraat is per definitie een originele bijdrage aan kennis. Een onderzoeksgraad is anders dan een vak. Van studenten wordt verwacht dat zij hun zelfstudie zelf begeleiden met de steun van een toezichthoudend team.

Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode

employability

Ontwikkeling van onderzoekvaardigheden

Alle onderzoekstudenten moeten deelnemen aan een Key Skills Development-programma dat gericht is op het ontwikkelen van overdraagbare vaardigheden naast degenen die bij het uitvoeren van onderzoek zijn betrokken. Training in onderzoeksmethoden is beschikbaar via frequente onderzoeksseminars.

Indien nodig kan de onderzoekstudent, voor een deel, relevante Masters-cursussen volgen die beschikbaar zijn binnen de School en in het bijzonder eenheden over onderzoeksmethodologie. In sommige gevallen worden onderzoeksstudenten aangemoedigd om andere cursussen te volgen die binnen de universiteit beschikbaar zijn of extern gericht op het verbeteren van hun algemene expertise op de door hen gekozen gebieden.

Bovendien kunnen ze worden aangemoedigd om taalcursussen te volgen die gericht zijn op het verbeteren van hun mondelinge en schriftelijke vaardigheden - beide essentieel in hun toekomstige loopbaan.

Overdraagbare vaardigheden

Een onderzoeksgraad zal je vele overdraagbare vaardigheden bieden. De zelfdiscipline, de vraag naar helder analytisch denken, en het vermogen om kritiek op anderen te laten werken in iets constructiefs van jezelf, vormen allemaal een unieke training voor bijna elke vorm van carrière. De opwinding en tevredenheid van het vinden van nieuwe feiten, een nieuw idee of een nieuwe manier van kijken naar iets kan zeer de moeite waard zijn.

Bijwonen van conferenties

Onderzoeksstudenten worden vaak gesponsord om nationale en internationale conferenties bij te wonen en om vooraanstaande wetenschappers op hun vakgebied te ontmoeten en om hun onderzoeksresultaten te presenteren. De voortgang van alle onderzoeksstudenten wordt formeel gevolgd door de Research Degree Committee van de universiteit.

Employability Service

Wij zijn voor het tweede jaar op rij de universiteit van het jaar voor afgestudeerden. - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

Toelatingseisen

Bij het aanvragen van een Research Degree-programma bij LSBU wordt van u verwacht dat u een 2.1 honours degree hebt en een relevante postgraduate kwalificatie op Masters-niveau nuttig zou zijn.

Als je het equivalent hebt van een lagere tweede klas onderscheiding, heb je ook een postdoctorale kwalificatie op Masters-niveau nodig.

Je moet ook een bewijs van al je kwalificaties laten zien. Als Engels niet uw eerste taal is, wordt van u verwacht dat u uw bekwaamheid in het Engels aantoont, met een IELTS-score van ten minste 7,0 op postdoctoraal niveau.

Hoe te solliciteren

Instructies voor thuis / EU-aanvragers

mode

Home / EU-postdoctorale studenten en onderzoeksstudenten moeten solliciteren via ons speciale sollicitatiesysteem.

Volledige details over hoe dit te doen, zijn te vinden in onze sectie Hoe toe te passen voor postdoctorale studenten en ons gedeelte Hoe toe te passen voor onderzoeksstudenten.

Internationale aanvragers moeten ons internationale aanvraagsysteem gebruiken. Volledige details zijn te vinden op onze sectie Hoe toe te passen voor internationale studenten.

Gezien uw aanvraag

Uw aanvraag zal worden verspreid onder een aantal potentiële supervisors die zullen kijken naar uw academische kwalificaties, ervaring en het onderzoeksvoorstel om te beslissen of uw onderzoeksinteresse iets is waarop toezicht kan worden gehouden bij LSBU.

Er zal ook een telefonisch interview zijn of op de universiteit. Als u succesvol bent, krijgt u een plaats op een cursus aangeboden en wordt u geïnformeerd over de volgende inschrijvingsdatum. Het hele proces duurt normaal gesproken zes tot acht weken, vanaf de ontvangst van uw aanvraag tot een beslissing over uw aanvraag op de school.

Onderzoeksvoorstel

Als u een promovendus bent, voegt u een overzicht toe van uw onderzoeksvoorstel (maximaal 1000 woorden).

Als u meer wilt weten over wat u in uw voorstel moet opnemen, downloadt u onze richtlijnen voor het indienen van voorstellen voor PhD's (PDF File 97 KB).

Als u een MRes-aanvrager bent, geeft u dan een korte verklaring van maximaal 500 woorden op, waarin het onderzoeksgebied wordt beschreven waarop u wilt focussen.

Bereid je voor om te beginnen

We helpen onze studenten zich voor te bereiden op de universiteit, zelfs voordat het semester begint. Als u wilt weten wanneer u uw LSBU-accommodatie of studiefinanciering moet aanvragen, lees dan het tabblad 'Hoe toe te passen' voor deze cursus.

Welkomstweek

Voordat je met je cursus begint, sturen we je informatie over wat je moet doen voordat je aankomt en tijdens je eerste paar dagen op de campus. U kunt over het proces lezen op onze welkomstweekpagina's.

Program taught in:
Engels

See 20 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 22, 2019
Deze cursus is Campus based, Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Apr. 2019
Sept. 23, 2019
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
4,260 GBP
Jaar 1 voltijd VK / EU-vergoeding: £ 4260; Jaar 1 fulltime Internationale bijdrage: £ 13125. Jaar 1 parttime VK / EU-vergoeding: £ 2556; Jaar 1 deeltijd Internationaal tarief: £ 7875
By locations
By date
Begindatum
Apr. 2019
Einddatum
Juni 4, 2022
Application deadline
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Juni 4, 2022
Application deadline
Begindatum
Oct. 2019
Einddatum
Juni 4, 2022
Application deadline
Begindatum
Jan. 27, 2020
Einddatum
Jan. 21, 2023
Application deadline
Begindatum
Feb. 2020
Einddatum
Jan. 21, 2023
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Juni 4, 2022

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Juni 4, 2022

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Juni 4, 2022

Jan. 27, 2020

Location
Application deadline
Einddatum
Jan. 21, 2023

Feb. 2020

Location
Application deadline
Einddatum
Jan. 21, 2023